Czas na jakieś małe podsumowanie "rundy" oraz typ na półfinał. Harris koncertowo oddał 1 seta w identycznym stylu jak z Opelką, a potem już się posypał. W obu meczach przełamał w 1 secie a potem jak trzeba było kończyć swoim serwisem to oddał gema, w tiebreaku też miał swoją szanse przy wyniku 5:6 i swoim serwisie ale też zaprzepaścił i potem już poleciało 3:0. Auger niestety zwrot, podejrzewałem że może być krecz po tych 2 ostatnich spotkaniach które zagrał Alcaraz ale u moich buków nie było opcji bez.
Co do półfinałów to najlepszy typ jaki znalazłem z sensownym kursem to
over 8,5 asa u Augera, jak dla mnie linia strasznie niska, Augera stać by ją pokryć nawet w wyrównanym 1 secie a tym bardziej w 3. Biorę pod uwagę także fakt że Augera stać by powalczyć w tym meczu, może nie o zwycięstwo ale myślę że seta może urwać a chciałbym oczywiście żeby wygrał. Moim zdaniem kursy w tym meczu są strasznie rozjechane, nie ufam nigdy ruskowi, prawie nigdy na niego nie stawiałem, postawiłem raz w Cincinnati by "podbić" na Rubleva no i każdy wie jak się ten mecz skończył, ah ta nieszczęsna kamera...
Co do meczu Djokovicia będę grał 3,5 seta z racji tego iż kurs na Djoko nie jest bardzo satysfakcjonujący, a nie wydaje mi się żeby Zverev dostał aż takie lanie ale nie mam tego za pewniaka.
Auger Over 8,5 asa @1,70 Betclic (linia była wcześniej 7.5 ale już wzrosła do 8.5)