M
3,5K
Mendieta1992
Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
+1
Pany, co gramy??? może coś wspólnie wymyślimy?? do jutra kursy spadną, pewnie w jedną strone.
Być może chodzi o fakt, że Katowice zagrają już w pełnym składzie. Zawodnicy wracają z kwarantanny itp. Kursy od początku jak weszły były źle wystawione, teraz już jest dobrzeJakieś duże osłabienie Radomia że kurs z 1.58 skoczył do 1.90 ?
Coś Ci się handi pomyliło. Projekt +2.5seta to kurs 1.35.i nie znajdziesz nigdzie powyżej 1.40. Takiego kursu jak podałeś w ogóle nie było.Asseco Resovia - Projekt Warszawa
Ciekawie zapowiada się mecz 7. kolejki rozgrywany w Rzeszowie. Będzie to starcie drużyn, które mają swoje lepsze i gorsze momenty ale mimo wszystko chyba więcej pozytywów widzę w zespole Andrea Anastasiego. Przewaga na środku siatki powinna być widoczna. Warszawa zawaliła mecz ze Skra ale tam nie radzili sobie z fenomenalnymi zagrywkami Bełchatowa. Przy dobrym przyjęciu to rozgrywający Trinidad jest lepszy niż Drzyzga z Rzeszowa. Gospodarze w ostatniej kolejce porażka z Zaksa 3:1 ale ten set co ugrali to bardziej "zasługa" Zaksy która popełniala mnóstwo błędów, potem jak się rozpędziła to Rzeszów nie miał nic do powodzenia. Kursy powinny być bardziej wyrównane, ja tu widzę fajne value. Polecam również grać różne, trochę bezpieczniejsze kombinację jak np handicap setów 1,5+ czy 2,5+ na nich.
Nie szukam na siłę niespodzianki ale granie w obecnej sytuacji Rzeszów po 1.35 mija się z celem.
Projekt Warszawa @3.45
Projekt Warszawa handi (+1, 5) seta @2.12
Projekt Warszawa handi (+2, 5) seta @1.85
LVBET
Zna ktoś stronę gdzie można sprawdzać punkty zawodników podczas meczu?
psotnick w ubiegłej kolejce dobrze zauważył, że Deroo jest trochę bez formy. Linia na jego punkty dzisiaj w STS jest 14.5. Statystycznie rzecz biorąc na 6 meczów w tym sezonie tylko raz zdobył 15+ pkt w meczu ze Stala Nysa. Ja osobiście pograłem dzisiaj na jego Under 14.5 pkt w meczu z Projektem Warszawa po 1.85 w STS.ZAKSA Kędzierzyn-Koźle - Resovia Rzeszów
Kto więcej punktów w meczu: K. Cebulj (RZE) - S. Deroo (RZE) ? K. Cebulj (RZE) @ 1.80 12-6 Cebulj dobry mecz, Deroo kiepsko, od 2. seta zmieniany, w czwartym grał za niego Szerszeń, zresztą też bez szału
Betfan
Przyjmujący Resovii zawodzą, ale wydaje się że to głównie Deroo jest problemem, bo Belg kompletnie jest bez formy, czy to w przyjęciu czy zwłaszcza w ataku. Cebulj jednak coś tam zawsze skończy na swoim zasięgu, plus dołoży coś z zagrywki czy bloku. W ostatnim meczu odbił się od Jastrzębskiego, ale we wcześniejszych spotkaniach punktował przyzwoicie (10, 10, 22, 22) na niezłej skuteczności. A Deroo jednak dużo gorsze liczby (14, 7, 1, 19), w tym sezonie Słoweniec zdobył znacząco więcej punktów (72-50) przy praktycznie takiej samej liczbie rozegranych setów (16-15). Derro chociaż niechętnie, to jest częściej zmieniany przez trenera, Szerszeń wchodzi głównie za niego i nie są to zmiany na chwilę. Dlatego dziwią mnie trochę równe kursy na to kto zdobędzie więcej punktów, tym bardziej że w typach na liczbę punktów Cebulj ma o punkt wyższą linię.
granie DW 3:0 nie jest takie proste jak mogłoby się wydawać. Czy widzieliśie co zrobiła wczoraj SKRA ? Przedmeczowi faworyci po kursie 1.04, po 2 setach prowadzą 2.0 i co? Przegrywają mecz 2:3. Podobny numer skra już w tym sezonie wykręciła z czerwoną latarnią Nysą (która nawet miała piłkę setową w tiebreaku), ale wtedy wygrali 3-2 ostatecznie.Co dzisiaj gracie w meczach
Trefl Gdańsk vs Zaksa Kędzierzyn-Koźle oraz Slepsk Suwałki vs Jastrzębski Węgiel??
Ja na początku myślałem żeby pograc na faworytow którzy wygrają swoje mecze po 3:0 ale czy to nie będzie zbyt proste? Z jednej strony obie ekipy grają na wyjazdach ale jeżeli zagrają na swoim poziomie to nie powinni stracić seta...
Kurs AKO wychodzi 2.96 w betclicu
Penchev N. (NYS) under (12.5) @1,75 sts |
Rousseaux T. (KAT) over (14.5) @1.90 sts |