Da rade. Sam kupowalem dokladnie taka sama i to od tego samego goscia.cytat z dnia 4 września 2019 00:48 przez panzagadkataka najprostsza karta da radę?
https://allegro.pl/oferta/vodafone-uk-karta-sim-prepaid-8442301112
Skrill musi byc na takie same dane jak konto w bet365.cytat z dnia 5 września 2019 11:54 przez panzagadka
Dzięki wielkie
A powiedz mi jeszcze czy konto Skirll mogę mieć na swoje dane i nie będzie problemu z weryfikacjami czy też muszę założyć na kogoś z UK?
cytat z dnia 4 września 2019 22:10 przez ranczo0123
Da rade. Sam kupowalem dokladnie taka sama i to od tego samego goscia.
Po co ci dziadowski bet365 jak 1xbet bije ich na głowe ze wszystkim a tych kombinatorów którzy oszukali na bonusach albo tylko wyłapują błędy buka olej, że nie wypłacają mi już w sumie wypłacili ze 100 000zł i żadnych limitów.Witajcie,
Jak można założyć konto na bet365, będąc w Polsce nie mając nikogo za granicą? Jakieś namiary gdzie można to zrobić?
Grasz z Polski? Na dane swoje? Co to za bukmacher? Widzę, że nie można się zarejestrować na ich stronie. Jak to w końcu jest? Nawet oferty nie mogę zobaczyćPo co ci dziadowski bet365 jak 1xbet bije ich na głowe ze wszystkim a tych kombinatorów którzy oszukali na bonusach albo tylko wyłapują błędy buka olej, że nie wypłacają mi już w sumie wypłacili ze 100 000zł i żadnych limitów.
No rejestracja jest wyłączona dla PL wiec pozostaje odkup konta od kogoś albo masz swoje ktore kiedyś założyłeś.Grasz z Polski? Na dane swoje? Co to za bukmacher? Widzę, że nie można się zarejestrować na ich stronie. Jak to w końcu jest? Nawet oferty nie mogę zobaczyć
Nie zakładałem konta tam. Możesz kogoś polecić, kto sprzedaje?No rejestracja jest wyłączona dla PL wiec pozostaje odkup konta od kogoś albo masz swoje ktore kiedyś założyłeś.
Nie ma takowych kontaktów.Nie zakładałem konta tam. Możesz kogoś polecić, kto sprzedaje?
Nie sluchaj tego pseudoznawcy. W rankingu SBR bukmacher wpisany na Black list z dopiskiem "Over a dozen reported confiscations". Generalnie scierwobuk. Jedyni na rynku, ktorzy oprocz standardowego limitowania graczy stosuja rowniez obnizanie kursow nakladane na konto. Przykladowo ja mam u nich limit jakos 100zl na zaklad i do tego kurs przed zalogowaniem na konto wynosi powiedzmy 2.20 to juz po zalogowaniu na moje konto wynosi 1.60 . Oszukali mnie na 30k robiac zwrot w zakladzie, ktory powinien byc wygrany. Co ciekawe 2 tygodnie wczesniej zagralem dokladnie taki sam zaklad tylko, ze za drobne i wtedy nie mieli problemu rozliczyc go na plus. Weryfikacja konta tez jest u nich upokazajaca i ja np musialem wysylac im okolo 50x zdjecie zanim w koncu zaakceptowali je z moja morda przy ktorej trzymam dowod osobisty i w tle w jakosci HD musial byc jeszcze widoczny mail od nich z numerem referencyjnym. Mam u nich jedno konto nic nie kombinowane i juz podziekowalem im kilka lat temu za wspolprace. Aha jak sie zalozy konto w jakims ich klonie typu melbet, 22bet, betwinner, astekbet to wszystkie limity i marze na kursach automatycznie przechodza do klonow. Wystarczy wejsc w opinie o 1xbet zeby dowiedziec sie co to za buk. Juz samo to, ze ktos taki mowi, ze bet365 jest dziadowski skresla jego wiarygodnosc na wszystkich frontach. 1xbet ma ranking D.Nie zakładałem konta tam. Możesz kogoś polecić, kto sprzedaje?
Zrobiłeś jakiś wałek i potem się dziwisz, że nie rozliczyli Ci zakładu... Podejście godne politowania.Nie sluchaj tego pseudoznawcy. W rankingu SBR bukmacher wpisany na Black list z dopiskiem "Over a dozen reported confiscations". Generalnie scierwobuk. Jedyni na rynku, ktorzy oprocz standardowego limitowania graczy stosuja rowniez obnizanie kursow nakladane na konto. Przykladowo ja mam u nich limit jakos 100zl na zaklad i do tego kurs przed zalogowaniem na konto wynosi powiedzmy 2.20 to juz po zalogowaniu na moje konto wynosi 1.60 . Oszukali mnie na 30k robiac zwrot w zakladzie, ktory powinien byc wygrany. Co ciekawe 2 tygodnie wczesniej zagralem dokladnie taki sam zaklad tylko, ze za drobne i wtedy nie mieli problemu rozliczyc go na plus. Weryfikacja konta tez jest u nich upokazajaca i ja np musialem wysylac im okolo 50x zdjecie zanim w koncu zaakceptowali je z moja morda przy ktorej trzymam dowod osobisty i w tle w jakosci HD musial byc jeszcze widoczny mail od nich z numerem referencyjnym. Mam u nich jedno konto nic nie kombinowane i juz podziekowalem im kilka lat temu za wspolprace. Aha jak sie zalozy konto w jakims ich klonie typu melbet, 22bet, betwinner, astekbet to wszystkie limity i marze na kursach automatycznie przechodza do klonow. Wystarczy wejsc w opinie o 1xbet zeby dowiedziec sie co to za buk. Juz samo to, ze ktos taki mowi, ze bet365 jest dziadowski skresla jego wiarygodnosc na wszystkich frontach. 1xbet ma ranking D.
D: firmy bukmacherskie z dolnej półki, należy brać pod uwagę utratę środków lub bonusu, z obsługą różnie bywa.