Trochę zniechęcony jestem wtorkowymi porażkami, ale co tam, gramy dalej.
Omsk ml + Cska ml @1.53
Jokerit/X + Mińsk/X @1.96
Avto ml @ 2.10
Avangard - Amur
Kolejny już raz z rzędu przeciwko Amurowi. Nie widzę tutaj za dużo argumentów, które mogłyby przemawiać za drużyną z dalekiego wschodu. Punkty już na tym wyjezdzie zdobyli i uważam, że już im wystarczy
Omsk w Khabarovsku wygrał tylko jeden mecz z dwóch i myślę, że ten mecz wygrają. Może być dogrywka, ale myślę, że poradzą sobie w regulaminowym. Dodatkowo grałbym Avangard pierwszy gol w meczu (Amur w poprzednich 6 meczach strzelał gola jako pierwsza drużyna i nie wierze, że ta seria będzie jeszcze trwać), ale kurs 1.30-1.35 na to jest bardzo nieciekawy.
Sochi - CSKA
W tym przypadku uważam, że CSKA po meczu z Sybirem nieprędko przegra kolejne spotkanie. Sochi jak gra wiemy. Spodziewałem się, że zaskoczą ze Spartakiem, ale Spartak ostatecznie był górą. Z CSKA nie daje im większych szans, ale gram ml - bardzo rzadko ryzykuje typy RT.
Torpedo - Jokerit
Wydaje mi się, że po tych przerwach u Finów w końcu zaczyna wszystko powoli działać tak, jak powinno. Torpedo rozjechało Avto w poprzednik meczu, ale ten zdecydowanie będzie już inny. Myślę, że tutaj potencjalnie może być remis i Jokerit wygra w dogrywce. Nie ryzykowałbym grania overów.
Mińsk - Vityaz
Minsk ostatnio gra fajnego hokeja i tak jak koledzy już sygnalizowali - wyniki nie odzwierciedlają w pełni ich gry (mecz z CSKA). Vityaz gra w kratę, myślę, że jest to dobra okazja do zdobycia punktów dla drużyny z Białorusi, bo przeciwnik jednak nie z najwyższej półki. Mińsk ostatnio powygrywał dogrywki więc typ gram z podpórką.
Traktor - Avto
Tym razem nie kieruje się logiką, a nim zdrowym rozsądkiem. Zgadzam się w 100% z analizą Rasijskiego, ale zagram sobie delikatnie przeciwko mojemu myśleniu, bo przecież czy jak coś analizujemy to zawsze wychodzi? No właśnie. Normalnie grałbym Traktor, więc pomyślałem, że tym razem zagram sobie odwrotnie i zobaczymy
jakieś takie lekkie przeczucie, ogólnie tego meczu grać nie polecam hehe. Tricky one imo