G
3,3K
general1973
Użytkownik
Bieszczady
Załączniki
-
4 KB Wyświetlenia: 0
-
8,9 KB Wyświetlenia: 0
Człowieku Ty serio masz poryty baniak . Mam Ci poszukać artykuły z 2012 roku czy 2013 roku gdzie w takim okresie jak teraz również brakowało łóżek w szpitalach bo grypa panowała ? Przecież to jest coroczna śpiewka o tych łóżkach i była już długo przed Covidem mówimy o Covid ale tam Ci brakuje sensownych argumentów to wyskakujesz z jakims rakiem … toniesz wystraszony człowieku i zastanawiam się czy się pastwić dalej nad Tobą odpuszczę bo leżących się nie kopie"to dlaczego jedni nie przyjmowali bez szczepień ale prywatnie Ci sami juz przyjmowali bez szczepień ? "
Jeśli to jest zrozumiałe pytanie dla kogoś to po raz kolejny przepraszam, widocznie naprawdę jesteś profesorem. Nie wiem też co masz z tym TV, u mnie w domu TV nie ma od 15 lat. Ale rozumiem, ze te twoje wysrywy nie są z TV? A nie, czekaj... też są z TV bo przecież skoro je negujesz to musiałeś je usłyszeć w ... TV hahahahahah no geniusz. Jak będziesz mieć raka to rozumiem że nie bedziesz sie leczyć? Czy będą na tobie eksperymenty robić te hieny sprzedajne???
Ja się tu wykłócać nie będę, to nie jest twoj interes pinokio czy ktoś się szczepi czy nie. Idz walczyć o wolne łóżka w szpitalach, których nie ma bo są zajęte przez wyimaginowaną chorobę ;D
To się okaże czy zostaną wprowadzone nawiasem bardzo dobrze ze zaczynają od medyków i służb mundurowychNie wspomniałeś jeszcze, że nasza forumowa gangsta z Sycylii nadużywa emotikonów, jak nie przymierzając pretensjonalna i niezbyt dojrzała emocjonalnie gimnazjalistka.
Antyszczepy - sądząc po wysypie waszych nikczemnych i kłamliwych wpisów - poszły przelewy czy ostry op... że się mało staracie?
A tymczasem - Obowiązkowe szczepienia zostaną wprowadzone od 1 marca 2022 r. Obowiązkowe szczepienia przeciwko COVID-19 będą obejmować trzy grupy zawodowe: medyków, nauczycieli i służby mundurowe.
Step by step, little by little ...
No tak,Ty masz przejebane,to niech inni też mają.brawoA tymczasem - Obowiązkowe szczepienia zostaną wprowadzone od 1 marca 2022 r. Obowiązkowe szczepienia przeciwko COVID-19 będą obejmować trzy grupy zawodowe: medyków, nauczycieli i służby mundurowe.
Step by step, little by little ...
Zobaczymy ilu medyków zostanie po 1 marca w swoich gabinetach ale później szury i tak powiedzą że brakuje rąk do walki z Covid bo się antyszczepionkowcy nie szczepią i tylko niezaszczepieni zapychają szpitaleNo tak,Ty masz przejebane,to niech inni też mają.brawo
Wisi mi to!!!!!Proszę o skierowanie dyskusji na tory merytoryczne i podawanie sprawdzonych i wiarygodnych źródeł.
Oto lista nowych obostrzeń od 15 grudnia:
Nowe obostrzenia od 15 grudnia. Adam Niedzielski przedstawił pełną listę zmian
Koronawirus w Polsce nie daje o sobie zapomnieć, a polska służba zdrowia zmaga się z IV falą pandemii. Niepokój budzi także nowy wariant koronawirusa, dlatego zdecydowano o wprowadzeniu nowych obostrzeń.wiadomosci.wp.pl
adamo,to ,że Ty biegasz na metrowym łańcuchu,to nie znaczy,że inni też będą.Proszę o skierowanie dyskusji na tory merytoryczne i podawanie sprawdzonych i wiarygodnych źródeł.
Oto lista nowych obostrzeń od 15 grudnia:
Nowe obostrzenia od 15 grudnia. Adam Niedzielski przedstawił pełną listę zmian
Koronawirus w Polsce nie daje o sobie zapomnieć, a polska służba zdrowia zmaga się z IV falą pandemii. Niepokój budzi także nowy wariant koronawirusa, dlatego zdecydowano o wprowadzeniu nowych obostrzeń.wiadomosci.wp.pl
Ty się nie pastwisz, ja cie traktuje jak dziecko z zespołem downa, próbuje tłumaczyć ale wiem że nie ma to i tak sensu.Człowieku Ty serio masz poryty baniak . Mam Ci poszukać artykuły z 2012 roku czy 2013 roku gdzie w takim okresie jak teraz również brakowało łóżek w szpitalach bo grypa panowała ? Przecież to jest coroczna śpiewka o tych łóżkach i była już długo przed Covidem mówimy o Covid ale tam Ci brakuje sensownych argumentów to wyskakujesz z jakims rakiem … toniesz wystraszony człowieku i zastanawiam się czy się pastwić dalej nad Tobą odpuszczę bo leżących się nie kopie
Dobry leming z Ciebie . Na dodatek ograniczony mega polewa z Ciebie . Jak Ty się spinasz hahaha . Powtórzę wstań z tych kolan zmanipulowany czlowieczku nie ruszają mnie w ogóle Twoje wypociny ze traktujesz mnie jak dziecko z downem czy coś w tym stylu. Przecież to Twój styl bycia słoma z butów Ci wystaje i gil przy nosie wisi . Wytrzyj go bo to może być Covid jak będziesz miał jakieś newsy ze swojej telewizyjnej tresury to dawaj tutaj z chęcią się pośmieje i kolejny raz zastanowię jak można być głupim żeby wierzyć w te wszystkie covidowe bzdety w które wierzyszTy się nie pastwisz, ja cie traktuje jak dziecko z zespołem downa, próbuje tłumaczyć ale wiem że nie ma to i tak sensu.
Brakowało łóżek w szpitalach i co, twierdzisz że nie może być gorzej czy co? Nie czaje jak bardzo jesteś umysłowo ograniczony. Naprawdę nie jesteś sobie w stanie wyobrazić np 100 łóżek wszystko zajęte bo potrzebujących jest 130 a następnie 100 łóżek i 500 potrzebujących z powodu większej ilości chorych? Jak mogę jeszcze bardziej rozrysować przykład? No gorzej po prostu niż z 3 latkiem, chryste...
A że ziemia nie jest płaska to wierzysz czy nie? Bo naukowcy też różne mieli zdania na ten temat dawniej , właściwie teraz też są różne głosy.
Ja nie muszę ci podawać żadnych argumentów, dlatego ze to TY MASZ PROBLEM A NIE JA. To tobie coś nie pasuje ze szczepieniami i szukasz po necie argumentów pod swoją tezę. I tak np znajdujesz że ktoś umarł po szczepieniu. JA PIER*OOOLE. A wiesz że po tabletce też możesz kopnąć w kalendarz? I potem dalej szukasz argumentów z dvpy że łóżka były pełne w 2012 roku. No to jak były pełne w 2012 to covid nie istnieje. Boże ja naprawdę znam króliki które mają większą zdolność rozumowania i instynkt samozachowawczy.
Hehe, jak widzę co niektórzy mają już własne labolatoria i prowadzą własne badania nad nowymi wariantami. A poczwórna dawka da radę panie doktorze? I co jest lepsze? Astra Zeneca, Pfizer, J&J czy trzeba wjebać sobie wszystko naraz?@przestrzalninja mam dla ciebie wiadomość: WŁASNE PRZECIWCIAŁA po przechorowaniu covid NIC NIE DAJĄ PO ZDERZENIU z OMICROMEM
Takie pytania proszę kierować do wirusologa Małysza lub wirusologa KubicyHehe, jak widzę co niektórzy mają już własne labolatoria i prowadzą własne badania nad nowymi wariantami. A poczwórna dawka da radę panie doktorze? I co jest lepsze? Astra Zeneca, Pfizer, J&J czy trzeba wjebać sobie wszystko naraz?
Jesteś upośledzony strasznie!!!! Ostatnia prosta ale ciągle rondo w koło!!!!!!Ty się nie pastwisz, ja cie traktuje jak dziecko z zespołem downa, próbuje tłumaczyć ale wiem że nie ma to i tak sensu.
Brakowało łóżek w szpitalach i co, twierdzisz że nie może być gorzej czy co? Nie czaje jak bardzo jesteś umysłowo ograniczony. Naprawdę nie jesteś sobie w stanie wyobrazić np 100 łóżek wszystko zajęte bo potrzebujących jest 130 a następnie 100 łóżek i 500 potrzebujących z powodu większej ilości chorych? Jak mogę jeszcze bardziej rozrysować przykład? No gorzej po prostu niż z 3 latkiem, chryste...
A że ziemia nie jest płaska to wierzysz czy nie? Bo naukowcy też różne mieli zdania na ten temat dawniej , właściwie teraz też są różne głosy.
Ja nie muszę ci podawać żadnych argumentów, dlatego ze to TY MASZ PROBLEM A NIE JA. To tobie coś nie pasuje ze szczepieniami i szukasz po necie argumentów pod swoją tezę. I tak np znajdujesz że ktoś umarł po szczepieniu. JA PIER*OOOLE. A wiesz że po tabletce też możesz kopnąć w kalendarz? I potem dalej szukasz argumentów z dvpy że łóżka były pełne w 2012 roku. No to jak były pełne w 2012 to covid nie istnieje. Boże ja naprawdę znam króliki które mają większą zdolność rozumowania i instynkt samozachowawczy.
Zaraz możesz mieć kulkę gdzie indziej, bo tobie się najwyrazniej wydaje ze w internetach mozesz robic co chcesz. Cały ten watek udowadniasz ze jestes gołebiem, ktory sra na planszę.Dobry leming z Ciebie . Na dodatek ograniczony mega polewa z Ciebie . Jak Ty się spinasz hahaha . Powtórzę wstań z tych kolan zmanipulowany czlowieczku nie ruszają mnie w ogóle Twoje wypociny ze traktujesz mnie jak dziecko z downem czy coś w tym stylu. Przecież to Twój styl bycia słoma z butów Ci wystaje i gil przy nosie wisi . Wytrzyj go bo to może być Covid jak będziesz miał jakieś newsy ze swojej telewizyjnej tresury to dawaj tutaj z chęcią się pośmieje i kolejny raz zastanowię jak można być głupim żeby wierzyć w te wszystkie covidowe bzdety w które wierzysz
Was powinno się szczepić jednodawkowo - najlepiej kulką w ten niezbyt mądry łeb
„ja nie muszę podawać Ci argumentów bo to Ty masz problem a nie ja”
Ty nie podasz argumentów bo zwyczajnie Ci ich brak - argumenty są Ci obce tak samo jak samodzielne myślenie
Pozdrawiam
A ja mówię k... sprawdzam.Człowieku Ty serio masz poryty baniak . Mam Ci poszukać artykuły z 2012 roku czy 2013 roku gdzie w takim okresie jak teraz również brakowało łóżek w szpitalach bo grypa panowała ? Przecież to jest coroczna śpiewka o tych łóżkach i była już długo przed Covidem mówimy o Covid ale tam Ci brakuje sensownych argumentów to wyskakujesz z jakims rakiem … toniesz wystraszony człowieku i zastanawiam się czy się pastwić dalej nad Tobą odpuszczę bo leżących się nie kopie
Ja proponuję wirusologa prof.doc.Cezarego Pazurę!!!!!Takie pytania proszę kierować do wirusologa Małysza lub wirusologa Kubicy
Ojeju!! Ale dużo argumentów!!!Jesteś upośledzony strasznie!!!! Ostatnia prosta ale ciągle rondo w koło!!!!!!
Po pierwsze nikt wtedy nie płacił za szpitale tymczasowe i za łóżka oraz oddziały Covidowe . Pisałem o tym wyżej nie będę się powtarzać .A ja mówię k... sprawdzam.
Pokaż mi artykuły, że brakowało łóżek dla chorych, że tworzono szpitale tymczasowe i że dziennie szło do piachu po kilkuset pacjentów po grypie.
No właśnie.
Przecież powyżej napisałeś że brakowało łóżek, masakra, sam siebie zaorałeś. Jednym słowem jaka jest teza bo dalej nie wiem? Nie ma covida bo:Po pierwsze nikt wtedy nie płacił za szpitale tymczasowe i za łóżka oraz oddziały Covidowe . Pisałem o tym wyżej nie będę się powtarzać .
Po drugie ile na własne oczy widziałeś szpitali tymczasowych które były tak zapelnione jak pokazuje się je w telewizji ?
Bo ja widziałem dwa - puste jak niektórzy rozmówcy tutaj