Jak jedna osoba powie, że 2+2=4 to 1 na 10 osób powie, że to 5, a 1 osoba na 100 powie, ze to 10... A wśród Polaków to 2x tyle co przeciętnie na świecie... Tak więc widzę, że MASZ MNÓSTWO CZASU na wynajdywanie takich teorii... Ok dołącz do
@rondani i stwórzcie dwuosobowy zespół wyszukiwania teorii spiskowych na wszelakie tematy...
E tam, przesadzasz mistrzu. Ja sie nie bawie w zadne dowody, sfalszowane i oplacone badania naukowe, opinie pseudoekspertow tylko raz na zawsze zdecydowalem zadnych szczepionek i tyle, chocby nie wiem co, nie ma opcji.
Tak ze nawet nie rozumiem jaki ma sens publikowanie jakichs sponsorowanych bzdur, ktore brzmia jak sobie zyczy ten co zamawial, dokladie tak jak Szymon Holownia 10% na start czy Nowoczesna Ryszarda Petru, jeszcze nie istniala a juz 10% poparcia.
No i potem nie dalo sie zapisac, taka to otwarta partia. Do Holowni tez, ci sami ludzie za nimi stoja
Dyskusja pod tym wzgledem zamkieta i zakonczona, spekuluje sobie tylko o opcjach ukarania tych osob, ktore utrudniaja zycie takim jak ja bo kara je spotka w swoim czasie.
Oczywiscie kara musi byc proporcjonalna do stopnia dolegliwosci, im wieksze uniedogodnienia, tym powazniejsze konsekwencje dla
polityka.
Na razie poki co zadnych dolegliwosci, poza jedyna, wlaczysz telewizor a tam ''zaszczep sie' to sie chce rzygac, a nie po to placimy w produktach za reklamy czy oplaty zeby sluchac takich pierdul
Ale rozumiem, poszla kasa do mediow jak za reklamy wiec musza rozpowszechniac te propagande
Aha i zapomnialem, antyszczepom tez nawrzucam, ale to jak bede mial wiecej czasu, wykaze ich jak to powiedziec neiw em, glupote to za duzo, niekonsekwencje, neiedouczenie
Czyli dokladnie to samo co autorytety prawicy 'youtuberzy wykleci' jak to powiedzial Antoni Konopka
Ale i pro i anty co tam chca nie ma dla mnie zadnego znaczenia,kazdy decyduje o sobie i zdrowie to powazna sprawa zeby sie bawic w jakies podejrzane eksperymenty. I tyle
Jak za 3 lata po szczepieniach zaczna wam wyrastac trzecie nogi na czole to gdzie pojdziecie, do Morawieckiego? Zgaduje oni to wtedy beda w bezpiccznym miejscu daleko.
Skad jakis pan Horban czy inni sa takimi autorytetami? Od 20 lat walczyli z tym niby wirusem ze tak wiedza wszystko fajnie? No i skoro to tacy och ach eksperci to czemu te rady gowno daja i przypadkow i tak przybywa, ostatnio po szczepieniach szczegolnie
No ale skoro fakty przecza ekspeckim poradom, tym gorzej dla faktow.
Czy naprawde tak malo ludzi jest myslacych i wierzacej w cos tylko dlatego ze nagle ludzie zaczlei dookola latac jak debile i w telewizorze pojawily sie gadajace glowy eksperckie znikad?
Wow