sunxl
Typer
Garipov 2 strzały i 2 wpuszczone bramki, 100% skutecznościRoman Willa na ławie ale już po 4 minutach w bramce gdy stracili szybkie dwie bramki. Nie wierzę że Traktor to wyciągnie.
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/1f60d.png)
Garipov 2 strzały i 2 wpuszczone bramki, 100% skutecznościRoman Willa na ławie ale już po 4 minutach w bramce gdy stracili szybkie dwie bramki. Nie wierzę że Traktor to wyciągnie.
Ok trzymać kciuki za Traktor. Ile minut przed meczem dostępne są składy?Garipov 2 strzały i 2 wpuszczone bramki, 100% skutecznościTraktor ma taki skład, że może to odwrócić, więcej spokoju w tyłach
Zdaje się że ryzyko się nie opłacało bezlitośnie wykorzystane przez "Pingwiny"ale kabaret z tym empty netem![]()
Tak, da rade w 4 kwarcie Robert Lewandowski strzeli za 3 pktśledzi ktoś mecz cksa bo 4 kwarta kurs 6 na charbowsk kusi D
Ale koledze raczej chodziło czy Amur wygra 4-tąTak, da rade w 4 kwarcie Robert Lewandowski strzeli za 3 pkt
zalezy czy zakryja korty dachem przed wiatrem żeby mata nie zamokłatam majster sobie jaja robia ja tu poważnie pytam bo cska widze że nic nie gra
![]()
Nie weszli za nikogo tylko postanowili dołączyć do ligi. Jeśli masz środki na wybudowanie hali, spełnisz warunki i zostanie Ci około 650 milionów dolarów (tyle wyniosło "wpisowe" Seattle Kraken") to również możesz wyrazić chęć dołączenia do ligi. Wtedy zorganizują Ci draft, żeby było komu grać w zespole i gotoweNiezłe strzelaniny na otwarcie, że Pingwiny bez Małkina i Crosbyego tyle goli siekną to szok. W meczu Vegas z tym nowym tworem też ciekawie się robi na półmetku.
PS
Jak to jest z tym Seattle, oni weszli za kogoś do nhl czy jak to dokładnie wygląda ? z tego co patrzę po drużynach to chyba każda jest z poprzednich lat, ale jest też w każdej konferencji po 16 i coś mi tu śmierdziCiekawa sytuacja, że stworzyli zespół w specjalnym drafcie gdzie wybierali z pozostałych drużyn (oprócz VGK, który jest najmłodszym zespołem i zostali z tego zwolnieni) po jednym zawodniku, który nie został zastrzeżony przez dany klub.
Nie kojarzę czy w legalnych jest taka opcja, ale na pewno jest w Unibecie (pod postacią betbuildera) i chyba w Betssonie.Nie wiem czy to miejsce na to pytanie. Jeśli nie to przepraszam.
Który bukmacher oferuje typ podwójna szansa/liczba goli? Szukam po bukmacherach i nie mogę znaleźć :/ Może ktoś z Was wie?
Podwójna szansa, czyli 1x lub 2x.
CO tam sie odwaliło? w 3 sekundzie zaczeli się lać?