DonCorleone1916
Użytkownik
Ty jesteś serio niepełnosprawny a zarzucasz to komuś innemu Czytanie ze zrozumieniem się kłania . Przecież chciał koleś to mu pokazałem w screenach stałą coroczną śpiewkę na temat tego ze brakuje łóżek . Pokazałem ze tak jest od lat - stała śpiewka z łóżkami . Powiedział ze wtedy nie było szpitali tymczasowych - odpowiedziałem ze nie było bo nikt za nie nie płacił a teraz są i zazwyczaj stoją puste czego lemingu nie rozumiesz. Serio Ci beret wyżarło po tych 3 dawkach nie odpisuje Ci już nic bo wchodząc w konwersacje z Tobą mam poczucie tego ze się cofamPrzecież powyżej napisałeś że brakowało łóżek, masakra, sam siebie zaorałeś. Jednym słowem jaka jest teza bo dalej nie wiem? Nie ma covida bo:
koncerny zarabiają hajs,
łóżka były pełne już 10 lat temu
telewizja o tym mówi, a ty ją ogladasz
Jeszcze coś?
Post automatycznie złączony:
Oczywiście ze są od marca blokowane . Bo jak wtedy wcisną lemingom szczepionki ?Wiceminister napisał list do Niedzielskiego: badania nad amantadyną są w Polsce blokowane
Zwracam się z prośbą o podjęcie zdecydowanych działań, by przyspieszyć badania nad skutecznością amantadyny w leczeniu COVID-19. Z moich informacji wynika, że są one zablokowane – napisał wiceminister sprawiedliwości Marcin Warchoł w liście do ministra zdrowia Adama Niedzielskiego. „Zwracam się...tarnogorski.info
Nie wiadomo czy pomoże, trzeba spróbować. Ale po co jak się ma profity z kłucia lemingów.