>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jeżeli walka o zapewnienie sobie play-off to spróbuję takiego składaka w Forbet.

Macarthur FC vs Central Coast Mariners:
powyżej 9.5 rzutów rożnych + powyżej 39.5 punktów kartkowych @2.53 Forbet

O kartki się nie obawiam jak sędziuje Chris Beath. Lubię go i mnie nigdy nie zawiódł do tej pory, jak grałem kartoniki z jego udziałem. Co do rogów może trochę mniej je czuję, ale szczególnie gospodarze w tej statystyce ostatnio się poprawili. Jeden gol może sprawić, że druga ekipa będzie musiała gonić i otworzy nam się widowisko. Mam nadzieję, że będzie warte obejrzenia :D

PS. pytanie, dlaczego Macarthur ma do rozegrania jeszcze trzy spotkania, a Central Coast Mariners dwa włączając ten dzisiejszy przy tej samej ilości rozegranych kolejek?
Oba zespoly mają po 3 spotkania do końca sezonu (wlacznie z dzisiejszym), nie patrzcie koledzy apeluję na flaszshity, bo bzdury tam są od zawsze. Wg nich np. Nix caly czas grali w NZ...

Otrzymane punkty reputacji: +279
majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
PS. pytanie, dlaczego Macarthur ma do rozegrania jeszcze trzy spotkania, a Central Coast Mariners dwa włączając ten dzisiejszy przy tej samej ilości rozegranych kolejek?
mają jeszcze po 2 spotkania (oczywiście bez dzisiejszego):
Przed CCM jeszcze mecz u siebie z Jets i Western. Przed Macarthur mecz wyjazdowy z Western i mecz u siebie z Nixami

Jak sam się kilka razy złapałem (i zostałem zganiony przez Qowala :)) to Flaschscore ma dziwne/błędne/brak danych.

Lepiej kożystać ze strony A-League:

Tylko trzeba uważać bo to nie są kolejki tylko Match Week - czyli np jeden zespół w tygodniu może grać 2 spotkania :)

Otrzymane punkty reputacji: +352
majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Dzisiejszy mecz WU - Victory

Spotkanie zespołów, które już praktycznie zakończyły sezon i teraz grają właściwie już 'sparingi'. Dlatego myślę, że to może być radosny football i kilkoma golami. Ja pobieram tutaj takiego składaka:

ov2,5+bts+rzuty rożne Western un7,5 - @2,34

Ten ostatni pomysł, wynika z tego, że Western z reguły gra środkiem na Besarda, więc i rzutów rożnych robią nieiwele (zwłaszcza u siebie).

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +451
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dzisiejszy mecz WU - Victory

Spotkanie zespołów, które już praktycznie zakończyły sezon i teraz grają właściwie już 'sparingi'. Dlatego myślę, że to może być radosny football i kilkoma golami. Ja pobieram tutaj takiego składaka:

ov2,5+bts+rzuty rożne Western un7,5 - @2,34

Ten ostatni pomysł, wynika z tego, że Western z reguły gra środkiem na Besarda, więc i rzutów rożnych robią nieiwele (zwłaszcza u siebie).
Zobaczę live, oby dali grajkowie kibicom radość, zerknę też na składy. Nie ma play - off to niech na koniec się "popiszą" ale najpierw "zobaczymy"... GL

Otrzymane punkty reputacji: +282
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Jak mecz sparingowy to warto uderzyć w takiego składaka:

Western United vs Melbourne Victory: BTTS + powyżej 2.5gola + powyżej 7.5 rzutów rożnych @2.04 Forbet ✅

Bez większej analizy, obyśmy oglądali ofensywne widowisko, jak na Australię przystało :D

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +399
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne, WU vs MV, jest 0-2
Nie wiem co się dzieje z drużyną Rudana, ale gole padają, a że dla Victory? :) Mi teraz obojetne. No to jeszcze ze 2 i bedzie fajnie :)
Edit
Ja tu sobie pisalem, a tu j... i 0-4
Ps
Bylbym zadowolony z 4 w meczu a oni wyrobili się w ht :)
Edit1
Doliczony i karny dla WU, ht 4-1, derby Melbourne zaspakajają bramkowo już po pierwszych 45 min. Super :)
Edit2
Jest 1-6, kilka minut zostało, symbolicznie over 7,5 po @ 3,0...a co...
Edit3
Byly 2 szanse ale zostalo 1-6. Rudan załamany, nie dziwię się...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +199
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Może Victory myśli, że jak strzeli dzisiaj 10 bramek to jeszcze awansują do play-off po beznadziejnym sezonie :D

Otrzymane punkty reputacji: +518
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Ciekawy mecz w Adelaide, gdzie The Reds może jeszcze marzyć o drugiej pozycji po sezonie zasadniczym. Pierwszy krok pokonanie The Sky Blues. Tworzę standardowo składaka:

Adelaide United vs Sydney FC: powyżej 29.5 punktów kartkowych + powyżej 9.5 rzutów rożnych @1.75 Forbet ✅

Bramki odrzucam, bo może to być underowy pojedynek, wszak oba zespoły poprawiły nieco swoją grę w defensywie, a goli też nie zdobywają wiele. Liczę na kartki i rzuty rożne. United u siebie gra nieco odważniej i do przodu, ale będzie musiało uważać na kontry rywali. Widzę tutaj walkę o trzy punkty do samego końca i wyrównane spotkanie. Może koło bezbramkowego remisu się zakręci.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +492
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Analizuję sobie jutrzejsze mecze i czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego Perth Glory grało aż osiem meczów z rzędu u siebie? Kalendarz ładnie ustawiony w A-League :D

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Analizuję sobie jutrzejsze mecze i czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego Perth Glory grało aż osiem meczów z rzędu u siebie? Kalendarz ładnie ustawiony w A-League
Kalendarz tak poukładany pewnie ze względu na pandemię i odległości. Żeby zespoły jak najmniej jeździły po kraju. O ile Nowa Południowa Walia czy Wiktoria ma po kilka zespołów i one sobie mogły między sobą rozgrywać spotkania wyjazd/dom. Do tego Adelaida też nie jest daleko a Brisbane jest na tym samym, wschodnim, wybrzeżu to Perth już zachodnie wybrzeże. Można by porównać odległość do Nowej Zelandii, ale Nixi grali większość meczy 'u siebie' w Australii :).

Ale kalendarz bardzo sprzyja Perth walce o playoffy.

A na dzisiejszy mecz:

Adelaida - SFC

Gospodarze muszą powalczyć o 3 punkty, SFC może... ale i remis ich zadowoli. Jakoś nie mam pomysłu.. z jednej strony under wydaje mi się całkiem logiczny, ale ten pomysł całkowicie burzy skład Sydney z Bobo i Le Fondre w ataku. A jeżeli coś strzelą gospodarze to już do overa jest autostrada.

W takim wypadku pobieram przed meczem gole Le Fondre - @2,12 5:31 minuta spotkania.

A z pozostałymi typami poczekam na rozwój wypadków w meczu.

Pogoda w Adelaidzie - 12 st.C, słonecznie, praktycznie bezwietrznie

Składy:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +508
piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
Ja sobie przed meczem pobrałem rożne. W ostatnim czasie, gdy grałem je w singlu, to akurat nie wchodziły, ale dzisiejsi rywale całkiem nieźle wyglądają w tej statystyce w ostatnich meczach, dlatego mnie to zachęciło 😉

Adelaide United - Sydney FC
Typ: over 11,5 rożnych
Kurs: 1,80 w Superbet
Wynik: 11

Zapowiadało się pięknie, ale po czerwonej kartce zatrzymali się z nabijaniem kornerów 🙈

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +236
P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Na szybko. 1,5 gola Sydney (1.76)w dublu z dzisiejszym finałem LM.
I 1,5 - 2.2 gola do przerwy w meczu. Sydney mocno:)

na żywo:
6’ 0:1 Le Fondre:)

Otrzymane punkty reputacji: +165
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Brawo Majekx, Le Fondre piekna główka, od poczatku Sydney przeważa...
Moze być ciekawie, jakis over ht się szykuje, poczekam na lepsze @
Edit
Over 1,5 ht po @ 2,25 za drobne... GL
Edit1
Okazje były, trochę brzydkich fauli, Elsey to chciał połamać nogi Bobo, Goodwin w 45 z ostrego kąta ale Redmayne na posterunku... Trudno...
Edit2
Symbolicznie over 4,5 po @ 2,80, na dobicie :)
Edit3
Jeszcze klawiatura nie ostygła i 1-4, choć nie ukrywam, że myślałem o 0-5 :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +165
P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Brawo Majekx, Le Fondre piekna główka, od poczatku Sydney przeważa...
Moze być ciekawie, jakis over ht się szykuje, poczekam na lepsze @
Może w koncu jakiś over w meczy Sydney bo to aż wstyd, ze mając dwie takie strzelby, od 5 spotkan nie padły ani razu przynajmniej trzy gole.

Otrzymane punkty reputacji: +401
majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Może w koncu jakiś over w meczy Sydney bo to aż wstyd, ze mając dwie takie strzelby, od 5 spotkan nie padły ani razu przynajmniej trzy gole.
Teraz jest idealna okazja na ov/bts. Adelaida musi się otworzyć i odważniej zaatakować. A SFC z takim atakiem... im jest na rękę, bardziej otwarta gra.

HT 0:1
Pobieram bts - @1,7

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +253
majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Takie Sydney chce widziec w playoffach a nie dziady z 1 czy maks dwoma golami:)
SFC ładnie zagrało, ale sporo w tym zasługi Adelaidy i trochę szczęścia. Druga połowa to przesunięcie się mocno do przodu Adelaidy i tym samym sporo miejsca zyskali i Le Fondre i Bobo... a to przy mocy zespoły z SFC - umiejętności grania szybkimi i celnymi podaniami z wyniku 0:1 szybko zrobiło wynik 0:3. Do tego jeszcze słupek Adelaidy trochę jak by przyciął skrzydła gospodarzą.

Prawda jest jednak taka, że szczęście sprzyja lepszym. Sydney zagrało mądrze, zmuszając Adelaide do wyjścia z własnej połowy i wtedy szybko i skutecznie ją punktując. Fajny szybki mecz, dobry wynik - czego chcieć więcej.

Otrzymane punkty reputacji: +42
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Mecze bardzo rano, dlatego sucho bez analizy:

Wellington Phoenix vs Perth Glory: Wellington Phoenix strzeli gola + Wellington Phoenix powyżej 3.5 rzutów rożnych + powyżej 29.5 punktów kartkowych w meczu: @1.80 ✅

Western Sydney Wanderers vs Brisbane Roar: Brisbane Roar strzeli gola + powyżej 9.5 rzutów rożnych w meczu + powyżej 19.5 punktów kartkowych w meczu: @1.88 ❌
AKO @3.38 Forbet ❌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +402
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom