bylo mnostwo przerwanych/niedokonczonych meczow w historii pilki noznej... wiekszosc bukmacherow ma zapis, ze daje zwrot w takiej sytuacji. Niewazny oficjalny wynik wazny czas przerwania spotknia i gatunek spotkania. Niektore buki maja zapis, ze w meczach towarzyskich wystarczy rozegrac 80 minut, zeby wynik mimo zakonczenia przed czasem byl uznany za koncowy. W przypadku oficjalnych spotkan przewaznie liczy sie uplyw regulaminowego czasu gry. Wszystko zalezy od bukmachera jaki ma regulamin.a była taka sytuacja kiedyś? Jeśli po meczu UEFA uznałaby taki wynik za oficjalny to pewnie cześć buków by uznała remis. Tak jest w regulaminie. Dalej myśle ze do takiej absurdalnej sytuacji nie dojdzie
właśnie może niekoniecznie, Duńczycy będą pewnie chcieli wygrać dla Eriksena, mam pograne pre powyżej 1,5 gola Danii i przy tej opcji zostanę, ogólnie sam jestem ciekawy jak piłkarze zareagują po tych wydarzeniach, ale na twiterze UEFA pisze, że to między innymi zawodnicy chcieli dzisiaj dokończyć spotkanieTo chyba warto iść w wynik 0-0 lub under kartek
nie zrobili zwrotu, poniewaz taki maja regulamin, ktory zaakceptowales, o ktorym wiedziales i na ktory swiadomie (badz nie) sie zgodziles.Wiadomo że najważniejsze jest zdrowie. Ale wytłumaczcie mi na chlopsko-wiesniacki sposób czemu buki nie zrobiły zwrotu. Przecież jakbym wiedział że mecz po takiej sytuacji się wznowi to bym grał w kierunku Finów. Chłopaki podłamani i tyle . Nie ma co się dziwić . Jakby mecz był dograny jutro, to inna sytuacja. Przespali by się z tym , zrozumieli by i wtedy pełna mobilizacja. Tuż to jawna kpina z wielkimi zarobkami dla bukow
A dlaczego miały być zwroty ? Buki dziś śpią na pieniądzach i myślę, że większych na tych mistrzostwach nie zarobią.Wiadomo że najważniejsze jest zdrowie. Ale wytłumaczcie mi na chlopsko-wiesniacki sposób czemu buki nie zrobiły zwrotu. Przecież jakbym wiedział że mecz po takiej sytuacji się wznowi to bym grał w kierunku Finów. Chłopaki podłamani i tyle . Nie ma co się dziwić . Jakby mecz był dograny jutro, to inna sytuacja. Przespali by się z tym , zrozumieli by i wtedy pełna mobilizacja. Tuż to jawna kpina z wielkimi zarobkami dla bukow
Zwroty z reguły są jeżeli w ciągu 24 godzin nie da się dokończyć. Jak jest przerwany na krótki okres czasu to nie ma zwrotów.na żużlu zaś robią jak im się podoba . Generalnie to gorzkie żale, ale uważam że w takiej sytuacji powinni iść zwroty. Ważne że chłopak żyje
Chyba nie widziales meczu z Tottenhamem jak ladnie kolegow pograzylDania w I połowie była znacznie lepsza. Atak serca Ericssena rozsypał drużynę psychicznie. Kacper puścił bramkę, której puścić prawa nie miał puścić i nie wiem czy kiedykolwiek zaliczył tego typu babola,
Finowie na farcie 3 punkty zdobyli. Teraz grają z Rosja. 1 wymęczony punkt może dać im szybki awans. Z tylko 3 punktami może być ciężko, bo pewnie bilans bramkowy będzie minusowy. Finowie wyczuli szanse i raczej nie odpuszcza. Wczorajszy mecz poprzestawiał wszystkie analizy co do końcowej tabeli. Rosja musi nstomiast wygrac i pewnie będzie to jednostronny atak Rosjan i obrona Finlandii. Już tam sobie to wytłumaczą piłkarzom i przypomną im historie sprzed kilkudziesięciu latMyślicie, że Finowie są w stanie zająć 2 miejsce w grupie? Ja jakoś tego nie widzę, zakładałbym, że skończą grupę na 3 pkt, Belgia 9 lub 7, Rosja zgarnie 3 pkt z Finami i potem mecz z Danią i tutaj może być różnie.
Zagrałbym wysoko na Betfun, na to, że miejsca 1-2 zajmą Belgia i Rosja po kursie 3,0 i Belgia i Dania po kursie 3,5. Odrzuciłbym opcję Belgia i Finlandia po kursie 2,36, co o tym myślicie?
A Rosja gra skrzydłami ? Jak było wczoraj z cornerami z Belgią jak gonili wynik ?16.06.2021
Finlandia - Rosja
Typy:
Finlandia under 2,5 RR @ 2.02
Rosja over 6,5 RR @ 2.08
Rosja handi -3 RR @ 1.87
Unibet
Gram już teraz bo kursy spadną. Mecz Dani z Finlandia pokazał, że to co siedzi w głowach zawodników ma olbrzymie znaczenie. Widzę tutaj podobny scenariusz tzn. Rosja (podobnie jak to było z Dania) starająca się strzelić bramkę, która jest murowana przez zawodników Finlandii. Rosja musi wygrać aby myśleć o awansie, w przypadku straty punktów bardzo sobie komplikuje wyjście. Dlatego od samego początku muszą atakować na bramkę przeciwnika aby ustawić sobie szybko mecz.
Posłużę się statystykami pierwszej kolejki grupy B:
Dania - Finlandia 9:0 RR
Belgia - Rosja 2:4 RR
Rosja potrafi zdobyć więcej rożnych od przeciwnika przy niekorzystnym wyniku (pokazał to pierwszy mecz)
Finlandia przy korzystnym wyniku muruje swoją bramkę i broni się całym zespołem, pozwala nabić wiele rożnych przeciwnikowi