mikko-makko
Użytkownik
Hej, mam ok 1000 zl na eco. Jak najtaniej to wyplacic? Konto silver i karta jest. Kiedys przelewalem na revoluta ale widze ze juz zablokowane.
Dzieki za odp. Zawsze 2% boje sie jakiegos przewalutowania bo niby na eco wyswietla sie pln a jak robilem przelew kiedys na revoluta do bylo info ze konto wyglada na funty. Troche sie balem wyplacac z bankomatu i placic w sklepie ta karta eco. Mimo wszystko jak wyjdzie tylko 2% to spoko. Wszystko jedno jaki bankomat?Bankomat 2% . Na revolut się da ale 4%.
Jeśli masz karte w pln i konto eco w pln to 2% bez różnicy na bankomatDzieki za odp. Zawsze 2% boje sie jakiegos przewalutowania bo niby na eco wyswietla sie pln a jak robilem przelew kiedys na revoluta do bylo info ze konto wyglada na funty. Troche sie balem wyplacac z bankomatu i placic w sklepie ta karta eco. Mimo wszystko jak wyjdzie tylko 2% to spoko. Wszystko jedno jaki bankomat?
4% kosztuje doładowanie revoluta kartą ecopayzWitam czy można wpłacić na fortunę karta ecopayz MasterCard a potem wypłacić przez fortunę na konto? Lub czy można doładować revoulta karta ecopayz i potem wypłacić w bankomacie lub na konto?
Najtaniej ci wyjdzie jak poprosisz o wypłatę w punktach gdzie mają cashback (musisz wtedy kupić cokolwiek) np. Żabka, Orlen, Dino itp (listę punktów znajdziesz w necie)Hej, mam ok 1000 zl na eco. Jak najtaniej to wyplacic? Konto silver i karta jest. Kiedys przelewalem na revoluta ale widze ze juz zablokowane.
Dzieki za odp. Mega mi sie spieszylo a karta wygasla. Zrobilem przelew na konto i zaplacilem ponad 40zl... frajerstwo :/ juz zamowilem nowa karte i licze ze nastepnym razem uda sie to lepiej ogarnacNajtaniej ci wyjdzie jak poprosisz o wypłatę w punktach gdzie mają cashback (musisz wtedy kupić cokolwiek) np. Żabka, Orlen, Dino itp (listę punktów znajdziesz w necie)
W takiej Żabce jak wypłacę cashbackiem to Eco bierze jakąś opłate?Najtaniej ci wyjdzie jak poprosisz o wypłatę w punktach gdzie mają cashback (musisz wtedy kupić cokolwiek) np. Żabka, Orlen, Dino itp (listę punktów znajdziesz w necie)
przy cashbacku nigdy nikt nie pobiera opłaty bo do zakupu doliczają ci kwotę wypłaty (tak jakbyś zrobił zakupy za całość), z tym że z tego co mi wiadomo żabki pozmieniały terminale i karty ecopayza nie realizuja cashbacku. Trzeba pytać indywidualnie w sklepach, wiem że np. sieć Lewiatan u mnie w mieście wypłaca.W takiej Żabce jak wypłacę cashbackiem to Eco bierze jakąś opłate?
Jeżeli jesteś dobrym graczem, ogrywasz buki to te opłaty idzie przełknąć. Jeżeli słabo Ci idzie to albo zrezygnuj z bukmacherki albo sponsoruj ziemniaki bez żadnych konsekwencjia jak zniwelować wszelakie prowizje przy posiadaniu euro na ecopayz?
zamówić kartę i kartą wypłacić za granicą w bankomacie bądź płacić na wakacjach (żeby 2% nie płacić)? Czy macie inny pomysł żeby euro spieniężyć?
na [CUT] piszesz takie dyrdymały jak nic ciekawego nie wnosisz do dyskusji...Jeżeli jesteś dobrym graczem, ogrywasz buki to te opłaty idzie przełknąć. Jeżeli słabo Ci idzie to albo zrezygnuj z bukmacherki albo sponsoruj ziemniaki bez żadnych konsekwencji
Dokladnie. Te pare procent traktuje jako koszt grania u zagranicznych bukow w czasach gdy jest to zabronione i nawet nie zwracam na to uwagi. Ale ludzie o wszystko beda plakac. Jak ktos jest na dobrym plusie to to olewa poprostu.Jeżeli jesteś dobrym graczem, ogrywasz buki to te opłaty idzie przełknąć. Jeżeli słabo Ci idzie to albo zrezygnuj z bukmacherki albo sponsoruj ziemniaki bez żadnych konsekwencji
Ty, komunista Co mamy Ci odpowiedziec? Przeciez firmy typu eco zyja z prowizjii i zawsze jakas zaplacisz. Skoro te 2% to dla Ciebie duzo, to zacznij grac na pl bukach. I nie wiem co Cie tak smieszy w regularnym ogrywaniu buka. Przeciez po to sie gra zeby zarabiac a nie sponsorowac bukow.jak widzę komuna się nie zmieniła od XX lat, dalej nie uzyska się konkretnej odpowiedzi na pytanie
a znajdzie się 10 typerów którzy żyją z bukmacherki hahah
Kolezanko cala sprawa rozbija sie o to zeby unikac dodatkowych opal, dlatego nie gra sie u polskich bukow. Skoro portfele internetowe beda pobierac dodatkowe oplaty zaczyna sie to mniej oplacac. Kilka tygodnj temu bylo trustly i nie bylo zadnych problemow. Teraz problem sie pojawia.Ty, komunista Co mamy Ci odpowiedziec? Przeciez firmy typu eco zyja z prowizjii i zawsze jakas zaplacisz. Skoro te 2% to dla Ciebie duzo, to zacznij grac na pl bukach. I nie wiem co Cie tak smieszy w regularnym ogrywaniu buka. Przeciez po to sie gra zeby zarabiac a nie sponsorowac bukow.
Jeszcze jak Cie pakietam z innego forum gdzie z yogim publikowales typy z irlandii to mieszkales zagranica. Mi najtaniej wyplaty z eco wychodzily za granica w PL bylo drogo ale korzystalem ostatni raz ponad rok temu. Moze teraz sie to zmienilo, ale dyskusja zeby unikac opodatkownych bukow jest stara jak swiat. Najlatwiej bylo z trustly bo tam opal nie bylo zadnych(ewentualnie limity) teraz trzeba skupic sie na ecoPayzie. Czekam na nowa karte i zobacze jak to wyglada. 2% to nie jest dramat.Jaki niby problem się pojawia? Z ecoPayz korzystam od kilku lat i opłaty były zawsze. Mało tego utrzymują się na stałym niskim poziomie 2%