>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Superbet - opinie

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Adam Kornacki testuje super fury i … aplikację mobilną!

Zakłady bukmacherskie Superbet kontynuują współpracę z jednym z najpopularniejszych dziennikarzy motoryzacyjnych w Polsce. Adam Kornacki jest bohaterem nowego spotu reklamowego bukmachera i cyklu na YouTube w którym przetestuje samochody swoich marzeń.

„Ten samochód jest nienormalny, jest wariatem …” „Jest zboczony!” „Nawet jak stoi, to ja się go lękam!” – tak wypowiada się Adam Kornacki o aucie testowanym w pierwszym odcinku formatu „Super Fury”, który można obejrzeć na kanale Youtube Superbet.

Równolegle swoją premierę miał 15 sekundowy spot reklamowy, który emitowany jest we wszystkich najważniejszych stacjach telewizyjnych oraz w kanałach internetowych. Nowa produkcja w prosty sposób łączy klimat szybkości na torze wyścigowym z szybkością aplikacji do obstawiania zakładów sportowych. Marka podkreśla zarówno tempo działania samej gry, jak i szybkość wypłat w przypadku wygranej. Wszystko to potwierdzone opinią użytkowników, którzy uznali narzędzie Superbet jako najlepsze na rynku w niezależnym „Badaniu Bukmacherskim 2021” przeprowadzonym przez portal LegalniBukmacherzy.pl i firmę badawczą Pentagon Research. Produkt ten wyróżnia się na tle konkurencyjnych, także dostępnością gier free to play (jak Super Game Jackpot w którym do wygrania jest zupełnie za darmo 250 000 złotych i Super Mini Cooper) oraz własnymi funkcjonalnościami społecznościowymi (Super Social).

Spot nawiązuje do większej kampanii pod hasłem „Razem jesteśmy super”, która także stawia na popularyzację super aplikacji, a główne role odgrywają w niej także pozostali ambasadorzy marki ze Sławomirem Peszko, Jerzym Dudkiem i Janem Błachowiczem na czele. Ten pierwszy pojawia się symbolicznie także w nowej produkcji:

„Cieszę się, że Superbetowi spodobała się motoryzacja. Firma może dzięki temu spełniać swoje biznesowe i marketingowe cele, a ja będę realizował marzenia. Nie boję się tego słowa, ponieważ w formacie „Super Fury” pojawią się samochody z najwyższej półki. Nowe wersje moich ukochanych aut oraz takie, którymi nigdy nie było mi dane jeździć.” – tak swoją dalszą współpracę z Superbet komentuje Adam Kornacki, który wcześniej poprowadził także inną serię motoryzacyjną dla marki.
W „Super Jeździe” zaciekle rywalizowali ze sobą na torze wyścigowym popularni influencerzy. Zwycięzcą został Jerzy Dudek, a wśród Pań najlepsza okazała się Marcelina Zawadzka.

Autorem scenariuszy dla Superbet jest Catalin Rusu, Chief Creative Partner & CEO w agencji RUSU+BORTUN. Za reżyserię i zdjęcia odpowiadał Marek Dawid z asystą Filipa Lufta, produkcja -Roman Statsenka. Po stronie klienta projekt prowadzony był przez Katarzynę Gawlik (Marketing Manager Superbet w Polsce), Nicole Briggs-Kolmodin (Global Head of Brand Identity Superbet), Martinę Živković (Global Head of Planning) oraz Vlastimira Vukadinovića (Global Head of Marketing). Za zakup mediów odpowiedzialny jest dom mediowy OMD Media Direction.

Adam Kornacki Super Fury.png

M 0

michaltd2

Użytkownik
Zachęcony dobrymi opiniami tutaj w sobotę założyłem konto. Oczywiście od razu konto z weryfikowałem. Okazało sie że promocje adwentowe wyglądają całkiem fajnie. W sobotę oraz wczoraj spełniłem ich warunki. Jednak do chwili obecnej nie otrzymałem bonusów. Ktoś ma podejrzenia z jakiego powodu lub jest w podobnej sytuacji jak ja i ciągle czeka na dopisanie bonusów ? Sprawa jest o tyle ważna że nie wiem czy brać dzisiejszy który wymaga ryzykowania własnych pieniędzy w kartach. Z góry dziękuje za pomoc.

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Zachęcony dobrymi opiniami tutaj w sobotę założyłem konto. Oczywiście od razu konto z weryfikowałem. Okazało sie że promocje adwentowe wyglądają całkiem fajnie. W sobotę oraz wczoraj spełniłem ich warunki. Jednak do chwili obecnej nie otrzymałem bonusów. Ktoś ma podejrzenia z jakiego powodu lub jest w podobnej sytuacji jak ja i ciągle czeka na dopisanie bonusów ? Sprawa jest o tyle ważna że nie wiem czy brać dzisiejszy który wymaga ryzykowania własnych pieniędzy w kartach. Z góry dziękuje za pomoc.
Bonusy dopisuja do 48h godzin od zakończenia promocji. Jeśli o Tobie zapomną to piszesz do supportu i dodają ręcznie.

M 0

michaltd2

Użytkownik
żeby czekać cierpliwie, promocje mam odblokowane, wszelkie reklamacje związane z bonusami kierować na ich e-mail. Oczywiście e-maila napisałem rano.

M 0

michaltd2

Użytkownik
pewnie bym czekał cierpliwie jak wszyscy doradzają. Sprawa jest jednak dla mnie o tyle istatna że dzisiaj jest bonus na karty i wirtualne gry. Musze zainwestować swoją kase, która ze pewne sporą część przegram. Wolałbym mieć pewność że jednak będzie rekompensata tych strat w formie bonusa. A mam obawy że z jakiegoś powodu jednak tych bonusów mi nie przyznają i szukam przyczyny.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
pewnie bym czekał cierpliwie jak wszyscy doradzają. Sprawa jest jednak dla mnie o tyle istatna że dzisiaj jest bonus na karty i wirtualne gry. Musze zainwestować swoją kase, która ze pewne sporą część przegram. Wolałbym mieć pewność że jednak będzie rekompensata tych strat w formie bonusa. A mam obawy że z jakiegoś powodu jednak tych bonusów mi nie przyznają i szukam przyczyny.
Przyznadzą na pewno. Nie ma czegoś takiego że zasadnie zdobyty bonus nie zostanie dopisany. Ale musisz czekać całe 48 godzin zgodnie z regulaminem, wcześniej nie warto a wręcz nie powinieneś się upominać. Moim subiektywnym zdaniem szkoda pieniędzy na dziejeszą promkę adwentową. Nie ufam ani grom karcianym ani wirtualnym.

XvAK 19,4K

XvAK

Użytkownik
Dostałem info z supportu: "Aktualnie podczas trwania kalendarzu adwentowego nie będzie Super Dnia"

Otrzymane punkty reputacji: +318
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Superbet przekaże kibicom 194 800 złotych z okazji urodzin Klubu!

Zakłady bukmacherskie Superbet inicjują kolejną akcję dla Górnika i jego kibiców.
14 grudnia klub będzie obchodził rocznicę powstania. Z tej okazji sponsor Trójkolorowych przygotował wsparcie na niespotykaną dotąd w Polsce skalę. Kwotą 100 złotych zostanie dofinansowanych aż 1948 kibiców, którzy zdecydują się na zakup koszulki meczowej w klubowym sklepie stacjonarnym.

Akcji towarzyszyć będzie rozwieszenie na fasadzie stadionu ogromnej repliki koszulki meczowej Górnika, która przypominać będzie o kampanii wszystkim przy Roosevelta 81. Zaangażowani w promowanie urodzinowej niespodzianki zostali także Jerzy Dudek, Sławomir Peszko oraz zawodnicy z Zabrza, którzy wystąpili w humorystycznym filmie skierowanym do kibiców:

[media]

Jakie warunki trzeba spełnić, żeby kupić koszulkę meczową Górnika aż o 100 złotych taniej?

- należy być osobą pełnoletnią;

- przyjść do stacjonarnego sklepu Górnika Zabrze;

- okazać personelowi aplikację mobilną Superbet po zalogowaniu się do swojego konta.

1639245164201.png

„Jesteśmy firmą, która działa w fajny, przyjazny, a przede wszystkim niestandardowy sposób. Inwestowanie w Klientów i Partnerów leży u podstaw naszej misji na rynkach, na których działamy. Dajemy temu wyraz każdego dnia oferując między innymi nietuzinkowe nagrody w grach typu free to play, dając nieograniczony dostęp do transmisji meczowych w aplikacji Superbet, ale także w działaniach podejmowanych jako sponsor główny Górnika. Klub z Zabrza jest dla nas największym partnerem ze świata piłki nożnej, więc właśnie tutaj startujemy z naszym najciekawszym dotychczas projektem dla kibiców w Polsce. Mamy nadzieję, że dzięki temu wsparciu wiele nowych koszulek meczowych znajdzie się w domach kibiców Górnika jeszcze przed świętami i będą widoczne na trybunach w trakcie kolejnych meczów naszego Klubu.” – mówi Adam Lamentowicz, Prezes Zarządu Superbet w Polsce.

1639245183390.png
Adam Lamentowicz – Prezes Zarządu Superbet

Skorzystać z okazji na zakup koszulki w cenie 159 złotych zamiast standardowych 259 złotych będzie można najpóźniej do 31 marca 2022 r. Po tym terminie cena wróci do standardowej. Trzeba się więc spieszyć, ponieważ znając umiejętność mobilizacji kibiców Górnika, 1948 koszulek może się rozejść bardzo szybko!

1639245207581.png

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
W świątecznym spocie Superbet, w wyjątkowej atmosferze i okolicznościach, zobaczycie Jana Błachowicza, który zgubił pas, ale wiadomo, że go odzyska, Sławka Peszkę, który jak zawsze dobrze się bawi, Jerzego Dudka, który codziennie odbiera prezenty od Superbet oraz przedstawicieli i zawodników GKS Tychy, Ruchu Chorzów i Polonii Bytom.

M 7K

makalele007

Użytkownik
ale ten bukmacher jest daremny wiadomo ze skoki odwołane i przeniesione na inna skocznie na innych bukach juz dawno rozliczone po kursie 1 a tu nadal nic szkoda słów. brak szybkich wypłat. ehh

XvAK 19,4K

XvAK

Użytkownik
ale ten bukmacher jest daremny wiadomo ze skoki odwołane i przeniesione na inna skocznie na innych bukach juz dawno rozliczone po kursie 1 a tu nadal nic szkoda słów. brak szybkich wypłat. ehh
Jak brak szybkich wypłat?
Ja wypłacam z Superbet w 5 minut na kartę Visa (Revolut)/Mastercard (Santander), oraz są przelewy24.

3 2,6K

3kropek

Użytkownik
Odwołane zdarzenia rozliczają do 48godzin - w regulaminie mają taki zapis. Napisz na support - ja piszę w takich sytuacjach i odpisują o tych 48h ale kupony rozliczają wcześniej. Co do wypłat to faktycznie w ciągu kilku minut pieniądze są na koncie.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
A może po prostu nie traktują skoków jako odwołane, ponieważ zostały przesunięte na jutro. Być może jutrzejsza rywalizacja rozliczy kupony. Choć jeśli tak to byłoby to ryzykowne posunięcie, ponieważ przegrywający mogliby reklamować, że na innej skoczni to inaczej by typowali.

Do góry Bottom