W sieci masz czystą jedynke bez żadnego handi po 1,95 nawet .....(
betfan netto to 1,55 zaledwie przecież )
Zapomniałem napisać , że typ popieram choć sam osobiście gram bez podatków 1 1,95 vs +6,5 po 1,88 ale z przewaga jedynki jednak
Jakobsen ostatnio 11 przy 6 bodaj Grzeska u nas w lidze , do tego Becker robiący ponad 10 w Szwecji non stop vs Rohan podobny poziom , do tego Rasmus dramatyczny Thornbloom (ultra dno w Szwecji po 2-3 pkt ) - tu musi być róznica z 5/6 pkt zeby to miało szanse wejscia
Thorsel-Jaro powinno byc także podobnie
pozycja numer 6/7 tu będzie chyba niestety dramat w wykonaniu gospodarzy --tego bym się bał Bogdan i Van Dijk to ogóry Linus bankowo zrobi każdego z nich w biegach gdzie musi wystąpic - ale jednak w 13 biegu wszystko poza 1-5 gospodarzy bedzie sukcesem gospodarzy dośc duzym
Także nie jest to takie czyste jak piszesz (oczywiscie teoretycznie przed meczem ) - ale podobnie jak Ty uważam , że Luke, Rasmus , Fede oraz Thorsel (tu najmocniej sie boje) powinni zrobic te 8 pkt róznicy - z których 6 oddadza na 99% pozycje numer 6 i 7 .
Handi 6,5 wydaje sie o tyle bezpieczne poniewaz nawet jesli bedzie -8 to w 13 biegu poleci ktoś z normalnych pozycji i z Linusem zrobią 5-1 nad dnem dna z Dacki
Odradzam oczywiście grania -4,5 skoro bez problemu mozna grac 1,95 na czysty win gospodarzy
Jaro bankowe 6 biegów , jak będą przegrywac 8 lub więcej będzie 7 - linia 8,5 ruski nie kuma ilości biegów w ogóle - to ode mnie !!
Opcjonalnie nie kumaja tam nikogo kto moze pojechac wiecej niz 5 biegów , więc możecie sobie wybierać kogo chcecie zagrac - ani z/z nie kumane , ani ew.taktyk
Aaaa ostatnia podpowiedz - gram dlatego mniej +6,5 ponieważ
live będzie u buka , który ma zaniżoną linię na jedynke , więc będę miał lekka kontrolę nad tym spotkaniem i jesli cos pojdzie nie po mojej mysli będe mógł grac 2-kę w dół jeśli middl będzie zagrożony - ale to na pewno wszyscy kumacie
)
PoZdro