K
107
kanarek-111
Użytkownik
druga sobota w du..pe kto tam pracuje !!
Fortuna (pod nazwą Profesjonał) rozpoczęła działalność w Polsce w 1996 roku, więc nie konfabuluj ...To ja coś dodam od siebie na temat Fortuny więc ja u nich grałem od pierwszego dnia otwarcia w moim mieście czyli ponad 30 lat z hakiem gdzie ich nazwa brzmiała wtedy" Profesjonal" i jakoś uważałem ich za dość dobrego buka naziemnego działającego na terenie RP,ale teraz co oni odwalają to szkoda słów więc parę miesięcy trochę o nich napisałem żle na "strefie typera" to mnie zbanowali na rok,a teraz widzę że maja swoich klientów gdzieś i robią co chcą,więc zrezygnowałem całkowicie z grania u nich!!!
Tak coś w tym niewątpliwie jest. Po prostu szata graficzna i rozłożenie oferty nie może męczyć ani denerować i fortuna faktycznie na tym wychodzi najlepiej. Przeglądanie oferty w forbecie to jest istny dramat, sts omijam szerokim łukiem natomiast mają zajebiste ustawienia że kupon po paru chwilach się kasuje i trzeba od nowa raz zarazem coś wstawiać. Celowa zagrywka jak nic, tylko u nich takie co występuje czyli standard z ich strony by robić wszystko przeciwko graczowi.Próbowałem przejrzeć oferte m.in. w stsie czy betfanie i tam tak zrobić nie mogę, tylko klikanie i szukanie w podkategoriach, strasznie mnie to irytuje i może brzmię jak stary dziad 2 złotowy wychowany na ścianie płaczu w totomixie ale akurat sposób możliwości zapoznania się z ofertą był tym co mnie przy fortunie długo trzymało.
teraz to nie dosć ze żadnej rekompensaty,to tylko debila z człowieka robią i kit wciskają że nie mają żadnej awarii gdy sie do nich napisze heheKiedyś to za takie cyrki to fortunka dawała bonusa w formie punktów a teraz nic