Zostali oficjalnym sponsorem Podbeskidzia więc włączyli tryb oszczędnościowy.Nie widzę żadnej informacji o bonusie 200 zł bez ryzyka od pierwszego depozytu w zakładce z bonusami: https://ebetx.pl/pl/bonuses .
Czyżby bukmacher zrezygnował z tej promocji, ktoś wie?
Potwierdzam. Z piątku na sobotę w nocy wypłaciłam sobie stówkę, po dwóch minutach pieniążki miałam na koncie.Wypłata na konto w dosłownie 1 minutę.
Zależy co rozumiesz przez określenie "warto". W zasadzie wszędzie warto jeżeli jest szansa coś ugrać. Poczytaj wyżej, osobiście nie miałam przykrych doswiadczeń. Nie wiem jak z limitami gdyż nie gram za horrendalne stawki. Kursy porównywalne do rodzimych bukmacherów, strona mobilna działa rewelacyjnie i jest według mnie bardzo przejrzysta.warto się w niego mieszać chociażby dla samego freebeta ale i nie tylko ?
teraz mają dla nowych bonus powitalny do 7777 i darmowy kupon 30 zł, ale kupon tylko na tydzień, chociaż tak chyba mieli od początku.Mieli dobra oferte cashback calkowitej stawki dla nowych graczy na 1szy zaklad przegrany, ale widze, ze juz tego nie maja.
teraz mają dla nowych bonus powitalny do 7777 i darmowy kupon 30 zł, ale kupon tylko na tydzień, chociaż tak chyba mieli od początku.
bmoran napisał:
Mieli dobra oferte cashback calkowitej stawki dla nowych graczy na 1szy zaklad przegrany, ale widze, ze juz tego nie maja.