Dominik Kubalik strzeli 1.85
Jakub Flek strzeli bramke 3.20
Oczywiscie pewniejsi od Fleka poza Kubalikiem sa np Kovar czy Vrana, ale Flek tak mi zaimponowal predkoscia, ze anglicy chyba za nim nie nadaza, generalnie Szwedzi powinni dzis strzelic wiecej bramek i po Czechach spodziewam sie 5 minimum a moze byc i wiecej,rekordu Niemcow raczej nie pobija,ale kto wie bo napewno beda chcieli sobie znacznie poprawic roznice bramek tym meczem.Mysle, ze Czesi szybko zamkna to spotkanie i nie beda caly mecz tak forsowac pierwszego i drugiego ataku i wiecej pograja gracze tez drugoplanowi.
Dzisiaj bedzie co ogladac
Rosja-
Szwajcaria 1 kurs 2.06
fortuna , Czerwona maszyna jakos pewniejsza mi sie wydaje, chociaz Szwajcarzy w ostatnich meczach maja z nimi korzystny bilans
Norwegia +1.5 bramki 2.30
bardzo dobry mecz Norwegow,az mi ich bylo szkoda
Ciekawy jestem meczu Slowacja-
Dania, musze przyznac, ze Dunczycy zrobili duze wrazenie wczoraj, wczesniej widzialem tylko kawalek ich meczu z
Rosja,sa bardzo silni fizycznie i dobrze zorganizowani w 3 tercji zmiazdzyli Bialorus, Slowacy graja techniczny
hokej, ale zbyt miekko
Szwajcaria , ktora gra w stylu kanadyjskim ich stlamsila, w kazdym razie
Dania mocna 4-3 ze
Szwecja to nie byl przypadek
Slowacja -
Dania 2, 3.25
ryzykuje Slowacy maja dwoch waznych hokeistow wykluczonych - nie wzialem pod uwage,ze slowacy mimo oslabien maja w skladzie Janosika
Finowie wygraja przynajmniej dwoma bramkami 2.30
mozna probowac bo kurs niezbyt duzy jednak na normalne 1 a o ile beda prowadzic, to jest duze prawdopodobienstwo ze na koncu wsadza cos do pustaka - oczywiscie przekombinowalem