Włochy vs
Austria -
Włochy (AH:-1) kurs: 1,95 buk: Noblebet
O meczu powiedziano już wiele. Nie jestem tu oryginalny i gram tak jak całe forum. Włochów, których oglądałem każdy mecz prezentują się bardzo dobrze, nawet lepiej niż
Francja, której przytrafiło się potknięcie. Ten bet wydaje się bardzo pewny. Przy minimalnej wygranej mamy zwrot stawki.
Austria - typowy średniak
Włochy vs
Austria -
Włochy +
Francja vs
Szwajcaria -
Francja kurs: 2,40 buk: Noblebet
Jak dla mnie najbardziej pewne bety na win w czasie regulaminowym w 1/8 Z Francją podobnie jak Włochami. Nie licząc wpadki z Węgrami drużyna prezentuje się bardzo dobrze.
Szwajcaria - kolejny średniak. Dodam jeszcze, że dzisiaj w Noblebet każdy bet na Euro z kursem minimum 1,75 bez podatku.
Jak bym miał sporo kasy do zainwestowania to grubo bym pograł awans tych 2 w/w drużyn. Jest to dla mnie najpewniejszy bet, ale kurs nawet łączny oscyluje wokoło 1,50 więc z podatkiem wychodzi, że z każdego 1000zł zarabiamy 300zł. Więc niezbyt dobrze. Natomiast dla osób, które mogą grać bez podatku u zagranicznych lub/i mają sporo kasy wydaje mi się, że to megapewny bet
Walia vs
Dania -
powyżej 2 goli (AH) - kurs: 2,00 buk: LVBET
Tak do końca nie jestem przekonany, że
Dania to wygra. Dla mnie pół/pół.
Walia umie się dobrze bronić i ma z przodu Ramseya i Bale'a. Nie twierdzę, że
Dania nie wygra, ale z 1x2 nie gram nic. Niby
Walia jest underowa, ale czuję, że w tym meczu będzie BTS i skończy się na 1:1, ale... wolę pograć tak bo przy innych, możliwych scenariuszach może wejść. Zawsze wolę grać pow 2 goli AH niż BTS bo obejmuje więcej scenariuszy, a liczy się dla mnie możliwość zwrotu stawki
Walia vs
Dania -
(Dania: -3 AH rzutów rożnych) - kurs: 2,12 buk: LVBET
(weszło już w I połowie)
Walia vs
Dania -
(Dania: pow. 6 rzutów rożnych AH) - kurs: 2,12 buk: LVBET
(weszło już w I połowie)
Nie lubię grać kartek czy cornerów, ale bet na rożne, żeby zagrać w meczach Walii zapisałem sobie na kartce już po wcześniejszych meczach. Nie będę przytaczał statystyk, które wczoraj jeszcze raz sprawdzałem, ale
Walia zawsze broni się wybijaniem na rożne, a z kolei
Walia atakuje skrzydłami. Właściwie te bety idealnie pasują do tego meczu. Jeśli scenariusz będzie taki, że
Dania będzie atakowała, a
Walia się broniła co jest bardzo prawdopodobne to te cornery mogą wejść bardzo szybko.