W
51,8K
Tille, Grozer, Schott, Reichert, Brehme, Krick, ZengerWie ktoś jaki skład Niemców w 3 secie?
co to za buk?W bukmacherce nie chodzi o to, żeby mieć rację, tylko żeby zarabiać pieniądze. Warunki się zmieniły, trzeba było reagować:
Pokaż załącznik 11382
Stary Pinnacle.co to za buk?
Niemcy właśnie zamierzają oddać seta. W tej sytuacji FRA ma już I miejsce bez względu na wszystko, a sytuacja Estonii się niewiele zmieniła - wygrają to mają awans, porażka odpadają z turnieju. Ciekawe czy tym razem podejrzenie o rezerwy się sprawdzi, ale mam przeczucie (bo pewności żadnej), że rezerwy wyjdą. Pełna hala estońskich kibiców, kurs @5,5 na Estonię, może być ciekawie.Taa teraz będą pisać, że Francja podłoży się 0-3 Estonii
Wpuścili 3 rezerwowych akurat na III seta, pewnie przypadek, że akurat tego przegrali. To tylko sport.Wie ktoś jaki skład Niemców w 3 secie?
Cóż. Mama nie mówiła ze lepiej siedzieć cicho i udawać idiotę niż się odezwać i rozwiać wszelkie watpliwosci..Taa teraz będą pisać, że Francja podłoży się 0-3 Estonii
Cóż. Mama nie mówiła ze lepiej siedzieć cicho i udawać idiotę niż się odezwać i rozwiać wszelkie watpliwosci..
Set dla Slowaków mam nadzieje ze ktoś tam skorzystał. Nie rozumiem hejtu i nabijania się. Zwłaszcza w momencie kiedy jeszcze grają.
Tym bardziej, kiedy się nie przedstawiło żadnego argumentu, ani chociażby wpisu: "gram Niemców 3-0, pewniak"Cóż. Mama nie mówiła ze lepiej siedzieć cicho i udawać idiotę niż się odezwać i rozwiać wszelkie watpliwosci..
Set dla Slowaków mam nadzieje ze ktoś tam skorzystał. Nie rozumiem hejtu i nabijania się. Zwłaszcza w momencie kiedy jeszcze grają.