DokładnieIlość bramek +2 czyli 2 bramki = zwrot?
Handicap +1 dla gości czyli 1:0 = zwrot?
Dobrze myślę?
Tak,zwrot.Czy krecz = zwrot również przy graniu tenisa live?
Od 1.5 godziny nie chcą mi rozliczyć właśnie takiego kuponu. Formularz kontaktowy nic nie daje. Gdzie uderzyć, co robić?
Cały czas ta sama formułka, że maja 48 godzin na rozliczenie. Parodia.Tak,zwrot.
na czacie probowales?
. Cała fortuna.Tylko gotowe szablony na odpowiedź kopiuj/wklejCały czas ta sama formułka, że maja 48 godzin na rozliczenie. Parodia.
Niezależnie czy zdarzenie jest wygrane czy przegrane, przy błędzie bukmachera jest zwrot. Nieraz mi coś nie wpadło, a zamiast czerwonego krzyżyka zobaczyłem zwrot po kursie 1.00(mówię o fortunie), więc to nie tak, że buk robi zwroty tylko na swoją korzyść. Pytanie czy to był na pewno błąd? Może NZ wyszła rezerwą lub buk "wiedział więcej", przez co wystawił taką a nie inną linie.Witam
Zagrałem w weekend na żywo na początku pierwszej połowy meczu rugby ( nowa zelandia- argentyna ) na over 18,5 pkt drużyny .Byłem przekonany ,że chodzi o Argentynę z tą ilością pkt .Okazało się że Fortuna miała błąd w ofercie na żywo i dawała tą linię na Nową Zelandię .Przed meczem kurs na Nową Zelandię wynosił 1,01 i handicap był ok -25,5 .linia punktowa przed meczem na over nowej zelandii była ok 40 pkt a na Argentynę 15,5 . Zagrałem na początku meczu przy stanie 3-3 po ok kilkunastu minutach od rozpoczęcia meczu. W przerwie linia na Nową zelandię wynosiła 26,5 ,gdzie od stanu 3-3 nie zdobyła ani jednego punktu ,więc linia w tej fazie 18,5 pkt powinna dotyczyć tylko i wyłącznie Argentyny. To tak jakby w meczu piłki nożnej Barcelona z np lechem poznań dać linię na początku meczu na barcelonę over 0,5 gola po kursie 1,9 . Na złość spotkanie zakończyło się sensacyjnie i nowa zelandia przegrała 15-25 .Czy fortuna powinna zrobić zwroty za taki błąd ???
to był oczywisty błąd bukmachera i po tym błędzie całkowicie wycofał mecz z oferty .Miałem otwarte równocześnie strony pieciu innych bukmacherów ,którzy do końca prowadzili ten mecz i linie w przerwie meczu na punkty nowej zelandii były ok 26,5 pkt gdzie w pierwszej połowie zdobyli tylko 3 pkt ,a ja zagrałem po 10 minutach 1 połowyNiezależnie czy zdarzenie jest wygrane czy przegrane, przy błędzie bukmachera jest zwrot. Nieraz mi coś nie wpadło, a zamiast czerwonego krzyżyka zobaczyłem zwrot po kursie 1.00(mówię o fortunie), więc to nie tak, że buk robi zwroty tylko na swoją korzyść. Pytanie czy to był na pewno błąd? Może NZ wyszła rezerwą lub buk "wiedział więcej", przez co wystawił taką a nie inną linie.