Witam. Gram już dłuższy czas LA
Na forum nowy, ale że podglądam typy tutaj to pomyślałem że napisze.
Dzisiaj dużego wyboru nie ma, co "pewne" to już kursowo pospadało.
Późno zaczął spadać kurs na Czecha w parze
Lewandowski- Sasinek teraz 3,15
(było6,5)
kilka przesłanek:
Czech zrobił w Ostrawie życiówkę 3:35
W Polsce już wygrywał w Szczecinie na 1000 (jakis finisz ma) i niezły rezultat na 2000 w Bydgoszczy, pół sekundy za Lewym.
A Lewandowski ostatnio na finiszu słabiej czy to piąty ostatnio za Kszczotem w Chorzowie, czy porażka z Rozmysem na 1500 w MP
Jak będzie zobaczymy, warte uwagi.
Coś tez pograłem na to, że:
Mateusz Jopek nie skoczy 7,80 kurs 2,01
Na statystykach domtel nie ma jego wyniku z wczoraj z Koszyc 7,65. ( Konkurs na układanym rozbiegu w centrum miasta) wygrał Kuch 7:80
Ma dobre wyniki w tym roku w czterech na 7 przekroczył 7,80m, ale po MP gdzie sztuka udała mu się raz skok na 7,81 miał weekend ze swoim weselem i teraz musiał odbyć podróż powrotną z Koszyc... pewnie jazda przez noc 8-9h do Poznania... Nie wydaje mi sie, żeby znalazł świeżość i to skoczył.
Na forum nowy, ale że podglądam typy tutaj to pomyślałem że napisze.
Dzisiaj dużego wyboru nie ma, co "pewne" to już kursowo pospadało.
Późno zaczął spadać kurs na Czecha w parze
Lewandowski- Sasinek teraz 3,15
(było6,5)
kilka przesłanek:
Czech zrobił w Ostrawie życiówkę 3:35
W Polsce już wygrywał w Szczecinie na 1000 (jakis finisz ma) i niezły rezultat na 2000 w Bydgoszczy, pół sekundy za Lewym.
A Lewandowski ostatnio na finiszu słabiej czy to piąty ostatnio za Kszczotem w Chorzowie, czy porażka z Rozmysem na 1500 w MP
Jak będzie zobaczymy, warte uwagi.
Post automatycznie złączony:
Coś tez pograłem na to, że:
Mateusz Jopek nie skoczy 7,80 kurs 2,01
Na statystykach domtel nie ma jego wyniku z wczoraj z Koszyc 7,65. ( Konkurs na układanym rozbiegu w centrum miasta) wygrał Kuch 7:80
Ma dobre wyniki w tym roku w czterech na 7 przekroczył 7,80m, ale po MP gdzie sztuka udała mu się raz skok na 7,81 miał weekend ze swoim weselem i teraz musiał odbyć podróż powrotną z Koszyc... pewnie jazda przez noc 8-9h do Poznania... Nie wydaje mi sie, żeby znalazł świeżość i to skoczył.
Ostatnia edycja: