adamo80
Użytkownik
A to już musisz pytać Rondani... On jest największym specem od takich spraw... Hahahahasprzeda pod Angoli ? opinie Wasze?
A to już musisz pytać Rondani... On jest największym specem od takich spraw... Hahahahasprzeda pod Angoli ? opinie Wasze?
a co chcesz zagrac odwrotnie niz mowi forum nauczony poprzednimi doswiadczeniami dotyczacymi ustawiania sie na euro?sprzeda pod Angoli ? opinie Wasze?
na spokoju
Polać mu !Eleganacko. Karma wrocila do tych burakow angielskich za ten karny z kapelusza w meczu z Dania. Boje sie tylko o stan miast angielskich jak rozjuszona holota wyjdzie ze stadionu jak juz przed meczem zachowywali sie tak https://streamable.com/u0hek0
Prawdziwi "kibice" angielscy. Jacy odważni kilku na jednego - tchórze !
Fajnie, że moja analiza kogoś przekonała5xharoldx5 dzieki za typ Włochy wygrają finał po karnych. Trafiło to do mnie i pobrałem typ na Włochy wygrają turniej po @7 wlazl
Nie jestem rasistą ale jak "czarny" podchodzi do karnego to już wiem co będzie. Dobrze mówiłem że bramkarz Włoch wyciągnie karne. Pikford też się nawet pokazał jednak musiał uznać wyższość Włocha dosłownie i w przenosniFajnie, że moja analiza kogoś przekonała
Anglicy dziwnie wykonywali karne począwszy od trzeciego, nie jestem zwolennikiem takich rozwiązań.
to nie bylo przed spotkaniem kiedy angielscy kibice urzadzali sobie polowanie na Wlochow w korytarzach wembley?