I co w tej sytuacji?? w sts i fortunie liczą się te pkt z dogrywką czy jak??
Po ptakach już?
No szkoda kurna, miałem ten typ co podałeś do wyjęcia 2.5koła za stówke a tu w ostatniej za 3 rzucili i dogrywka;/Szkoda mega tego ostatniego undera, ale los daje (Zohore over) i los zabiera (under w Radomiu). Całe zakłady bukmacherskie w pigułce, gdzie oprócz wiedzy i umiejętności potrzebne jest również wiele szczęścia/przypadku.
16/09/2021 17:30 CET
GTK Gliwice - Legia Warszawa over 160.5
1.80 (STS)
5/10
Świetna okazja dziś na over. Linia nie jest wysoka, a obie ekipy dotychczas prezentowały się obiecująco do zrobienia takiej linii. Ja dałbym to wyżej i widzę dziś wartość w graniu overa.
Co za kur pech wczoraj otatni rzut za 3 pkt psuje under a dzis ostatni rzut za 3 psuje dogrywkę i pewny over co za pechSzkoda mega tego ostatniego undera, ale los daje (Zohore over) i los zabiera (under w Radomiu). Całe zakłady bukmacherskie w pigułce, gdzie oprócz wiedzy i umiejętności potrzebne jest również wiele szczęścia/przypadku.
16/09/2021 17:30 CET
GTK Gliwice - Legia Warszawa over 160.5
1.80 (STS)
5/10
Świetna okazja dziś na over. Linia nie jest wysoka, a obie ekipy dotychczas prezentowały się obiecująco do zrobienia takiej linii. Ja dałbym to wyżej i widzę dziś wartość w graniu overa.
Jednak Zielona Góra to spokojne prowadzenie do przerwy dwucyfrowka i w 3 kwarcie odpierdalają taki numer, że to aż niemożliwe jest.Zastal Zielona Góra - Czarni Słupsk
Mnie Czarni nadal nie przekonują. Ze Startem niby wygrali ale Lublinianie wyglądali w tamtym meczu jak grupa przypadkowych ludzi która w dodatku się nie lubi. Mimo to mecz był na styku.
Zastal niby gra poniżej oczekiwań ale teraz Vidin dał 2 dni wolnego i powinni podejść na dużej świeżości. Coraz większą krytyka spada na zespół i oczekuje że dzisiaj będą chcieli pokazać na co ich stać zwłaszcza że następny mecz za 6 dni. O różnicy potencjałów nawet nie ma co się rozpisywać.
Podsumowując: Zastal Zielona Góra -11,5 1,85
Nie wiem o czym mówili i co robili w szatni gracze Zastalu, ale przegrać mecz mając taką przewagę to istne frajerstwo i nie obrażam tutaj Czarnych,gdyż "comeback" w ich wykonaniu piękny. Początek ligi przypomina mi Ekstraklasę piłkarską, czyli piłkarskie jaja w koszykarskim wydaniuZastal Zielona Góra - Czarni Słupsk
Mnie Czarni nadal nie przekonują. Ze Startem niby wygrali ale Lublinianie wyglądali w tamtym meczu jak grupa przypadkowych ludzi która w dodatku się nie lubi. Mimo to mecz był na styku.
Zastal niby gra poniżej oczekiwań ale teraz Vidin dał 2 dni wolnego i powinni podejść na dużej świeżości. Coraz większą krytyka spada na zespół i oczekuje że dzisiaj będą chcieli pokazać na co ich stać zwłaszcza że następny mecz za 6 dni. O różnicy potencjałów nawet nie ma co się rozpisywać.
Podsumowując: Zastal Zielona Góra -11,5 1,85
xD xD xD
w jakim buku ta linia ?Kerem Kanter (Śląsk Wrocław) over 9,5 punktu 1,83
Linia ustawiona za nisko, warto spróbować.