qowalsky6
Znawca A-League
Nie szedłem w WU wietrząc ich problemy w grze "u siebie" i chęć odegrania się za wooden spoon gości (ft 0-1) ale overa nie bylo - kierunek na minus.Dla tych, co nie widzieli poniżej skrót dzisiejszych zawodów. Gdyby ktoś myślał, że typy na live były bezpodstawne, to ten materiał trochę pomoże w wyrobieniu sobie własnego zdania.
A-Leagues Alumni
Welcome to the new A-Leagues Alumni section, which will allow fans to continue reading about the best stories involving the products who have come through the A-Leagues and are now flying the flag on the global stage.keepup.com.au
PS
Dla mnie spalony był z d... Nie pierwszy raz o VAR i spalonych mam jak najgorsze zdanie. Trudno... Jutrzejsze mecze karloos opisał, nie ze wszystkim się zgadzam, ale o to w tym chodzi aby były różne punkty widzenia. Typów nie podważam ale: WU po huraganie kadrowym, MV też. Pamiętacie ostatnie tych zespołów spotkanie? Było 1-6. Ja jak już poszedłbym w over, gospodarze dalej nie mają tak na prawdę swojego stadionu, to jest ich problem. Goście zdobywcy wooden spoon będa chcieli jak najszybciej się zrehabilitować - dla mnie bramki.
Derby Sydney - od 3 lat Blues Sky nie potrafi wygrać z Wędrowcami, jak już to bym brał under, ew. remis lecz to tak z przymusu. Sie ma wariaci
Za to w derbach Sydney ft 0-0, kolejne derby bez zwyciestwa Sky Blues, remis i under przewidywany - kierunek na plus.
Ps
Gdzie jest Bobo? Jego brak był widoczny...