K
0
karol.cydroski
Użytkownik
Założyłem dziś konto i zauważyłem, ze jest tu jakaś weryfikacja listowa. Jak to z tym jest ? Wystarczy skan dowodu + faktura za gaz lub prąd czy trzeba tą weryfikację przejść ?
Możesz grać normalnie, jak im się coś nie spodoba, błąd przy IP etc to wtedy mogą chcieć PVC.Założyłem dziś konto i zauważyłem, ze jest tu jakaś weryfikacja listowa. Jak to z tym jest ? Wystarczy skan dowodu + faktura za gaz lub prąd czy trzeba tą weryfikację przejść ?
Bangla oraz UK działa normalnie u mnie teraz, wcześniej chwilowy problem miałem jak z karty wchodziłem.Działa Wam teraz bet365?
IP musi sie pokrywac z krajem na ktore jest zalozone konto.Mam znajomego w Szwajcarii i na niego mogę założyć konto. Czy wtedy mogę korzystać z brytyjskiej karty Sim, czy musi być szwajcarska?
Po za średnimi VPNami są VPSy które bezproblemowo sobie radzą z Betem.To w takim razie jaki jest sens kupować konto z Bangladeszu nie mając ich karty? Jak to rozwiązać?
Tym bardziej, że Express VPN średni radzi sobie z betem
Czy ten wystarczy?Sens taki, posiadając jakiś vpn, najlepiej residential VPN - nie jakiś zwykły typu nord, express. Ale z bangla ostatnio chyba jest problem taki że z zablokowany jest transfer z netellera bangla na neteller np polski. Chyba tak jest bo to się zmienia co chwilę, i raz blokują transfery z bangladeszu czy indii a raz nie.
Tak, jest dostępna.Mógłbyś podać jakiś przykład? Żeby nie błądzić.
Czy ten wystarczy?
Buy tuxlerVPN Premium Version - Access to All Locations
Buy tuxlerVPN Premium Version now and get 100 locations changes, unlimited bandwidth and 70 000 fresh proxies every month.tuxler.com
A Ukraina jest dostępna do gry?
Wtedy na nisze miałem około 60 EUR więc przy normalnych zdarzeniach na spokojnieAle po 100-500zł można cisnąć przez jakiś czas nie grając egzotyki?
Bo w tym momencie wydaje mi się to najłatwiejszą opcją