Panowie, być może i Panie, piękny to był czas. Nie ukrywam jednak, że cieszę się, że się kończy. Za dużo już tego, za intensywnie, czacha dymi. Dyskusje były fajne, sporo ciekawych myśli się tu przewinęło, baja można by rzec. Koledzy z góry już kilka zdań rzucili w eter a propos tego i finału - mogę ich poprzeć i podbić. Dziś oglądamy i gramy for fun, co by emocje większe były. Na koniec dodam, iż mam nadzieję, że częściej będziemy mogli siebie widywać w tym dziale. Oby nie zabrakło zapału. Co na dziś z wariacji?
Gary Anderson - Gerwyn Price DW 5-7 @ 8,00 betsson
Gary Anderson - Gerwyn Price 2 checkouts 100+ 4 or more @ 1,95 Unibet
Gary Anderson - Gerwyn Price 1 9.lotka @ 41,00 Unibet
Gary Anderson - Gerwyn Price 2 9.lotka @ 41,00 Unibet
Gary Anderson - Gerwyn Price both players 5+ checkouts 100+ @ 17,00 betsson
edit: Bez plusów i minusów. Niestety wszystko czerwone, ale było blisko ustrzelenia fajnych kursów. @ 40 zepsuł pudłem na D12 Price, do tego ten @ 17 ... niby 2-3 było w tych c/o, ale wsponiane D12 to byłby kolejny, a i Gary zepsuł w pewnym momencie 3 czy 4 zejścia ~110-120 pod rząd.
Uwierzycie, że napisałem tekst i przypadkiem go skasowałem? O matko. Streszczam teraz, bo czas nagli. O losie... Typy for fun, ale dlaczego takie? Jednak Price. Należy mu się. Jest w gazie, ma mocny dubel. Myślę, że będzie dusić Garego swoją solidnością. Jasne, on pewny z zimną głową, ale wybierając między nimi na chwilę obecną jednak Walijczyk. Pisaliśmy o nich w ciągu kilku ostatnich dni wiele razy, więc nie będę powtarzać szczegółów. Co do c/o Gerwyna - po pierwsze primo statystycznie over, po drugie primo jest w sztosie, po trzecie primo ultimo linia niska, a format dłuższy. 9.
lotki? Myślę, że lepiej pograć 2x w
Unibet, niż się bawić w @ 30 w
fortunie, gdzie jeszcze podatek idzie. Ostatni typ to kolejna zabawka po fajnym kursie. Skoro mógł Price pokryć linię razem z Buntingiem, to czemu z Andersonem miałby nie móc? Biorę, a co mi tam! Zostały mi jeszcze poboczne na kończące turniej, ale tu dam znaka po finale czy siadło i co. Oby, to na frytki będzie. Coś do picia, wygodne miejsce i naginamy! Powodzonka i do usłyszenia!