Chyba ostatni wpis w tych finałach bo zero korzysci dla siebie i grajacych, człowiek pisze i nie wchodzi , moze jak przestanie to bedzie wchodzic a przekornie często tak własnie jest , czegos brakuje w cwiartce,
Omsk z Hrubecem zyskał sporo, spokój z tyłu a to w PO najwazniejsze , i zaraz obrona gra inaczej ale nie o tym teraz.
Jutro Kazań mimo że bez Biljalova ( Oj szkoda by było , jakby juz nie zagrał w tych PO, bo to najlepszy bramkarz tej cześci a na pewno TOP-3 ) wg mnie zamyka serie. Ufa musi ale czy może? nie ma argumentów, finski atak zajechany, widać to po nich, w polowie meczu oddychaja rękawami, nie ma timingu i kopyta a bez nich nie da sie wygrac meczu z tak silnym , poukładanym i majacym długa jakosciowo ławke rywalem. Co moze sie wydarzyc zeby Ufa wygrała? Reideborn połozy mecz a Metsola włączy kosmiczny bieg i to oba warunki musza byc spełnione, jezeli nie to Kazan zabiera kibiców i jada do domu, szykowac sie na finał konferencji
Tak sie zastanawiam kiedy szczescie opuści wojskowe ekipy. Bo póki co maja go wiecej niz rywale, którzy grą absolutnie nie ustępują. Mam nadzieje, że jutro Loko bedzie miało tego szcześcia przynajmniej tyle ile CSKA i tyle samo potrzebnych lub nie potrzebnych gwizdków panów w pasach. Jezeli tak bedzie to wygra ten mecz w regulaminowym czasie bo o poziom sportowy jestem spokojny. I moze nie bede pisał wiecej bo mozna by wiele i nie chce zaklinać i czarować ale armijcy są naprawde do złapania w tym roku i mam nadzieje ze to sie uda.
Kazań ml kurs 1,94
dubel Kazań z x + Loko z x kurs ako 2,45
EDIT : ( widze ze jest zakład specjalny na to zdarzenie po kursie 2,8, więc to lepsza propozycja płacowa)
Lokomotiv RT + under 5,5 kurs 3,4
wsjo
fortuna