tyksiol
Użytkownik
A ja wątpię że Wloszki są wstanie przegrać bądź co bądź z najsłabszą Szwajcaria
Tak, ale bez przesady.Francuzki są rzeczywiście tak słabe a Belgijki tak mocne żeby dawać taki kurs na win Francji?
W pierwszej kolejności bierze się pod uwagę liczbę zwycięstw.Za wygraną 3-2 Słowaczki dostaną 2 punkty, a mają gorszy bezpośredni z Wegierkami, więc chyba nic im to nie daje
Opowiadasz Słowaczki same sie wywaliły robiąc tyle błędów w 5 secie i nie kończąc tylu kontr i ten serwis przy 12-13 w siatkęZa to że Słowaczki nie chciały puścić 4 seta to Białorusinki się spięły w nieznaczącym dla nich tiebreaku i wywaliły je z turnieju.
Jeszcze nie, Ruscy bez Michajłowa i Poletaeva. Biedny atakujący będzie chyba, że Kliuka zagra na prawym.Odbiegając od tematu. Są już składy na ME Mężczyzn??
Francja bez Boyera z nowym trenerem. Włosi bez Juantoreny i Zaytseva.Jeszcze nie, Ruscy bez Michajłowa i Poletaeva. Biedny atakujący będzie chyba, że Kliuka zagra na prawym.
Niom piękne zasłużone zwycięstwo SzwedekSzwedki w ćwierćfinale to absolutnie najpiękniejsza rzecz jaka mogła się przydarzyć na tym turnieju. Abstrahując od ich poziomu gry. Te dziewuchy żyją każdym punktem, dla nich każdego oczko to sukces. 3/4 z nich to co najwyżej powinno się znaleźć na ME jako kibice, ale to jak one żyły tym meczem, to jak uciszyły halę... To jest coś pięknego. Nie dało się im nie kibicować
Ja ten typ już w czwartek podałem że fajna promka po @1.7 , Holenderki w polfinale można próbować ale kurs już pewnie słaby I fortuna ma poblokowane
Ja myślę że można Serbki u75.5 dołożyć I mamy wtedy @2.49
Boz ma koronę i jedzie do domu i jakieś inne problemy ma IsmailogluTeraz żałuję, bo można było Holenderki grać w 1-4 lub nawet w 1-2 po kursie 14 i szukać może casha. Chociaż Ja wierzę w ich zwycięstwo z Włoszkami. Ma ktoś jakieś info o zdrowiu Turczynek??