I cyk brameczka na 2:1Up
No i fajnie, 1-1, oczywiście to nic nie znaczy, to Australia, każdy może wygrać z każdym ale Bulls po prostu lepiej wygladaja póki co...
I cyk brameczka na 2:1Up
No i fajnie, 1-1, oczywiście to nic nie znaczy, to Australia, każdy może wygrać z każdym ale Bulls po prostu lepiej wygladaja póki co...
W sumie byłW drugim meczu zagram fikoła
Newcastle/Macarthur @ 26 jakaś taka czutka stawka spacerowa .
Troche się pośpieszyli z tym fikołem
Błyskawicznie "zrobiony" bts w 2 pol. Super bramki, czekam na overa...Skoro składy ofensywne to
Perth -Wellington ht [email protected] próbujemy a można też spróbować ht over2.5@8
Słabo to idzie to może chociaż gola do [email protected]
3x No porażka totalna , okazje niby są ale skuteczność słabiutka .
No i fajnie, dlugo nie trzeba było czekaćDziś wieczorem (w Polsce o 12.15) w Perth arcywazne spotkanie: Glory vs Nix.
Obie ekipy tracą do top6 7 pkt. Przegrany raczej odpada z rywalizacji o play - offy. Kadrowo ekipy bez osłabień, ma kto strzelać więc moje kierunki to: bts, over 2,5... Może coś live jeszcze ukąsze... GL!
Edit zaliczone
Kazdy ma "swoją" klątwę, ja drzewiej borykałem się z Roar i po prostu olewałem ich mecze. Po roku przeszło O Glory to wiesz dobrze co pisałem, oni są do poprawki, brak obrony (wielbłądy dziś i prezenciki), formacje nie pracowały w defensywie, bramkarz nie robił różnicy, ba jesli już to w drugą stronę... Atak? Jakim cudem 2 bramek nie strzelili? Nawet Pan Li się zdziwił... A Tak sie w A-league nic nie osiągnie...Glory ov1.5 ktory to juz raz ????????????????????????? i oczywiscie jak zawsze beda mnie wk..... w poludnie
Aloisi zakończył karierę piłkarską 10 lat temu, 3 lata temu trenował jeszcze Roar... Tak, mówimy o bylym piłkarzu i kadrowiczu Socceroos...Aloisi czyli grający trener? Bo mówimy o piłkarzu tak?
ps. Nie wiem czy wiecie ze trenerem Totenhamu został 29letni wychowanek klubu - Ryan Mason
Jasne pamietam go. Pomyliłem z TroisimAloisi zakończył karierę piłkarską 10 lat temu, 3 lata temu trenował jeszcze Roar... Tak, mówimy o bylym piłkarzu i kadrowiczu Socceroos...