adamo80
Użytkownik
Kompletnie się dziwię, że w tym momencie, teraz kiedy mamy najgorszą sytuację od początku są takie głosy... O ile wcześniej pisałem to na podstawie tego co wiedziałem z mediów to teraz cała moja rodzina ma COVID... Ja rozumiem, że wy po prostu zakładacie, że to taka sama choroba jak grypa i nich umrą ci co mają umrzeć... Takie myślenie jak w Brazylii.... Tacy ludzie nie zasługują na państwo polskie i na UE !!! Polska ma zresztą obecnie 3 od dołu miejsce w zwalczaniu pandemii... Ale tym razem nie przez rząd tylko przez naród olewający obostrzenia. A rząd jest jedynie winny temu, że zamiast pouczeń nie było wysokich mandatów i kar więzienia bo do Polaków jak widać bez kija nic się nie wskóra.... Ja na wszystkich forach od listopada pisałem, żeby wprowadzić natychmiast twardy lockdown jak w Niemczech, a rząd zrobił to dopiero teraz... Szkoda tych ludzi co poumierali i jeszcze umrą lub będą mieli zniszczone płuca i serce... Bo oni cierpią przez takich co lekceważyli sobie obostrzenia...".... PONOSI MORALNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA ŚMIERĆ LUDZI ..."
Większej głupoty dawno nie czytałem. Na takich właśnie wszystko łykających pelikanach budowana jest ta wszechobecna panika.
Szkoda po prostu słów, ale od początku wiedziałem gdzie żyję i byłem bardzo zaskoczony podejściem Polaków na początku... Niestety paliwa starczyło na parę miesięcy...
I na razie więcej nie będę pisać na ten temat... Bo nie zamierzam walczyć o swoje racje ze wszystkimi na forum. Jak ktoś myśli tak jak ja i pisał o tym już w tym wątku wcześniej, proszę niech dołączy do dyskusji bo się robi wszyscy na jednego... Np może się wypowiedzieć: @Camilla P. której kolega ratownik medyczny widzi to wszystko z bliska...
Ostatnia edycja: