Oczywiście piłka nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata - Afryka. To nie jest zdecydowanie mój dzień. Jeszcze raz przepraszam.Typy Dnia - 6.09.2021 (poniedziałek)
Dyscyplina - piłka nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata - Afryka Godzina: 21:00 Spotkanie: Wybrzeże Kości Słoniowej - Kamerun Typ: over 3 goli Kurs: 4.70 Bukmacher: fortuna Analiza: Najciekawsze spotkanie dzisiejszych eliminacji na „Czarnym Lądzie”. Powrócić na Mistrzostwa Świata po ośmiu latach...forum.bukmacherskie.com
Prośba o dopisanie u góry:
Dyscyplina - piłka nożna - Puchar Narodów Afryki
Dzięki!
W związku ze zmiana mi kadrowymi proszę o zmianę typu na poniższy.
Typy Dnia - 18.09.2021 (sobota)
Tutaj podajemy typy na sobotę - 18. Września Typy podajemy według wzoru:Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 22:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: Over 2.5 Kurs: 1.80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Analiza: Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się...forum.bukmacherskie.com
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 12:30
Spotkanie: Wisła Płock - Jagiellonia Białystok
Typ: Wisła Płock
Kurs: 2,60
Bukmacher: Fortuna
Treść analizy:W związku ze zmiana mi kadrowymi proszę o zmianę typu na poniższy.
Typy Dnia - 18.09.2021 (sobota)
Tutaj podajemy typy na sobotę - 18. Września Typy podajemy według wzoru:Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 22:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: Over 2.5 Kurs: 1.80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Analiza: Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się...forum.bukmacherskie.com
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 12:30
Spotkanie: Wisła Płock - Jagiellonia Białystok
Typ: Wisła Płock
Kurs: 2,60
Bukmacher: Fortuna
Post automatycznie złączony:
Ale o co konkretnie prosisz w swoim poście?Proszę zespół moderatorów o rozpatrzenie wniosku o zmianę typu (post wyżej), nie wiem czemu zlepił się w aż trzy części. Raz dodałem odpowiedź, bo nie mogłem edytować.
Jednym główny punktem zaczepienia były braki w składzie Jagiellonii i powrót Wolskiego w Wiśle. Jeśli opis nie spełniał wymogów, to zrozumiałe, że należy się z niego wycofać. To był strzał ad hoc, próba agresywniejsze zdobyczy punktowej. Nie bylo intecja robienia zeamieszania. Po prostu chciałem się dowiedzieć czy będzie możliwa zamiana z zyskiem w obliczu sprzyjącyh okoliczności w ramach zasad gry.Ale o co konkretnie prosisz w swoim poście?
Żeby usunąć pierwotny typ na Lechię (która wygrała i za ten typ masz już punkty) na zupełnie inny mecz i typ na wygraną Wisły Płock (tez wygrała)? I żeby jako analizę do tego nowego typu dać jedno zdanie: "Skład Jagiellonii uszczuplony a do szeregów Nafciarzy wraca Wolski, więc szanse gospodarzy rosną" plus wkleić dwa screeny składów?
Oczywiście możemy to zrobić, bo prośba zgłoszona przed rozpoczęciem obu meczów itd, ale nie wiem czy to będzie dla ciebie z korzyścią, bo taki typ zostanie rozliczony jako minus100 ze względu na to że analiza nie spełnia wymogów konkursu. Po prostu jest zbyt lakoniczna, żeby nie powiedzieć że jej nie ma.