Ja bym tu nie patrzył na faworyt nie faworyt, bo tutaj dogi łoją faworytów z rundy na rundę.Koncert gry Igi. Rewanż za ubiegły rok udany w 200%. Wynik idzie w świat. I jeżeli głowa wytrzyma i nie pomyśli że turniej wygrany to finał w zasięgu bo kolejna runda to prawdopodobnie Trevisan, a później Śvitolina bądź Garcia. A patrząc na drugą polówkę to nie widać jakiejś mega faworytki, bo Muguruza, Azarenka juz poza turniejem. Brawa dla Świątek!!!
Możesz mi zwrócić uwagę, ze po meczu każdy jest mądry... Ale granie meczu po kursie 1.18 przeciwko Idze, która wyglądała w poprzednich meczach baaaardzo dobrze. Poza tym argument, ze rok temu dostała baty.. Niby tenisowy ekspert.... Halep w wieku Igi odpadała w szalemach w 1 rundach i była poza setka w rankingu.Halep -Swiatek 1 @1.18
Halep w kazydm zestawieniu z kazda tenisista bedzie faworytka i sensacji nie ma sie co spodziewac raczej. SSwiatek caly czas notuje progres i tym razem prawdopodobnie zagra lepiej z Rumunka niz na ubieglorocznym French Open, bo wtedy udalo sie ugrac zaledwie 1 gema w calym meczu. Swiatek zagrala bardzo dobry turniej, ale jednak gdy naprzeciwko staje ktos taki jak Simona Halep to faworytka moze byc jednak.
Podoroska-Krejcikova 1 @1.5
Patrzac na niektore nazwiska na etapie 4 rundy zarowno w turnieju pan i panow to naprawde jest to najbardziej nieprzeiwdywalny turniej od wielu lat, a z tej pary bedzie jeszcze cwiercfinalistka. Stawiam na Argentynke o ukrainskich korzeniach. Dziewczyna naprawde gra dobrze i zagrala bardzo duzo meczow w tym roku na cegle. Przed kwalifikacjami do FO zagrala polfinal ITF w Pradze i wygrala turniej we francuskim Saint Malo. Krejcikova tez singlowo zyciowy sukces, chociaz Czeszka akurat jest obyta z duzymi turniejami, bo nalezy do czolowki debla.
Niby im dalej dla debiutanta tym trudniej i byc moze Podoroskiej bedzie bardziej udzielac sie niepewnosc na poczatku meczu, ale Podoroska ma po prostu teraz czucie i wymianach gra bardzo dobrze. Mysle, ze Krejcikova bedzie probowac skracac ta gre i wedrowac nieraz pod siatke przy takiej regularnosci Argentynki, ale wydaje mi sie ze to jest wlasnie 5 minut dla Podoroskiej i jesli wytrzyma emocjonalnie to widze ja tu w roli zwyciezczyni.
Masz racje i ten jeden typ czyni mnie złym, niedobrym i brzydkim.
Co to ma za znaczenie, ze 1.18? Przeciez chyba nikt logicznie myslacy nie sadzi, ze singlowo grany byl ten mecz. Zeby cos zagrac to musisz zebrac kurs minimum 2 i 2+ w mojej opinii. W innym przypadku granie sie nie kalkuluje. Mozesz to zrobic singlowo, na dwa typy, trzy typy lub nawet wiecej. Efekt koncowy jest tylko taki czy typ/kupon jest trafiony czy nie.
Ja sie nie uwazam za tenisowego eksperta. Oddalem tutaj tyle typow, mysle ze calkiem niezlych i nie ma szans by trafic wszystkie.
Moim zdaniem: tak, Twoj komentarz jest zlosliwy i ma wytknac blad.
Tylko ja nie musze cytowac swoich postow i sztucznie sie dowartosciowywac jak Ty zrobiles przy turnieju mezczyzn po dwoch trafionych typach w dziale mezczyzn. To wlasnie pokazuje idealnie jaki masz problem z regularnym wygrywaniem.
Rozumiem, ze jesli przy USO trafilem 16 na 18 typow to powinienem zachowywac sie tak jak Ty i cytowac swoje wlasne posty na lewo i prawo pokazujac jaki jestem wspanianialy i oglosic to jeszcze w telewizji. Sorry, ja nie nie czuje, zebym musial sie tak dowartosciowywac.
Mozna bardzo duzo wiedziec i zle typowac. Znam wiele osob, ktore maja wiedze, znaja sporo detali, a z typowaniem idzie im kiepsko. Wiedza niekoniecznie przeklada sie na szczescie w bukmacherce i vice versa. Sa osoby, ktor nie potrafia nawet poprawnie napisac nazwiska zawodnika, a moga dobrze wytypowac. Mats Wilander podawal kiedys propozycje bukmacherskie dla bukmachera expekt i szlo mu tak fatalnie, ze w pewnym momencie sam bukmacher postanowil to zdjac. Wiedza niekoniecznie rowna sie bukmacherka.
Na tym forum jest wiele osob, ktore regularnie nietrafiaja, przyjdzie jeden dzien, ze trafia 2-3 typy na raz i juz sa wielkimi typerami.
Masz za to calkowicie racje, ze po meczu "kazdy madry". Gdybys podal typ na Swiatek to moze mialbys pole do dyskusji, ale ze takiego typu nie podales to Twoj komentarz jest wart komplentnie nic, a ja bede rownie zlosliwy co Ty do mojej osoby i wykne Ci cytowanie swojego posta z dwoma trafionymi typami jakby to bylo wydarzenie bez precedensu w Twoim zyciu. Uszczypliwy potrafi byc kazdy jak widzisz.
A twoj problem polega na tym ze zacznij rozliczac swoje typy , poniewaz te nie rozliczone uznałem za nie trafione a cytowanie swojego jednego trafionego kuponu jest załosne, bo tak naprawde grajac twoje zaklady kazdy bylby na minusie, dlatego nie zawracaj ludzia dup.. i ich nie cytuj bo tego jest najwiecej z twojej strony i taka jest prawda.WidIsz Twój problem polega na tym, ze
Prawda jest taka, ze
Możesz mi zwrócić uwagę, że to nie wydział filologii polskiej, ale proponuję czytać kilka razy swoje posty przed ich opublikowaniem.Jeśli chodzi o pochwalenie się kuponem to zrobiłem to dlatego, ze pojawiło się pod nich kilka komentarzy obalajacych moje typy z tak śmiesznymi argumentami, ze chciałem aby osoby, które wypisywali takie bzdury przypomniały sobie jakie głupoty wypisywaly.
Granie po kursie 1,18 nie jest bez sensu, bo wszystko zależy, czy w nim znajdziemy value. A już pisanie, że bez sensu po zdarzeniu jest po prostu śmieszne. Liczyłeś, że ktoś da reputację, bo napiszesz po meczu, że bez sensu było granie na Halep? Równie dobrze mogłeś to napisać gościowi na priv, skoro bez uszczypliwości, a nie szukać fejmu na forum - nie tą drogą. Jeśli dostała od Halep, dostała od Osaki, to dx2 w analizie miał rację. Nieważne, czy dostała te baty raz, czy dziesięć, była to prawda. Oglądałeś program, powiedziała, że nie była mentalnie przygotowana i na podstawie tego stwierdziłeś, że akurat dziś już będzie gotowa i wygra? Żeby sport był taki prosty, to by było dobrze.WidIsz Twój problem polega na tym, ze jak ktoś zwróci Ci uwagę to w Twojej opinii jest „złośliwy”!
Czy zwrócenie uwagę iż granie czegokolwiek po 1,18 jest bezsensu oraz to oz jako argument podałeś np ze rok temu baty jest czymś złośliwym?
Co więcej napisałeś, ze Iga z topowymi zawodniczkami zderza się ze ściana... bo raz dostała ostre baty od Halep?
Przypomnę Ci tylko ze takie lanie dostała tylko od Halep i Osaki co zreszta argumentowała tym iż mentalnie nie była przygotowana do starcia z takimi zawodniczkami(obejrzyj sobie odcinek „moj pierwszy raz” ładnie to wytłumaczyła).
I na koniec... Jeśli chodzi o pochwalenie się kuponem to zrobiłem to dlatego, ze pojawiło się pod nich kilka komentarzy obalajacych moje typy z tak śmiesznymi argumentami, ze chciałem aby osoby, które wypisywali takie bzdury przypomniały sobie jakie głupoty wypisywaly.
Bet at homeJakiś buk oferuje zakłady na zwycięstwo w turnieju jak trwają mecze?