P
102,3K
nowe karty juz maja walute PLN.W tygodniu przyszła do mnie nowa karta. Dzisiaj wypłacałem pieniądze i o dziwo nie pobrali za przewalutowanie (zdziwiło mnie że na bankomacie nie wyświetliła się ta informacja)
Przeciez weekend jestZleciłem wypłatę na ecopayz dzisiaj około 1:00 i zazwyczaj po dwóch godzinach była już na koncie. Wstaje rano a tu zonk bo wypłaty nie ma. Coś zmienili ostatnio ?
Nie ma znaczenia. Weeekend czy roboczy to wypłata zawsze była po 2 godzinach. Nie pisałbym gdyby było inaczej.Przeciez weekend jest
A ja za każdym razem dostaje po takim czasie.Jeszcze nigdy nie dostalem wyplaty z eco do 2godzin.
a konto ecopayz masz w zl czy euro?W tygodniu przyszła do mnie nowa karta. Dzisiaj wypłacałem pieniądze i o dziwo nie pobrali za przewalutowanie (zdziwiło mnie że na bankomacie nie wyświetliła się ta informacja)
w jakim banku masz konto i jaka metoda wyplacasz? mi to ksiegowanie wyplaty dluzej zajmuje xdA ja za każdym razem dostaje po takim czasie.
zleciłem na nowo dzisiaj po 8:30 i po 11 były już na koncie
Tak myślałem.Pomyliłem tematu. Wybaczcie za zamieszanie. Chodziło mi o wypłatę z Unibet na Ecopayz. Mój błąd.
Euroa konto ecopayz masz w zl czy euro?
Wróżbitów tu raczej nie ma. Moga poprosić cię np. O dodatkowe dokumenty (skąd pochodzą fundusze - akurat ja tak mialem)Niektóre funkcje Twojego konta są tymczasowo niedostępne. Prosimy skontaktować się z Zespołem Wsparcia Klienta, który będzie mógł udzielić dalszej pomocy.
Ktoś ma jakiś pomysł? Wpłaciłem w piątek, dzisiaj chciałem skorzystać z tych pieniędzy i konto zablokowane, live chat niby dostępny, a jednak nie.