>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Victory - Adelaida

2 - @2

Ostatni mecz Victory w tym sezonie na Marvel Stadium*. Osobiście uważam, że nie będzie niespodzianki na koniec sezonu i wygrają goście walczący o playoffy. 2 po kursie @2 jest kuszącą opcją.

/Edit - Qowal jak zwykle najlepiej ponformowany.. oczywiście że to AAMI Park. Dzięki za poprawkę.

Składy:

Perth Glory - Macarthur

Trzecie spotkanie zapowiada się naprawdę emocjonująco. 2 zespoły walczące o punkty. Perth w przypadku straty punktów bardzo komplikuje sobie szansę na playoffy. Macarthur w przypadku straty punktów nie będzie miało już tych kilku punktów przewagi.

Tutaj delikatnie zagram: bts+gole ov2,5+ rzuty rożne ov9,5 - @2,86

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +533
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
Grają jak zwykle na AAMI Park a nie na Marvel Stadium. Nie patrzcie koledzy na glupoty flaszscora, bo bzdur tam bez liku już było wypisywane.
Edit
Ht 0-1, jak Redsi nie dadzą d.... tak jak ostatnio w Perth, to tak potrzebne punkty powędrują do Adelaidy...
Edit1
No i fajnie, ft 0-1, 3 pkt dla Adelaidy...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +385
P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Witam.
to idziemy za ciosem:) kolejny finał dla Perth. Do składu wraca i Castro i Keogh. 1,5 Perth 1.77 ❌i próbujemy tez Perth 3+ goli 3.3 ❌Wszystko Sts. Perth w gazie, tym bardziej u siebie. Ostatnio trochę podnieśli cisnienie ale jednak 3pkt zdobyte. To się w koncu skończy, ale oby jeszcze nie dzis:)

czyli to jednak dzisiaj:) skończyło się;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +387
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Witam.
to idziemy za ciosem:) kolejny finał dla Perth. Do składu wraca i Castro i Keogh. 1,5 Perth 1.77 ❌i próbujemy tez Perth 3+ goli 3.3 ❌Wszystko Sts. Perth w gazie, tym bardziej u siebie. Ostatnio trochę podnieśli cisnienie ale jednak 3pkt zdobyte. To się w koncu skończy, ale oby jeszcze nie dzis:)

czyli to jednak dzisiaj:) skończyło się;)
Passa Glory to powinna się skończyć na Adelaidzie, ale w Perth Redsi dali ciała. Nie wierzylem dziś w ich zwyciestwo i slusznie. Karnawał z cieniasami dobiega konca.

Otrzymane punkty reputacji: +79
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ależ cięty:) Jeszcze szansę są.
Oczywiście, no i tak jak mówisz, cięty jestem bo widzialem ich mecze przed ostatnią serią zwycięstw (notabene 2 to był ich must win, 2 pozostałe trochę omówiłem) i to było okropne. Zespół z takim potencjałem, tak cieniowal. Teraz się obudzili, ale szczerze mówiąc było by to trochę niesprawiedliwe gdyby do top 6 się dostali... Oby nie, kara musi być...

Otrzymane punkty reputacji: +481
P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Oczywiście, no i tak jak mówisz, cięty jestem bo widzialem ich mecze przed ostatnią serią zwycięstw (notabene 2 to był ich must win, 2 pozostałe trochę omówiłem) i to było okropne. Zespół z takim potencjałem, tak cieniowal. Teraz się obudzili, ale szczerze mówiąc było by to trochę niesprawiedliwe gdyby do top 6 się dostali... Oby nie, kara musi być...
Szansę marne, niewiele kolejek do końca. Czas pokaże:)

Otrzymane punkty reputacji: +390
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Próbuję kolejnego składaka z Forbet na dzisiaj:

Brisbane Roar vs Melbourne City: BTTS + każda drużyna powyżej 3.5 rzutów rożnych + każda drużyna powyżej 9.5 punktów kartkowych
@3.10 Forbet ❌

City ma już Premiers Plate w kieszeni i nie odpuszcza. Pokazuje, że na ten moment jest najlepszą ekipą w australijskiej ekstraklasie i z ich strony spodziewam się dzisiaj wykonania swojej pracy. Wiadomo jak to czasami jest, gdy masz już coś zapewnione i o nic nie walczysz. Roar za to marzy o czołowej szóstce i wiele klubów jest tą pozycją zainteresowanych, dlatego zdobycie minimum oczka w ten wtorek będzie dla nich dobrą wiadomością. Może ich bilans u siebie nie powala, ale nie przegrywają i taki będzie cel zespołu z Brisbane. Liczę na otwarte widowisko z rogami, golami i kartkami. O upomnienia zatroszczy się król King, a on z kartonikami nie odpuszcza.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +414
piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Ja z kolei pójdę w stronę gospodarzy i spokojnego meczu:

Brisbane Roar - Melbourne City
Typ: 1X + under 4,5
Kurs: 2,12 w Superbet
Wynik: 3:0

Jak zauważył sunxl sunxl goście mają już zapewnioną Premiers Plate i może nie odpuszcza całkiem, ale z tonu trochę zrzucili. Jeśli jednak nie ma tego musiku jakiegokolwiek, to nie zawsze jest odpowiednia motywacja i skupienie. Brisbane u siebie nie przegrywa, ale też nieczęsto ostatnio wygrywa. Widzi mi się dziś właśnie taki remis, który może zadowolić obie strony - z takim przeciwnikiem punkt robi robotę w przypadku gospodarzy broniących TOP 6, a Melbourne nie musi się spinać i taki remis przyjmą spokojnie. Tempo meczu nie powinno być szaleńcze - Roar zagrają asekuracyjnie, a City nie ma powodu, żeby się na rywali rzucać. Dlatego więcej niż 4 bramek się nie spodziewam.

Bardziej w ramach ciekawostki mecze bezpośrednie, gdzie Brisbane Roar byli gospodarzem, przedstawiają się tak, że na jedno zwycięstwo Melbourne przypadają cztery mecze bez wygranej. A wygrali ostatnio, więc... 😎

IMG_20210525_075733.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +897
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Roar vs City,
Jesli City hucznie świętowało zdobycie Premiers Plate, to jest szansa, że dziś będą po prostu troszkę zmęczeni. Teraz mogą się już głowić nad tym co zrobią bez Maclarena, który (tak jak już zapowiadałem) dostał powolanie do kadry socceroos. Gospodarze mieli dzień więcej na przygotowania do meczu. Powinni też być bardziej zmotywowani. Oni dalej walczą o utrzymanie pozycji w top6.
Jeśli czynnik motywacji ma tu zaważyć to wybiorę kierunek 1x po @ 1,90, ale za drobne, bo sporo tu niewiadomych, ot choćby sklady obu ekip. GL!
Edit live
Fajny meczyk, City niby przeważa (mieli slupek) a Roar 4 kontry i 2 gole. Ht 2-0...

Edit
Ft 3-0, kierunek na plus :) i to z zapasem...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +863
majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Roar - City

Idę w kierunku piotrex007 piotrex007 , tylko wersję jeszcze bardziej ryzykowaną:

1x+un3,5 - @2,65

Roar musi walczyć... City może powalczyć.. może próbować czegoś nowego z myślą o playoffach. To już daje trochę do myślenia. Do tego fakt, że Roar w Brisbane osiągają całkiem dobre wyniki powoduje, że ja tutaj nie spodziewam się jakiegoś gradu goli.
Post automatycznie złączony:

i składy:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1191
majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Dziś

WSW - Phoenix

Oba zespoły mają op 31 punktów, oba tracą do top 6 - 5 punktów. Oba mają jeszcze przed sobą 2 mecze (w tym właśnie dzisiejsze). Dalszą walkę o playoffy będzie toczył tylko zwycięzca tego spotkania. WSW ostatnimi dwoma spotkaniami bardzo sobie utrudniło szansę walki o mistrzostwo. Praktycznie zmniejszyło je do czysto matematycznych. Nixi są w identycznej sytuacji... mimo, że w ostatnich kolejkach osiągali dobre wyniki.

Ponieważ jakoś nie mam pomysłu na ten mecz to pobieram takiego składaka: gole un4,5 +rzuty rożne WSW ov5,5 - @2,6

W Sydney dziś bezchmurna pogoda - 15-17 st C, wiatr umiarkowany.
i składy:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +241
piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
Ja właśnie przez to, że szanse na walkę o mistrzostwo będzie mieć tylko zwycięzca, przy założeniu dodatkowym, że szanse wciąż będą niewielkie, poszedłem w stronę bramek. Może być fajny mecz bez większej presji (oczywiście może też pójść w drugą stronę i skończyć się nudnym 0:0). Patrząc na typ wyżej - optymalne będą 4 bramki 😎🤣

WS Wanderers - Wellington Phoenix
Typ: over 3,5
Kurs: 2,30 w Superbet
Wynik: 1:2

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +402
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ktoś może bedzie chciał sobie na skrót dzisiejszego meczu spojrzeć więc proszę
Po Victory i Perth, kolejnym rozczarowaniem sezonu wydaje się WSW. Z podkradzionym Jetsom Robinsonem, z podkradzionymi pilkarzami, z kasą i ambicjami, z czołową pozycja we władzach APL a tu Panie play - offy pewnie odjechały. Oliwa sprawiedliwa, dziś pre się nie wypowiadałem, kibicowałem Nix ale bałem się, ze ryży ch... Ams wypaczy wynik tego meczu. Starał się jak mógł, ale troche los uśmiechnął sie do gości. I bardzo dobrze :) Nastepny mecz Kiwi zagrają w Auckland i wiadomo komu będę kibicował...

Otrzymane punkty reputacji: +283
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dziś trudny mecz do typowania:
Macarthur vs CCM
Liga finiszuje, w tabeli Byki na 6, Marynarze na 5 miejscu choć oba teamy mają po 36 pkt. W zespołach kadry bez osłabień, nastroje bojowe, bo szanse na play-offy b. duże. Przewaga nad grupą pościgową to 2 pkt. nad Nixami i 4 nad Perth. Zdarzyć się może wszystko. Dlatego tylko symbolicznie dla lepszego oglądania spróbuję wybrać scenariusz pt. "remis nie jest taki zły". Pre nie jestem w stanie nic ciekawszego wymyślić, może na live? So... x po @ 3,50 bez napalania. GL!
Edit
Ft 1-2, Bulls walczyło do konca, Marynarze po kontrach mogli w koncowce podwyższyć. No ale mają PO teraz na 99%

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +162
perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Fajne są linie na kartki w tym meczu, powyżej 3,5 kurs 1,7, powyżej 4,5 kurs 2.6 Mecz ekip, które ciągle walczą o play off, w ostatnim czasie sporo tych kartek jest w Australii.

Otrzymane punkty reputacji: +162
majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Ja na dziś obieram kierunek na małą ilość bramek

un2,5 - @1,97

Presja dziś duża przed oboma zespołami i tak naprawdę podział punktów dla żadnej z drużyn nie jest krzywdzący. Przed CCM jeszcze mecz u siebie z Jets i Western. Przed Macarthur mecz wyjazdowy z Western i mecz u siebie z Nixami. O ile pierwszy zespół powinien powalczyć o wygraną, to CCM na pewno zadowolą się remisem. A patrząc na ostatnie mecze CCM to spodziewam się że zagrają na 0. A to daje minimalną liczbę bramek.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +234
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Jeżeli walka o zapewnienie sobie play-off to spróbuję takiego składaka w Forbet.

Macarthur FC vs Central Coast Mariners:
powyżej 9.5 rzutów rożnych + powyżej 39.5 punktów kartkowych @2.53 Forbet ✅

O kartki się nie obawiam jak sędziuje Chris Beath. Lubię go i mnie nigdy nie zawiódł do tej pory, jak grałem kartoniki z jego udziałem. Co do rogów może trochę mniej je czuję, ale szczególnie gospodarze w tej statystyce ostatnio się poprawili. Jeden gol może sprawić, że druga ekipa będzie musiała gonić i otworzy nam się widowisko. Mam nadzieję, że będzie warte obejrzenia :D

PS. pytanie, dlaczego Macarthur ma do rozegrania jeszcze trzy spotkania, a Central Coast Mariners dwa włączając ten dzisiejszy przy tej samej ilości rozegranych kolejek?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +456
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom