Maks | Wed, 04/14/21 02:09:40 pm Europe/Warsaw | | | | | |
Witaj . W czym mogę pomóc? |
| | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:12:16 pm | | | | | | |
Witam, chodzi mi o spotkanie z kuponu o nr. 311022188012637310,mecz miał się odbyć w poniedziałek o 18,rozegrano tylko 5 biegów gdyż później spadł deszcz, spotkanie zostało przełożone na 3 mają, a więc zgodnie z regulaminem powinien być zwrot, czy mam rację? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:12:51 pm | | | | | | |
Już sprawdzam | Proszę o chwilkę cierpliwości, czekam na odpowiedź zwrotną. | Ten zakład dotyczył wyścigu juniorskiego, zgadza się? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:19:16 pm | | | | | | |
Tak | Odbył się on, ale całe spotkanie będzie rozegrane od początku 3 maja |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:21:03 pm | | | | | | |
Rozumiem - otrzymałem informację, że rozliczenie jest prawidłowe, ponieważ ten wyścig się odbył. |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:22:46 pm | | | | | | |
Ale wynik tego spotkania nie jest zatwierdzony przez organizatora rozgrywek, a więc na jakiej podstawie państwo rozliczyli ten wyścig? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:23:01 pm | | | | | | |
Ten wyścig się odbył prawda? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:23:55 pm | | | | | | |
Tak, ale organizator rozgrywek nie zatwierdził tego spotkania, a więc skąd państwo wzięli sobie wynik tego biegu? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:25:57 pm | | | | | | |
Rozumiem - nie zgadza się Pan z rozliczeniem. |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:27:04 pm | | | | | | |
Żeby organizator uznał zawody za odbyte zawodnicy muszą przejechać bodajże 7 lub 8 biegów, przejechano 5,a więc odbyte biegi można uznać jako trening, bo nie są one zatwierdzone przez organizatora rozgrywek | Na jakiej podstawie wzięliście sobie rozliczenie tego zakładu, skoro organizator rozgrywek przełożył spotkanie na 3 mają i na jego stronie nie ma wzmianki 9 zachowaniu wyników biegów które się nijako odbyły |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:29:38 pm | | | | | | |
Zakład, który Pan obstawił jest przegrany, tak? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:29:49 pm | | | | | | |
Tak przegrany | Od którego organizatora rozgrywek zaczerpnęli państwo wynik tego biegu? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:32:19 pm | | | | | | |
Rozumiem Panie Tomaszu | W tej sytuacji - osoby, które obstawiły odwrotny wynik tego zakładu mają kupony zwycięskie. |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:33:50 pm | | | | | | |
Ale mnie nie interesują takie osoby, ja pytam czemu nie zostały zrobione zwroty skoro spotkanie uznane jest za nie odbyte? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:35:06 pm | | | | | | |
Już Panu tłumaczę - mecz został przerwany. Natomiast bieg, który Pan obstawił się odbył. | Wedle tego został rozliczony ten kupon. |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:35:42 pm | | | | | | |
A w którym punkcie regulaminu jest mowa o takim rozliczeniu zakładu? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:38:00 pm | | | | | | |
Chodzi Panu o rozliczenie zakładu, który się odbył i został poprawnie rozliczony? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:41:11 pm | | | | | | |
Chodzi mi o spotkanie które zostało przerwane i przełożone na termin dalszy niż 48 godzin, w waszym regulaminie jest mowa że z rozstrzygnięciem takiego zakładu czekamy 48 godzin na dokończenie spotkania, jeśli to jest dalszy termin to spotkanie to rozliczane jest po kursie 1.00 |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:42:13 pm | | | | | | |
Rozumiem, ale Pan nie obstawił zakładu na mecz/zwycięstwo - tylko na poszczególny bieg. | Ten bieg się odbył i dlatego kupon jest rozliczony. |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:43:45 pm | | | | | | |
Od jakiego organizatora rozgrywek macie państwo informację o zachowaniu wyniku odbytych biegów? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:45:01 pm | | | | | | |
Kupon został rozliczony po odbyciu się tego biegu. |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:45:59 pm | | | | | | |
Ale skąd państwo macie rozstrzygnięcie tego biegu skoro spotkanie zostało odwołane? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:47:41 pm | | | | | | |
Bieg juniorski się odbył. Krawczyk, Szostak, Czapla, Studziński 5:1, tak Panie Tomaszu? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:48:13 pm | | | | | | |
Ale skąd państwo macie rozstrzygnięcie tego biegu skoro spotkanie zostało odwołane? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:48:45 pm | | | | | | |
Czy odbył się bieg? Czy odbyło się pierwszych pięć biegów, Panie Tomaszu? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:49:30 pm | | | | | | |
Czemu nie odpowiada mi Pan na zadane pytanie, skąd macie państwo wynik tego biegu? |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:50:57 pm | | | | | | |
"Chodzi mi o kupon 311022188012637310,mecz został przerwany po 6 biegach i został przełożony, dlaczego nie otrzymałem zwrotu za bieg w meczu, który został anulowany?" - Pan napisał, że mecz został przerwany. |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | ja | 02:51:09 pm | | | | | | |
I w którym punkcie regulaminu jest mowa o zaliczeniu odbytych biegów gdy całe spotkanie jest przełożony na czas dłuższy niż 48 godzin? | Tak został przerwany i nie był dokończony w trakcie regulaminowych 48 godzin |
| | | | | | |
|
|
|
|
|
|
| | | | Ja | | 02:53:58 pm | | | | | | |
Biegi się odbyły ale ich wynik nie jest zatwierdzony przez żadnego organizatora rozgrywek | Widzę że Pan ma swoje racje a ja swoje, proszę o adres działu reklamacji i analiz sts |
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | Maks | 02:55:29 pm | | | | | | |
Oczywiście, już to robię. | W treści reklamacji należy uwzględnić wszystkie niżej wymienione dane:
- imię i nazwisko uczestnika gry hazardowej,
- adres zamieszkania uczestnika gry hazardowej,
- datę i miejsce zdarzenia, którego dotyczy roszczenie,
- unikatowy numer lub numery kuponów, których dotyczy reklamacja,
- treść żądania.
W przypadku zgłoszenia roszczenia za pomocą środków komunikacji elektronicznej treść reklamacji musi zostać przesłana z adresu mailowego, będącego loginem do konta online Gracza.
Reklamację należy przesłać na adres siedziby spółki: |
| | |
|