inzaghi78
Użytkownik
Nie jest tak źle, ja nie narzekam ale trzeba się ograniczyć do sztafet bo mimo iż zawsze jakaś mina wpadnie to raczej wyniki nie są jakieś mocno niespodziankoweFrancja top3 1.80 sts
Pisanie ostatnio analiz ma się nijak do tego co się później wyprawia. Chyba tylko jeden typ trafiłem w tym sezonie typując J. T. Boe poza podium. Poza tym nie wiem, czy trafiłem jakiś typ w tym sezonie. Bo jak w coś pójdę, to jest cyrk na strzelnicy. Powiedziałem sobie, że odpuszczam do końca stycznia granie (trzeba zresetować głowę przed MŚ w narciarstwie klasycznym), ale będę starał się wrzucać typy od czasu do czasu dla Was.
Dzisiaj widzę Francuzki na podium. Spisują się w Oberhofie przyzwoicie. W sprincie trzy zawodniczki w top15, a gdyby Simon nie zaliczyła 5 karnych rund, to byłyby cztery. W ubiegłym tygodniu wszystkie cztery były w top12. Jeśli dzisiaj żadna nie odstawi szopki na strzelnicy, to uważam, że spokojnie będą na pudle. Kurs przyjemny. Tylko nie szalejecie ze stawkami, bo raz, że to biathlon, a dwa to kobiety
Wczoraj u Panów Francja i Norwegia zgodnie z planem, Szwedzi w tym składzie raczej nie byli faworytami
Ostatnio w Hochfilzen też Szwecja, Norwegia, Niemcy , Rosja więc silne ekipy
Co do Twojego typu zgadzam się jak najbardziej bo Francja ostatnich 6 występów i 5 razy podium poza nieszczęsnymi MIstrzostwami Swiata gdzie Aymonier biegając 4 rundy zapewniła najgorsze miejsce dla trójkolorowych od wielu wielu lat