P
102,3K
przestrzalninja
Użytkownik
heh... okej to sie poddajcie i uznajcie, ze buki maja racje... kiedys mialem sytuacje togo z kims tam puchar narodow afryki skonczylo sie 2-0, tzn. bramka nie uznana na 2-0 przez sedziego a uznana przez livescore na 2-0 jeden buk rozliczal na plus handi -1,5 a drugi na minus... rozne rzeczy sie zdarzaja to sa wasze pieniadze i wasza sprawa jak to zalatwicie...Każdy bukmacher ma w regulaminie, że oficjalny wynik uznaje za wiążący. Gdyby było inaczej, to w meczu Lechia - Wisła ostatnia bramka padła ze spalonego w ostatniej akcji meczu na 2:0 i by zwroty robili.
Podobnie w takiej sytuacji:
Bukmachera interesuje oficjalny wynik, a że babeczka się zagotowała po takim czymś i oddała resztę gemów nie ma znaczenia.
Bukmacher może pójść na rękę i dać zwrot, jak piszecie - Unibet w takich sprawach bywa przyjazny, ale jest to gest dobrej woli, bo ogólnie wynik oficjalny uznają za wiążący, a taki widnieje we wszystkich raportach.
i nie nie kazdy buk uznaje wynik jako oficjalny... przeciez jeden rozlicza tenis po rozegranym pierwszym secie w przypadku kreczu a drugi daje zwrot po kreczu w drugim secie...
to samo jest z pilka nozna musi zostac rozegrane x minut itp. aby wynik zostal uznany za oficjalny. sa rozne regulaminy, zaufajcie mi, jestem hazardzista xd
edit; jest cos takiego jak aneks do umowy i wyjatki itp. buk moze miec w regulaminie, ze uznaje wynik za oficjalny przy spelnieniu jakis warunkow... maja zabezpieczenia przed bledami itp. pilka nozna tez ma swoj regulamin... i mecz pilkarski uznaje sie za oficjalny po ilu minutach meczu... nie wiem ilu dokladnie. po prostu bukmacher moze zastosowac jakies wyjatki i takie tam, ktore czasem dzialaja na jego korzysc a czasem przeciwko niemu...
Ostatnia edycja: