Nie ma co się licytować kto ile lat bo u mnie wyjdzie kolo 25. IO w Atlancie, mecz w Moskwie przy debiucie w Lidze Światowej i porazka w 4 secie z Jugosławią w Katowicach w eliminacjach IO Sydney to takie najwazniejsze wspomnienia z lat młodości a które miały miejsce ponad 20 lat temu ;-)Ja siatką się interesuje z 20 lat (pierwsze poważne zawody które pamiętam to kwalifikacje do Igrzysk w Sydney i ostatni mecz z Jugosławią który pozbawił nas szans na awans). Raz w mniejszym stopniu, raz w większym ale nie przypominam sobie by
Estonia kiedykolwiek jakiś poziom reprezentowała. Druga liga europejska to wszystko.
Ja nie mówię, że nie ma ustawek. Jest ich cała masa ale nie ma co się ich doszukiwać wszędzie bo wówczas kończy się to tak jak wczoraj....Czysty sport? Ok, nikt nie mówi ze piłka nożna to brudny sport. A jednak mecze RFN -Austria czy Dania - Szwecja się zdarzają. Czy siatkowka i mistrzostwa w 14. Zreszta daleko szukac - Anastasi tez celowo przegral mecz na Euro. I to z kim? Wlasnie ze Slowakami.Mimo wszystko podobnie tutaj. Gdyby było czysto to Niemcy nie oddali by seta który oddać musieli. Zamykamy jednak tenat ustawek - zaczynamy prawdziwie czysty sport
Dla mnie Niemcy mają na każdej pozycji lepszego grajka, Bułgarię widziałem w dwóch meczach i dla mnie są bardzo słabi. Ja tu celuje w 3-0...3-1 to jest max. Może seta ugrają. Kurs który był na początku 1.5 na Niemców to było dla mnie jakieś nieporozumienie.panowie 4 sety w meczu niemców ?
GramyJa tak z ciekawości zapytam, bo dawno tutaj na forum nie byłem i może czegoś nie kumam, ale Wy Panowie poważnie gracie to co tutaj piszecie? Typy z kursami po @1.4-1.5 w singlach -12% podatku? Czy to jakies konkursy maja miejsce i się skuteczność typow liczy? Pisze bez złośliwości, każdy gra co uważa, zwykła ciekawość.
Ja dzisiaj zgodzę się z ogólna narracja - kurs i linie pkt na Polaków zaniozone, a UKR powinna się postawić. Mimo to nie odważę się zagrać przeciwko Polakom. Ja zdanie o Finach mam wyrobione, poza swoim parkietem nie zdziwię się, jak dostaną 0-3 i -20pkt. Dla mnie to drużyna słabsza od Belgii i Ukrainy. Polacy jakby tymi pierwszymi meczami się nieco ograli, faza pucharowa - myśle, ze będzie mocne skupienie i pewna wygrana 3-0, a przynajmniej jeden set 25-15 bardzo możliwy. Tak czy tak kursy mocno zniechęcają i poczekam może na live coś się wydarzy.
Rosja traciła sety z Hiszpania czy Finlandia, Ukraina stoi zdecydowanie wyżej w mojej hierarchii od tych zespołów.
PS. jakby ktoś dzisiaj był w Ergo Arenie na meczach i miał ochotę wypić jakiegoś browara w przerwie albo przed meczem Polaków to pisać na priv
/ i cyk, UKR secik już w pierwszym podejściu