R
92,8K
roykeane2.0
Użytkownik
Zachęcam do śledzenia profilu Konfederacji na FB Tam są ujawniane rzetelne informacje na temat Korona wirusa
Zachęcam do śledzenia profilu Konfederacji na FB Tam są ujawniane rzetelne informacje na temat Korona wirusa
Ty już po 3 dawce widać,więc szykuj się na 4 "eliksir zdrowia i szczęścia"!!!!!!Kłamstwo, kłamstwo po trzykroć kłamstwo. " Bodajeś (...)"
Klamstwo podłe łajdackie i nikczemne, bo niczym nie poparte. No może poza chorymi urojeniami autora. Skutek uboczny ciężkiego przechorowania covidka? Być może.
Jedna z takich samych hipotez jakoby to kosmici przejęli władzę na świecie i stworzyli ogromny spisek żeby wropwadzić do naszych organizmów obce DNA... Choć z punktu widzenia logiki ta hipoteza choć najbardziej urojona wydaje się być najbardziej logiczna bo taki spisek na taką skalę to mogliby zrobić wyłącznie kosmici...Kłamstwo, kłamstwo po trzykroć kłamstwo. " Bodajeś (...)"
Klamstwo podłe łajdackie i nikczemne, bo niczym nie poparte. No może poza chorymi urojeniami autora. Skutek uboczny ciężkiego przechorowania covidka? Być może.
No, ale epidemia się jeszcze nie skończyła, a nawet jak się skończy pewno będą jeszcze długo kontrowersje... To, że niektórzy traktują to jako ZA lub PRZECIW nie oznacza, że ludzie od tego nie umierają. Umierają i umarło bardzo dużo ludzi i chyba każdy ma wśród swoich znajomych lub rodziny takie przypadki... Założyłem ten temat w marcu 2020r. jak wszyscy byli przestraszeni i był lockdown. Założyłem go bo po prostu czułem, że warto o tym porozmawiać i ewentualnie się wspierać jakby ktoś zachorował. Natomiast bardzo szybko temat zamienił się w ściek teorii spiskowych i jakiś sporów itd. Oczywiście, że jest wolność słowa i każdy może twierdzić, że to spisek "skorumpowanych lekarzy", ale wolałem i wolałbym aby forumowicze podzielili się swoimi doświadczeniami jak zachorowali lub jak przeżyli jak mieli takie sytuacje w rodzinie. Były takie wypowiedzi, ale bardzo mało. Np. kolega P przestrzalninja z którym się nie do końca zgadzam, ale szanuję jego punkt widzenia, pisał, że wyleczył się metodami naturalnymi. Ja sam nie wiem czy to miałem. 2 tyg. temu teraz miałem coś jak grypa lub covid od samego początku pandemii. Jak był to covid to leczyłem się gripexem i naturalnymi środkami. Okoła tygodnia czasu. Nie było tragicznie, ale to była jedna z gorszych (choć nie najgorsza) "grypa" w moim życiu. Pisałem też szeroko jak się czułem po przyjęciu zarówno pierwszej jak i drugiej dawki szczepionki. Tak więc temat jest ważny tylko niektórzy zrobili z niego ściek teorii spiskowych.tak czytam i wydaje mi sie ze najwyzszy czas chyba zamknac ten temat
ja wiem, ja wiem! Po to, zebys mial co w zyciu robic i prowokowal innych uzytkownikow takimi pytaniami iks de xDWażne pytanie odnośnie Konfederacji, przywołanej w jednym z poprzednich postów - dlaczego ta będąca w Sejmie partia nie używa swojej pełnej nazwy - Konfederacja Targowicka? Ktoś coś?
Czyli uważasz, że Konfederacja po to ukrywa swoją prawdziwą nazwę, abym mógł innych prowokować swoimi pytaniami? Ergo przyznajesz pośrednio, że Konfa to Targowiczanie czyli zdrajcy. Ok.ja wiem, ja wiem! Po to, zebys mial co w zyciu robic i prowokowal innych uzytkownikow takimi pytaniami iks de xD
uwazam, ze poglady polityczne ograniczaja postrzeganie rzeczywistosci ergo zmniejszaja iloraz inteligencji xD uwazam tak samo jak ten Amerykanin co to pisal o tym, kiedy powstawaly partie republikanska i demokratyczna w USA, ze partie polityczne to najwieksze zlo dla mnie wszyscy mozecie sie pozabijac za swoje poglady i anty pogladyCzyli uważasz, że Konfederacja po to ukrywa swoją prawdziwą nazwę, abym mógł innych prowokować swoimi pytaniami? Ergo przyznajesz pośrednio, że Konfa to Targowiczanie czyli zdrajcy. Ok.
Ale ja nie mam poglądów politycznych, proszę Pana. I zgadzam się - tzw poglądy ograniczają zdolność racjonalnego myślenia.uwazam, ze poglady polityczne ograniczaja postrzeganie rzeczywistosci ergo zmniejszaja iloraz inteligencji xD uwazam tak samo jak ten Amerykanin co to pisal o tym, kiedy powstawaly partie republikanska i demokratyczna w USA, ze partie polityczne to najwieksze zlo dla mnie wszyscy mozecie sie pozabijac za swoje poglady i anty poglady
Hipotezy dobre saJedna z takich samych hipotez jakoby to kosmici przejęli władzę na świecie i stworzyli ogromny spisek żeby wropwadzić do naszych organizmów obce DNA... Choć z punktu widzenia logiki ta hipoteza choć najbardziej urojona wydaje się być najbardziej logiczna bo taki spisek na taką skalę to mogliby zrobić wyłącznie kosmici...
bo to wszytsko sciema jest, ktos zwietrzyl kase na durnych obywatelach wiec cyrk bedzie sie przeciagalhttps://wydarzenia.interia.pl/autor...aran,nId,5626891?parametr=najczesciej_czytane
ooooo tak generalnie policjanci nie chodzili na kwarantanne i ogolnie sluzby mundurowe...
Lekarze nie chcą kierować na testy bez względu na to czy jest się zaszczepionym czy nie jest !!! Tak jest od początku, zanim jeszcze były szczepionki !!! Osobiście znam co najmniej 4 takie przypadki gdzie lekarz odmówił skierowania na test, a osoba się samodzielnie go zrobiła i miała covid. Dzięki temu w oficjalnych statystykach zgonów na covid jak i zachorowań jest ZNACZNIE ZANIŻONA liczba niż było/jest w rzeczywistości. Rząd na samym początku wprowadził lockdown w marcu 2020, a potem to już była zabawa - albo małe ograniczenia, albo nie egzekwowane nigdzie. Dzisiaj znów to samo. W całej Europie bez szczepienia lub negatywnego testu brak możliwości wejścia do kina/restauracji/środków komunikacji lub nawet pracy a u nas zabawa. Przez to wszystko umarło w Polsce i wciąż umiera mnóstwo ludzi. Nie chcą się narazić własnemu elektoratowi PiS i Konfederacji, ale kiedyś i za to będą rozliczeni ! Może przed Trybunałem Stanu !Jak się fałszuje statystykę zakażeń
Marta uczy w szkole podstawowej, dwa razy przyjęła szczepionkę firmy AstraZeneca. Kilka dni temu dopadła ją wysoka gorączka, do tego katar, utrata węchu i smaku. Objawy wskazywały na klasyczny covid, choć obecnie dominuje delta. Skontaktowała się z lekarzem i okazało się, że nie dostanie skierowania na test na covid, bo jest zaszczepiona. Zrobiła go sama – jest zarażona. Córce Marty też nie wystawiono skierowania na test, co więcej – zalecono pójście do szkoły. Odpowiedzialna matka zatrzymała ją jednak w domu. Po trzech dniach dziewczyna miała takie same objawy - pisze Beata Igielska w "Przeglądzie".
Jak się fałszuje statystykę zakażeń
Marta uczy w szkole podstawowej, dwa razy przyjęła szczepionkę firmy AstraZeneca. Kilka dni temu dopadła ją wysoka gorączka, do tego katar, utrata węchu i smaku. Objawy wskazywały na klasyczny covid, choć obecnie dominuje delta. Skontaktowała się z lekarzem i okazało się, że nie dostanie...www.onet.pl
Jeśli miałbym na kogokolwiek liczyć, to tylko na Wszechmogącego.ale kiedyś i za to będą rozliczeni ! Może przed Trybunałem Stanu !
Źle to zabrzmi ale im jest to na rękę. ZUS od dawna cienko przędzie , a wiadomo że większość umierających to ludzie starsi. Im więcej zgonów tym mniej wypłacanych świadczeń.Przez to wszystko umarło w Polsce i wciąż umiera mnóstwo ludzi. Nie chcą się narazić własnemu elektoratowi PiS i Konfederacji, ale kiedyś i za to będą rozliczeni ! Może przed Trybunałem Stanu !