dx2
Użytkownik
1. Na to, ze nie zrozamiales pierwszej czesci nic nie poradze. Niestety ja duzo czesc typow opieram na tym co widze w meczu.Jeżeli gra Trevisian jest podobna do Halep to dlaczego w rankingu jest w połowie drugiej setki? Albo jeżeli jest taka jak Halep to czemu na nią nie stawiasz skoro grałeś Halep po 1.18 tu masz kurs koło 5.00 Z Ciebie taki fachowiec że albo grasz faworytów albo po kursach a analizy można o kant tyłka otrzeć. Można jeszcze inaczej do tego podejść jeżeli faktycznie jest taka jak Halep to mało realne że Idze uda się drugi raz ograć taką rywalkę.
2. Czyli jednak przyznajesz ze "grasz na przyslowiowa pale"
3. A pokazac Ci mecze, gdzie gralem nie-fawortyow po wiekszym kursie i w dodatku typy trafione? Juz tu jedne taki był, a gdy mu te typy pokazlem to udawal, ze ich nie widzi? Rzeknij tylko słowo i Ci je wskaze.
4. Gdybym ja zachowywal sie tak jak Ty to musialbym przybiegac po Twoich nietrafionych typach je wytykac to musiałbym to czasem robic 4-5 razy dziennie. To akurat fakt.
4. Zreszta Ty juz pokazales klase ostatnio, gdy z usmiechem przybiegles po meczu wytykac bledy. Ciebie nie cieszy wygrywanie, tyko porazki innych i z tego czerpiesz jedyna satysfakcje.
Post automatycznie złączony:
Dziekujemy za ten rzeczowy wpis. Akurat istoty zakladu akumulowanego i na czym polega chyba nie ma co tlumaczyc, bo tak sobie zakodowałes "1.18", ze gdyby zapytali CIe o imie w tym momencie to odpowiedzialbys tez 1.18. Rozumiem, ze jak ktos zagral 20 typow po kursie 3 czy 4 wszystkie przegral lub trafil jeden to plawi sie w luksusach. Ogolniki, ogolniki i jedna wielka filozofia bez konkretu.Ale ja nie komentuje żadnych wydarzeń pomeczowych. I nie mam typów do tenisa, komentuje sposób gry, który wg mnie jest nieprzydatny. Nie oczekiwałem też żadnej weryfikacji, nie wiem skąd wyciągnąłeś te swoje wnioski. Z kolei uważam, że moja uwaga przyda się właśnie, bo gdy ktoś zagrał ostatnio wg Ciebie, czyli Halep po 1.18 i włożył bardzo duże pieniądze to dziś wisi na sznurze. Typuj dalej.
Czy masz jakies typy tenisowe, ze powiele pytanie, bo podobno o to w tym dziale chodzi? Pisanie czegokolwiek bez poparcia tego typem jest nic nie warte. O filozofii mozemy sobie popisac nawet do jutra.
Ostatnia edycja: