Dyscyplina: WTA Singel Palermo Godzina: 17:30 Spotkanie: Shuai Zhang - C.Bucsa Typ: Shuai Zhang wygra (krecz=zwrot) Kurs: 1.85 Bukmacher: Fortuna Analiza: Wyrównany mecz, pomiędzy chińską zawodniczką a rumuńską. Zhang niezbyt sobie radzi na ziemnej nawierzchni w porównaniu do trawiastych...
forum.bukmacherskie.com
Niestety brakło kartki, więc typ na minus. Proszę o poprawę aby było fair. Pozdrawiam
Tutaj podajemy typy na niedzielę - 25. Lipca Typy podajemy według wzoru:Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 22:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: Over 2.5 Kurs: 1.80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Analiza: Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się...
Proszę o korektę mojego typu w analizie: https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-3-08-2021-wtorek.162765/post-7038033.
Mój typ to BTS - nie. Ten, który jest obecnie - under 2,5 - wpisałem błędnie, bo jest tylko opcją alternatywną. Wynika to z mojego tekstu. Przepraszam za zamieszanie, proszę o poprawienie błędu, za co z góry dziękuję.
Tutaj podajemy typy na piątek - 6. Sierpnia Typy podajemy według wzoru:Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 22:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: Over 2.5 Kurs: 1.80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Analiza: Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się...
Dyscyplina: Siatkówka, Igrzyska Olimpijskie Godzina: 14:00 Spotkanie: FrancjaArgentyna Typ: Argentyne wygra przynajmniej seta j Conte przynajmniej 15 punktów Kurs: 2,20 Bukmacher: betfan Analiza: Takiego spotkania w półfinale przed rozpoczęciem turnieju nie spodziewałby się chyba nikt. Francja...
forum.bukmacherskie.com
Zmieniłem kurs przy typie, ale zapomniałem zmienić bukmachera. Proszę o zmianę na LVBet
Dyscyplina: Piłka Nożna, Ekstraklasa Godzina: 20:30 Spotkanie: Lech Poznań - Cracovia Typ: Lech strzeli powyżej 1.5 gola i wykona powyżej 5,5 rożnych Kurs: 2,90 Bukmacher: Superbet Dziś wieczorem w ramach 3 kolejki naszej Ekstraklasy dojdzie do pojedynku pomiedzy Lechem Poznań i Cracovią...
Kolejorz wygra u siebie? Jak na razie stworzył sporo okazji do zdobycia gola. Cracovia zawodzi, jednak mogła ugrać więcej. Pewnie będzie grać na przeszkadzanie aby Lech się nie rozpędził. Czym może napsuć mu krwi i jeśli oczekiwać wygranej gospodarzy, to jednak skromniejszej.
Poprawione //Waldi1979
Tutaj podajemy typy na niedzielę - 8. Sierpnia Typy podajemy według wzoru:Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 22:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: Over 2.5 Kurs: 1.80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Analiza: Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie...
forum.bukmacherskie.com
Oczywiście typ to Moeller, co można wywnioskować z analizy jeżeli byłyby jakieś watpliwosci. Proszę o edycje i przepraszam za błędne zapisanie.