>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - Wielki Szlem: Wimbledon (28.06.2021 - 11.07.2021)

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Melichar/Roger Vasselin @1,75
1xbet

Zarówno Francuz jak i amerykanka to uznane marki jeżeli chodzi i debla czy grę mieszaną. Jednak typ opieram głównie na słabości ich rywali. Kyrgios poddał mecz w singlu z powodu kontuzji mięśni brzucha. Wiadomo jak taka dolegliwość utrudnia grę w tenisa. Jego partnerka to Venus która swoje najlepsze lata na za sobą. Nie sądzę aby Nick który miksta traktuje jako zabawę dawał siebie 100% jeżeli nie będzie w pełni sprawny fizycznie. Czysto sportowo to para francusko-amerykanska dla mnie jest lepsza jeżeli chodzi o grę mieszaną.
Szczerze to spodziewam się walkoweru ale jeżeli już dojdzie do meczu to sądzę że moi faworyci wygrają.

Ed. Jednak walkower.

typer86 4,3K

typer86

Użytkownik
SHAPOVALOV- BAUTISTA 2 ( Betclic 2.25 ). Siemanko 🍺 w tym pojedynku stawiam na doświadczonego Hiszpana. Moim zdaniem styl który prezentuje będzie wybijał z rytmu młodego Kanadyjczyka któremu jak wiemy kiedy nie idzie to czajnik mu sie gotuje. Bautista będzie starannie konstruował swoje akcje gdzie przy dłuższych wymianach doprowadzi do błędów przeciwnika. Staawiam na solidność i opanowanie w tym meczu. Powodzenia 🍺 tak słabego bautisty nie widziałem dawno albo coś mu dolegało. Zero walki jak nie on ....

Ostatnia edycja:
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Wciąż nie rozumiem. Czyli dosypali mu czegoś do herbaty, czy po prostu kazali przegrać z Ferdkiem i już? Nazywaj rzeczy po imieniu, bo nie wiem, na jakim poziomie teorii spiskowej odbywa się ta rozmowa.
Organizatorom bardziej oplacala sie wygrana Federera, poswiecili miejscowy najwiekszy talent, jednak buzz na 'mistrza' bardziej sie zwroci w postaci hypu, reklam, rekordow niz promocja miejscowego zawodnika jak to ma miejsce z Raducanu i Murrayem.

Decyzja zapewne nie przyszla latwo kto ma wygrac, bo za jednym i drugim byly argumenty i sily. Skoro z bolem serca zdecydowali ze Federer jednak bedzie przepychany dalej i poszedl ostatni miejscowy zawodnik, to dlaczego Federer ma teraz przegrac z anonime za ktorym nie stoi nikt?

No wez m iwyjasnij

PS Federer 3-0 ciekawe czy Crespo juz wylecial dzien dobry

PS Hernan dzis ma urodziny to nie poleci tak jak Brzeczek bo swieta :D

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
W 11,7K

wojan81

Użytkownik
Organizatorom bardziej oplacala sie wygrana Federera, poswiecili miejscowy najwiekszy talent, jednak buzz na 'mistrza' bardziej sie zwroci w postaci hypu, reklam, rekordow niz promocja miejscowego zawodnika jak to ma miejsce z Raducanu i Murrayem.

Decyzja zapewne nie przyszla latwo kto ma wygrac, bo za jednym i drugim byly argumenty i sily. Skoro z bolem serca zdecydowali ze Federer jednak bedzie przepychany dalej i poszedl ostatni miejscowy zawodnik, to dlaczego Federer ma teraz przegrac z anonime za ktorym nie stoi nikt?

No wez m iwyjasnij

PS Federer 3-0 ciekawe czy Crespo juz wylecial dzien dobry
Ale wciąż nie rozumiem, jak działa ten mechanizm "przepychania"? Dopuszczasz w ogóle myśl, że przypadkiem Federer sam w sobie jest na tyle dobry, aby przejść takich grajków jak Sonego?

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Ale wciąż nie rozumiem, jak działa ten mechanizm "przepychania"? Dopuszczasz w ogóle myśl, że przypadkiem Federer sam w sobie jest na tyle dobry, aby przejść takich grajków jak Sonego?
Ci najwieksi negocjuja indywidualnie z organizatorami, nie tylko maja specjalne premei za start, poza budzetem, ale tez ustawiane losowania i czesto gwarancje wygranych, dpostaja rywala, ktory w odpowiedniej chwili sie wylozy.

Bylo to widac elegancko w Niemczech w w tym roku gdzie rywal rozstrzeliwal go w swoich pieciu gemach serwisowych a przy 5-5 do widzenia

Kolejny mecz juz Fed polozyl bo lata nie te i trzeba bylo oszczedzac sily, ale potrzebowal wiecej niz jeden mecz zeby sie rozegrac na trawie.

Krotko mowiac rozkladany jest przed nimi dywan imoga liczyc na specjalne traktowanie. Kilku zawodnikow by pogralo na powaznie z Federerem ale jest chroniony

Ktos tam pytal czy rywal ma szanse, jesli to co mowie jest prawda (a jest) to odpowiedzialem ze nie ma zadnych, szkoda kasy mam nadzieje nie wyrzucil w bloto i tyle. Zamykajac temat

W 11,7K

wojan81

Użytkownik
Ci najwieksi negosjuja indywidualnie z organizatorami, nie tylko maja specjalne premei za start, poza budzetem, ale tez ustawiane losowania i czesto gwarancje wygranych, dpostaja rywala, ktory w odpowiedniej chwili sie wylozy.

Bylo to widac elegancko w Niemczechw w tym roku gdzie rywal rozstrzeliwal go w swoich pieciu gemach serwisowych a przy 5-5 do widzenia

Kolejny mecz juz Fed poloyl bo lata nie te i trzeba bylo oszczedzac sily,m ale potrzebowal wiecej niz jeden mecz zeby sie rozegrac na trawie.

Krotko mowiac rozkladany jest przed nimi dywan imoga liczyc na specjalne traktowanie. Kilku zawodnikow by pogralo na powaznie z Federerem ale jest chroniony
Czyli mecze na turniejach wielkoszlemowych są ustawiane. Ok, to chciałem wiedzieć.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Czyli mecze na turniejach wielkoszlemowych są ustawiane. Ok, to chciałem wiedzieć.
Patrzac na to jak graja po kolei rywale Federera smiem twierdzic, ze jest to nie wykluczone. W nastepnej byc moze Medvedev I nawet nie zdziwie mnie jakis walkower lub krecz w trakcie bo Federer powinien dostac baty od Rosjanina

W 11,7K

wojan81

Użytkownik
Patrzac na to jak graja po kolei rywale Federera smiem twierdzic, ze jest to nie wykluczone. W nastepnej byc moze Medvedev I nawet nie zdziwie mnie jakis walkower lub krecz w trakcie bo Federer powinien dostac baty od Rosjanina
A nie wydaje Ci się, że w takie coś musiałoby być zaangażowanych dziesiątki osób (organizatorzy, sędziowie, zawodnicy, trenerzy) i nie ma opcji, aby ktoś kiedyś nie puścił farby? Nawet trudno mi sobie wyobrazić skalę tej afery, która prędzej czy później wypłynęłaby, gdyby to była prawda.

inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Sonego dobrze grał dopóki nie zakryto dachu. Niektórzy nie radzą sobie najlepiej z grą indoor. Możiwe że to jest cała prawda i sęk w temacie meczu Federer - Sonego. A że Federer dostaje pod stołem kasę za sam występ w turnieju to każdy chyba wie, ale to nie jest nielegalne, nie jest nie?

I 34,4K

iti

Użytkownik
Ci najwieksi negocjuja indywidualnie z organizatorami, nie tylko maja specjalne premei za start, poza budzetem, ale tez ustawiane losowania i czesto gwarancje wygranych, dpostaja rywala, ktory w odpowiedniej chwili sie wylozy.

Bylo to widac elegancko w Niemczech w w tym roku gdzie rywal rozstrzeliwal go w swoich pieciu gemach serwisowych a przy 5-5 do widzenia

Kolejny mecz juz Fed polozyl bo lata nie te i trzeba bylo oszczedzac sily, ale potrzebowal wiecej niz jeden mecz zeby sie rozegrac na trawie.

Ktos tam pytal czy rywal ma szanse, jesli to co mowie jest prawda (a jest) to odpowiedzialem ze nie ma zadnych, szkoda kasy mam nadzieje nie wyrzucil w bloto i tyle. Zamykajac temat
Skoro ten cały tenis to jeden wielki cyrk to może podaj zwycięzców ćwierćfinałów, półfinałów i finału? Nie pytam o sety, skorzystam z samych wygranych i coś tam zarobie, a nie będę zastanawiał się komu organizatorzy załatwili/opłacili dobry występ w turnieju do samego końca. Może być w prywatnej wiadomości.
Nie interesują mnie teorie po meczu. Interesują mnie "fakty" przed zdarzenie, bo dopisać teorie PO meczu czy losowaniu może pierwszy lepszy odklejeniec.

inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Medvedev nabrał pewności siebie po meczu z Cilicem, się wypowiadał, a mi tu wygląda na to, że może przerżnąć z Hurkaczem przy dobrych wiatrach. Zapowiada się tie-break w 4-secie i kolejna 5 setówka. Ale znająć życie Ruski pociśnie. Federer coś za dobrze gra. Ciekawe co tam się wydarzy, jak zagrają razem, oczywiście Hurkacz.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Medvedev nabrał pewności siebie po meczu z Cilicem, się wypowiadał, a mi tu wygląda na to, że może przerżnąć z Hurkaczem przy dobrych wiatrach. Zapowiada się tie-break w 4-secie i kolejna 5 setówka. Ale znająć życie Ruski pociśnie. Federer coś za dobrze gra. Ciekawe co tam się wydarzy, jak zagrają razem, oczywiście Hurkacz.
Rzadko kiedy zawodnik przegrywa 2/2 TB w meczu, oczywiscie w TB 50/50 ale nie wydaje mi sie by Danil to wypuscil.

3,15 na Kubota I Melo interesujace.

Mektic z Pavicem jakos mnie nie przekonuja a wygrane ich ostatnie z rywalami slabszymi niz Brazylijczyk I Polak (oprocz Ram/Salisbury).kurs wart gry

I 34,4K

iti

Użytkownik
Pójdzie masówka na Hurkacza z Federerem. Oj pójdzie.
Wydaje mi się, że set to jest max co może ugrać Hubert.

Rzadko kiedy zawodnik przegrywa 2/2 TB w meczu, oczywiscie w TB 50/50 ale nie wydaje mi sie by Danil to wypuscil.

3,15 na Kubota I Melo interesujace.

Mektic z Pavicem jakos mnie nie przekonuja a wygrane ich ostatnie z rywalami slabszymi niz Brazylijczyk I Polak (oprocz Ram/Salisbury).kurs wart gry
Na moje oko Chorwaci biorą ten mecz bez większej spiny, ale to trawa, więc jest nutka niepewności.

R 1,6K

robertooo123

Użytkownik
Danil odpada. Czyżby jeszcze łatwiejsza droga dla Djokovica po 20 tytuł? Bo w końcu z kim ma tutaj przegrać? Danil wydawał się jedyną osobą która może z nim wygrać

piotrex007 112,8K

piotrex007

Użytkownik
No i Hubert ogarnął Daniła. Ogromne value, jakie było na jego zwycięstwo mogło dać zarobić. Ja i tak bardzo bezpiecznie zagrałem na jednego seta. Nie będę tu cytował postów innych, jaki to Hubert nie jest słaby, że Medvedev dwie półki wyżej - po prostu więcej pokory na przyszłość 😉

Kluczem do zwycięstwa wydaje się wejście w kort Hurkacza, widać wyraźną różnicę między pierwszym setem, a resztą, co stanowiło też odzwierciedlenie w wyniku tych partii:

E5nUinpXIAMoyOJ.jpeg

Teraz ćwierćfinał z Federerem. Kursy 1,40-3,40. Wydają się kursy już odpowiednio wystawione. Szwajcar nie będzie miał łatwej przeprawy. Ciekaw jestem, jakie buki wystawią linię i kurs na przełamania serwisu Rogera przez Huberta. W meczu z Daniłem była linia 1,5 i kurs 2,55 na over. Miałem też to grać, jednak odpuściłem. Ciekawe, jak będzie teraz 🤔

D 11,7K

damianex1

Użytkownik
Pójdzie masówka na Hurkacza z Federerem. Oj pójdzie.
A dlaczego ma nie pójść masówka, kurs 3 na zwycięstwo będącego w fajnej formie hurkacza z pół emerytem to lepiej zagrać niż jakieś ako z 5 meczów po 1.2. nie oglądałem federera ale hurkacz gra tutaj bardzo dobrze i widać że jest bardzo dobrze przygotowany fizycznie, medvedev wyglądał wczoraj na porządnie zmęczonego a Hubert wyglądał bardzo dobrze.nawet Fibak teraz w Polsacie omawiał grę obu panów i błędy które popełnia Roger a których nigdy nie robił.nie znam się na tyle na tenisie żeby być pewnym czegokolwiek ale kursów np, 1.7 do 2.5 bym nie ruszał a 3.15 jak najbardziej.

inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Pewnie już dawno Hurkacz dostał proporyzję nie do odrzucenia i może wygrać góra 2 sety za tę kasetę z pieniędzmi :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom