kamasutra10
Gdzie w
Fortunie znalazłeś taki zakład?..Chętnie bym skorzystał.. Zakład łączony nie polega na wybraniu sobie dwóch dowolnych singli i pomnożeniu kursów przez siebie ( remis @ 4.20 i brak czerwonej kartki @ 1.20 = @ 5.04)..Zakład łączony precyzuje bukmacher a ani
Fortuna ani żaden z tych które sprawdziłem nie posiada akurat takiej kombinacji w ofercie za to ma wiele innych łączonych razem . Są to dwa odrębne typy których nawet nie można zagrać w formie dubla na jednym kuponie , co najwyżej singlami każdy z osobna. Podstawy bukmacherki...
Wytłumaczę ci to jak 5-letniemu dziecku od początku, bo u ciebie to nawet zalążka bukmacherki nie widać. Dramat <załamka>. A więc specjalisto, który ograł wszystkich bukmacherów na grube miliony: otwierasz stronę
www.efortuna.pl /jeśli już tutaj poległeś to polecam tutoriale na youtubie
/ ale idąc dalej: po lewej stronie masz wymienione dyscypliny sportowe i wchodzisz w piłkę nożną a nie w
MMA czy w
baseball, bo tam faktycznie nie znajdziesz tych zdarzeń. Następnie wyszukujesz kraj, czyli tak jak podałem Chorwacja, a nie Tadżykistan czy Uzbekistan bo tam też tego nie znajdziesz. Jest to pierwsza liga i jest podpisana "1.Chorwacja" i klikasz w ten napis, który dałem w cudzysłów. Następnie wybierasz mecz, który na stronie jest zapisany tak: "S.Belupo-Hrv.Dragov" a nie "Sibernik - Istra 1961" bo może cię to zdziwić ale tam też nie znajdziesz tych zdarzeń. Za kursami na dany mecz jest kolumna "więcej" i przy zdarzeniu S.Belupo-Hrv.Dragov widnieje liczba "+90" i klikasz w nią. Remis oznaczony jest symbolem "0" pod którym widnieje kurs 4.20 i klikasz w niego, następnie scrollem
(kółkiem w myszce, przypis specjalnie dla ciebie żebyś się nie pogubił) zjeżdżasz w dół i szukasz zdarzenia "Czerwona kartka", pod którym są dwie opcje "TAK" i "NIE". Pod opcją "NIE" widnieje kurs 1.20 i klikasz w niego. Następnie wybierasz stawkę, w twoim przypadku to pewnie jakieś 50.000 PLN i klikasz "Zagraj". Cała filozofia. Także jeszcze raz na spokojnie specjalisto idź krok po kroku, żebyś się nie zgubił. A zapomniałem najważniejszego, musisz się jeszcze wcześniej zalogować na stronie i posiadać środki na koncie żeby móc zagrać kupon
P.S. od kiedy nie można łączyć typu na zwycięstwo w meczu z kartkami czy to żółtymi czy czerwonymi?
Pewnie zaszokuję cię jeszcze bardziej ale można nawet jeszcze rzuty rożne łączyć z tymi dwoma zdarzeniami
To tak z podstaw bukmacherki
A z podstaw forum, na którym jesteś od 2017 roku i których widzę, że też nie ogarniasz, to tutaj jest miejsce za zamieszczanie wszelkiego rodzaju pytań, propozycji czy zgłaszania błędów. Zresztą sama nazwa tematu na to wskazuje
A poniżej masz jeszcze print screen'a
(przypis wyjaśniający dla ciebie: zrzut ekranu) przygotowanego kuponu z zdarzeniami, których szukałeś całą noc i nie mogłeś znaleźć, biedactwo <przytula>
Pozdrawiam gorąco i mam nadzieję, że udało mi się takiego specjalistę od bukmacherki jak ty czegoś nauczyć