>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Europy 2020 [26.06 - 11.07.2021] - DYSKUSJA LIVE

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Tytułem krótkiego podsumowania: najpierw ludzie potopili na meczu Dania vs Finlandia, potem Francja vs Węgry, a jak dotąd w 1/8 to tylko w czasie reg. z faworytów Belgia ogarnęła... Hiszpania i Włochy w dogrywce, a Francja (gdzie była głównym faworytem buków do wygrania całego Euro) odpadła dzisiaj... Są na naszym forum na pewno osoby o wiele dłużej śledzące historię futbolu ale zdarzało się wcześniej, że główny faworyt bukmacherów do mistrza odpadał w 1/8 ?
Post automatycznie złączony:
Na euro nie, bo to dopiero drugie euro w historii gdzie jest 1/8 ;)

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
A jakaś analogiczna podobna sytuacja ? Np. odpadnięcie z grupy głównego faworyta ?
Nie wiem :) historia euro jest stosunkowo krotka... od 1996 jest 16 druzyn wczesniej bylo 8 a jeszcze wczesniej tylko 4 w finalowym turnieju...

edit: w wielkiej brytanii dzisiaj 22tys zakazen, chyba maja prawie 30 roznych mutacji wirusa w sumie a na stadionie ponad 40tys ludzi :LOL:

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Siemanko. Mam dzisiaj czutke, że Rudiger albo Hummels w meczu Anglia - Niemcy otrzymają żółtą kartkę. Kursy ponad 4, co myśliscie?
albo może macie jakies ciekawe zakłady na ten mecz ale z wysokim kursem

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
W robocie mamy zakładowego typera. W fazie grupowej szło całkiem nieźle ale w 1/8 finału na 6 spotkań 6 pudeł. Dzisiaj mam Anglię i remis w drugim meczu. Także takich rozstrzygnięć bym się nie spodziewał.

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
co taki wysoki kurs na Ukraine? według mnie ten mecz to 50/50

próbuje: Ukraina awans @2.10 etoto

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +106
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik

Ukraina jest słaba. Najlepiej wyglądali w przegranym meczu z Holandią. W meczu z Austrią gdzie warzył się ich awans do fazy playoff nie istnieli. Tam jakimś cudem skończyło się 0:1

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik

W meczu z Austrią wyglądali fatalnie, jakby źle przygotowani notorycznie do meczu, dziś ze Szwedami będą mieli ciężko. Tym bardziej, jeśli fizycznie będą odstawiać, a i psychologicznie już z dużym prawdopodobieństwem żegnali się z turniejem i w ostatnim dniu ich Polska wpuściła do fazy pucharowej przegrywając ze Szwecją właśnie. Jak dla mnie fajna opcja to over 1,5 Szwecji i over 1,5 kartek Ukrainy po kursie 4,00 w Superbet 🤔

RBR1one 558,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Za to jak zagraly te dwa gowna o nazwie Szwecja i Ukraina to obie powinny byc wykopane z EURO i nie interesuja mnie argumenty taktyczne itp. Zaden mecz w ostatnich latach mnie tak nie wymeczyl jak ten 😂

Do góry Bottom