P
102,3K
przestrzalninja
Użytkownik
przeciez 2 godziny roznicy byly miedzy waszymi postami...Doskonale wiem o tym że są spadki ale nie po paru minutach jak wstawił
movieplk, i od razu tyle na dół.
przeciez 2 godziny roznicy byly miedzy waszymi postami...Doskonale wiem o tym że są spadki ale nie po paru minutach jak wstawił
Tylko ze ja 30 min po wstawieniu widziałem ten kurs 1.65, a dopiero teraz nie dawno napisałem bo spadek spory.przeciez 2 godziny roznicy byly miedzy waszymi postami...
Tylko ze ja 30 min po wstawieniu widziałem ten kurs 1.65, a dopiero teraz nie dawno napisałem bo spadek spory.
Z całym szacunkiem ale nadal mówimy o Czarnych Słupsk którzy będą w dodatku bez Kucharka a nie o CSKA Moskwa z Zastalem. Astoria ma swoje problemy wielkim fanem Gronka i jego koncepcji nie jestem ale mają bardzo równy i fizycznie grajacy skład oraz ciężki terminarz za sobą. Dzisiaj pierwszy mecz w sezonie u siebie, wynik z Anwilem według mnie nie oddaje do końca co się działo na boisku. Dodatkowo Astoria całkiem nieźle matchupuje się z Czarnymi.Bodaj 4 mecze za nami i 4 mecze na koncie Czarnych Słupsk. Jak jutro Astoria Bydgoszcz pokona Czarnych, którzy załatwili ostatnio Ostrów, mistrza Polski, to każdy powie, że zabalowali i nie chciało im się grać. I najlepsze, że może tak być. Ale ufam duchowi sportowemu mojej ulubionej drużyny i liczę, że świętowanie nie trwało zbyt długo. Astoria bez większej historii czeka na niezłe bęcki u siebie. Pozdrawiam!
Kucharek nie grał cały mecz ze Stala a wygrali. Czy wygrają w Bydgoszczy hmmm. najłatwieszy mecz w sezonie i pewnie podejdą mniej zmobilizoeani. Mecz na styku, sporo kibiców jedzie że Słupska więc nie będą samotni.Z całym szacunkiem ale nadal mówimy o Czarnych Słupsk którzy będą w dodatku bez Kucharka a nie o CSKA Moskwa z Zastalem. Astoria ma swoje problemy wielkim fanem Gronka i jego koncepcji nie jestem ale mają bardzo równy i fizycznie grajacy skład oraz ciężki terminarz za sobą. Dzisiaj pierwszy mecz w sezonie u siebie, wynik z Anwilem według mnie nie oddaje do końca co się działo na boisku. Dodatkowo Astoria całkiem nieźle matchupuje się z Czarnymi.
Ja rozumiem że Czarni są w gazie a Astoria wręcz przeciwnie natomiast jeśli to nie jest Arka Gdynia to muszę zagrać dodatnie handi przeciwko Czarnym na wyjeździe w niepełnym składzie. Liczyłem że kursy pójdą w dół na Czarnych ale się przeliczyłem.
Astoria Bydgoszcz +3,5 1,8
Co do handi na Start Lublin, to niektórzy zejdą pewnie na zawał ale kursy zaczęły się od 1,27 na MKS z handi na poziomie 8,5 i to tyle w temacie domniemania "oszukanstwa"(bo tylko tak to można nazwać w tym kontekście) movieplk który jaka robotę tu robi każdy widzi.
Po wczorajszym typie w temacie "Ukraina 2021/22" kurs w 35 minut zjechał z 1.85 na 1.62. Teraz pewnie będzie znowu to samo z typem z tego postu.Doskonale wiem o tym że są spadki ale nie po paru minutach jak wstawił
Nic. Mam zagrany zakład, który podałem i nic więcej ciekawego dziś nie widzę w innych meczach, a granie na siłę to tylko droga do porażki.movieplk a co myślisz o Czarnych ze Śląskiem na overek? Czarni według mnie jedna z najbardziej overowych drużyn w lidze teraz.
Chyba coś nie halo z tym info. Patrząc na wynik to chyba spójnia nie dojechała jednak na mecz.Na live mozna pograc Spojnie dzis ,Gliwice w zasadzie w 5 bez rezerwowych kurs 1.83 smialo próbuje atakowacmecz za chwile