>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KHL (Liga Kontynentalna) - Sezon zasadniczy 2020 / 2021

Status
Zamknięty.
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Meczu w Rydzie sie podejmuje typować, bo z Astany odeszło trzech kluczowych graczy i oczywiscie Skabelka , ale reszta została i sa posiłki, Ryga przeszło z kolei totalna przebudowe łącznie z trenerem i czu to zagra juz w pierwszym meczu , tego nie wiem, bardziej skłaniałbym sie mimo wszystko w kierunku gości
Zapomniałem dodać w opisie, że Barys w związku z przepisami w Kazachstanie nie mógł się porządnie przygotować i zaczęli praktycznie w ostatnim tygodniu sierpnia. Grali tylko z zespołami VHL więc porządnych sparingów nie mieli.

Otrzymane punkty reputacji: +44
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Co do newsów to właśnie się doczytałem, że trener Traktorzystów będzie "zdalnie" prowadził drużynę w dzisiejszym meczu z powodu ostrego zapalenia wirusowego - jakkolwiek to brzmi.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Jeszcze taki typ przyszedł mi do głowy odnsnie meczu Omska.
Avangard ma ostatnio problem z wejsciem w mecz, kto wie czy stabilny Sibir nie ustrzeli w pierwszej tercji czegos wykorzystujac frontalne ataki graczy Hartleya, a ma kim to zrobic wiec taki typ

Sibir 1 tercja kurs 4,6 STS ⛔

Ostatnia edycja:
suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Hejka koledzy.

Mimo braku czasu ciągnie wilka do lasu ;)🏒

Na razie coś na przetarcie szlaku, a na dobre do gry włączę się niebawem ( wiecie, że najbliżej mi do lig skandynawskich, ale tutaj, czy w Czeskiej też lubię coś czasem napisać )
O dzisiejszych meczach zostało napisane już sporo. Moje kierunki dość zbieżne z tym co napisali koledzy. Początek sezonu jak zwykle czymś nas zaskoczy, ale najważniejsze, że grają :) . Ufa, czy Sibir to takie troche "moje" drużyny i nie odpuszcze sobie....wierze, że ekipa z Nowosybirska powalczy, a jeśli polegnie to nie więcej, niż bramką....

OMSK - NOWOSYBIRSK - 2 - plus 1,5 - fortuna 1.81 ✅

Podobnie w przypadku Ufy....ale tutaj wybieram

NIŻNY - UFA - 2x - fortuna - 1.43 💚

Jako trzeci mecz wybieram :

TRAKTOR - AVTO - 2 ml - fortuna 1.95 ✅

Mam też wrażenie, że ekipa Znaroka wyjdzie zwycięsko z potyczki z Loko. ⛔

Mało merytoryczny wpis z mojej strony, ale tak jak wspomniałem - sporo już zostało napisane. Poza tym dziś chciałem tylko przypomnieć, że jestem i mam sie dobrze (y)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +225
E 44,3K

emce15

Użytkownik
Traktor - Jeka

Ja tutaj pójdę za "tłumem" ;p ale w inny sposób, pogłoski z chorobą w Traktorze, zdalne prowadzenie drużyny, skład Avto, dlatego +2,5 bramki gości. podobnie jak wczoraj dość ryzykownie ale narazie stawki zabawowe. Próbujemy

Traktor - Jeka +2,5 bramki gości
fortuna 2,11

Edit. pierwsza linia zrobiła swoje i udało się 🙂

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +105
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Taka ciekawostka odnośnie meczu w Rydze.
Miało sedziować go czterech rosyjskich sędziów ale jeden ma Covid i reszte odizolowano. W tej sytuacji mecz będa sędziowali łotewscy sędziowie.

Ostatnia edycja:
P 1,1K

patryk10

Użytkownik
Panowie coś na jutro pasowało by podać mało czasu bo od jutra weeakend będzie pracujący ale tak to widzę na jutro :
Niżnekamsk-St. Petersburg- typ 2 1.41 fortuna +

Jak ktoś jest w temacie to wie kto odszedł z drużyny gości,a kto przyszedł liczę szczególnie na Vey (zeszły sezon CSKA) że sobie postrzela i będzie trzymał atak Peter w tym sezonie. Z drugiej strony na otwarcie sezonu pasuje wygrać i liczę że tak będzie.

Pograłem jeszcze Magnitke kilka dni wcześniej kur 1.70. W sobotę postaram się coś więcej skrobnąć.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +42
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ #6 Neftekhimik Niżnekamsk +2,5 @1,70 5/10 Unibet SKA według wszystkich bukmacherów jest zdecydowanym faworytem, ale przebudowany zespół z nowym trenerem może potrzebować trochę czasu na zgranie, a jak wiemy z poprzedniego sezonu Wilki potrafią zaskoczyć najlepszych co pokazali właśnie w starciach z Wojskowymi pokonując ich trzykrotnie w czterech meczach poprzedniego sezonu.

↩ #7 CSKA Moskwa -2.0 @1,84 4/10 Unibet CSKA jest najmniej wygodnym rywalem dla Soczi. W 22 spotkaniach Pantery wygrały tylko raz, a w zeszłym sezonie różnica bramek w czterech meczach wyniosła 22:2 dla CSKA. Wojskowi podrażnieni po ostatniej porażce dzisiaj nie zawiodą swoich kibiców.

↩ #8 Soczi poniżej 1.0 bramki @2,43 3/10 Unibet Do powyższego opisu dodam, że CSKA pokazało w meczu z Kazaniem że potrafią kontrolować mecz, a Pantery ostatnio strzeliły Wojskowym więcej niż jednego gola ponad trzy lata temu.

10,5 j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +88
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis juz kursy na faworytow pospadały i jezeli ktoś nie pogral tego wczesniej to dzis duzo mnie ewentualnie z tego wyciagnie. Dzis zagrałem faworytów bo jest roznica i w klasie samych zawodnikow i głebokości składu. Kto moze miec trudniej? Kazań ma teoretycznie najtrudniejszego rywala ale mysle ze po zwyciestwie nad CSKA sa podbudowani i odblokuja potencjał, Vitjaz bedzie sie bronił i kontratakował ale mylse ze proadza sobie w RT. Magnitka solidna i nie powinna miec problemow z Kunlun , które jest tak zmienione jak zaden inny zespoł, dodatkowo bez wyraznych liderow. SKA ma wyjazd i mimo ze rywal nie jest z wysokiej półki to własnie SKA moze byc trudniej. Zespół Neftehimika ostatnio im nie lezy, bo rok temu oba mecze w plecy. Jednak dzis Wiliki bez trenara i jego asystentów na lawce na ławce i jest to jakis minus. Po dłuzszym namysle daje na skormne zyciestwo w RT ekipy SKA

SKA+Magnitka+Kazan RT ako 2,3 ST ⛔

Kazań położył dziś kupony

Mysle tez ze NIkitin bedzie troche dzis eksperymentowal składem i moze da szanse niektrym nowym graczom, bo nie mogl sobie pozwolic na to w meczu z Kazaniem. I stad sa sznase na jakiegos gola dla Sochi, je obstawiam ze dwie bramki sa w stanie strzelic Jesli w bramie stanie Szaryczenkow to szanse wzrastaja a jezeli Johanson to musi udzwignac ciezak nominalnej jedynki i zobaczymy jak mu to wyjdzie

Sochi over 1,5 gola kurs 2,3 STS⛔

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +82
E 44,3K

emce15

Użytkownik
Faktycznie dzisiaj kursy to na łeb na szyję pospadały. Ciężko coś wykabinowac dlatego dalej overy drużyn próbuję, tym razem Magnitki i Bars oba +2,5. Średnio z kursiem bo odpowiednio 1,3 i 1,45 ale mało czasu i nic lepszego nie wymyślę. Opisane już wiele zostało na temat tych drużyn, dlatego odpuszczę opisy składów i przewidywan🙂 Ako wychodzi 1.88, jedziemy z tym😋

Bars +2,5 Magnitogorsk +2,5
Fortuna ako 1.88

Edit. Chyba Ci "faworyci" muszą się rozkręcić, może trzeba grac czarne konie

Ostatnia edycja:
yaros 4,4K

yaros

Użytkownik
NiżnekamskNiżnekamsk-St. PetersburgSt.Petersburg

Spotkanie dwóch drużyn, które mocno się przebudowały. W szczególności Nizhnekamsk, więc potrzebują czasu żeby się zgrać. Z drugiej strony mamy SKA, które również wygląda na osłabione, ale to wciąż lepsza drużyna i powinni wygrać ten mecz. Dlatego stawiam na graczy gości, którzy moim zdaniem dobrze punktują i będą mocnym punktem drużyny gości.

Neftekhimik Nizhnekamsk - SKA St. Petersburg
Player Over 0.5 points (Incl OT, No shootout) : A. Kuzmenko
@1.65

Player Over 0.5 points (Incl OT, No shootout) : A. Burdasov
@2.00

Player Over 0.5 points (Incl OT, No shootout) : E. Galimov
@2.50

kursy Betsson

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +42
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Trochę się zagapiłem, więc na szybko, bo później nie będzie czasu, żeby coś napisać.

✅ #9 Avangard Omsk @2,20 3/10 Unibet W ekipie Dynama brak Puulkkinena i Lindberga co znacząco pomieszało szyki w drużynie z Moskwy i praktycznie nietknięta zostaje tylko pierwsza linia ofensywna. Po drugiej stronie skład, który fajnie się zaparezentował w meczu z Nowosybirskiem i myślę, że są w stanie wyrządzić dzisiaj krzywdę Dynamowcom.

✅#10 Salavat Ufa @1,93 4/10 Unibet Czerepowiec ledwo ostatnio uszedł z pod topora baardzo osłabionego Amura. Występ mimo wygranej można nazwać co najwyżej przeciętnym. Dzisiaj przeciwnik dwie, albo w obecnej sytuacji nawet trzy klasy lepszy, więc problem dla gospodarzy będzie jeszcze większy. Granlund i spółka są w stanie wygrać dzisiaj drugi raz z rzędu w czasie regulaminowym.

❌#11 Nowosybirsk bez remisu @2,25 3/10 Unibet w ostatnim meczu dobrą robotę zrobił bramkarz, ale również reszta zespołu mimo braku liderów nie pozostała bierna. Dali solidny opór Avangardowi. Torpedo chyba nie jest jeszcze w pełni gotowe do rozgrywek, ale wydaje mi się że Sibirowi łatwo dzisiaj nie będzie. Mimo to stawiam na co najmniej zwrot, bo pewnie zakręci się w okolicy remisu.

Kusi mnie jeszcze zakład na zwycięstwo Dynama Mińsk, bo skompletowali niezłą paczkę, ale chyba wstrzymam się jeszcze i zobaczę jak sobie dzisiaj poradzą.

14,82 j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +155
P 1,1K

patryk10

Użytkownik
Jekaterynburg - Spartak Moskwa - typ 1 z dogrywka 1.52 fortuna +

Tak jak pisałem przed pierwszym meczem Avto zachowany trzon zespołu ,zgranie i doświadczenie i pewna wygrana z Traktorem . Dzisiaj spotkanie z drużyną ze stolicy . Zabezpieczam się przed remisem ,ale to co Loko zrobiło ze Spartakiem to sam przed meczem się nie spodziewałem. Zostali rozstrzelani nie miłosiernie , obrona w tym meczy też słabiutko. Datsyuk i spółka powinni to ogarnąć ,a Saprtakowi chyba trzeba jeszcze kilka meczów żeby wejść na odpowiedni poziom.

Czerepowiec -UFA-typ 2 z dogrywką 1.59 fortuna +

Drugi raz idę w kierunku UFY przede wszystkim liczę na trzech finów z Graneludem na czele ,po drugie mają lepszych jakościowo zawodników ,a po trzecie Czerepowiec stracił aż 4 bramki z Chabarowskiem który przez wirusa ma problemy kadrowe a i tak zdołał wbić cztery bramki co nie najlepiej świadczy o zespole gospodarzy .

Na sucho myślę ,że Astana ,Jokerit i Omsk z dogrywką .

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +204
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Tak niskie kursy jak wczoraj to niestety nieraz ktoś zawali. Dziś solidna oferta z której można wybrać sporo.
Ja proponuję dubel.
Omsk i Ufa ml kurs 2,65 STS
Omsk zagrał bardzo dobre zawody z Sibirem, jest jakość, głębia składu i solidne przygotowanie fizyczne, atak Zernowa robi sporo zamieszania ale praktycznie każdy kto jedzie stanowi zagrożenie. A Dynamo? W Rosji trochę żartują że to zespół dwóch linków z czego dziś jeden mocno osłabiony, myślę że i w RT to ogarną. Ufa mimo osłabionej defensywy wyglądała dużo lepiej o Cherepow ale przede wszystkim jakościowo to też inna liga.

W Niżnym Nowogrodzie bardzo ciekawy mecz a jeszcze bardziej ciekawe kursy. Wg mnie powinny być wystawione odwrotnie a przynajmniej równo
. Sibir solidny występ w Omsku, niewiele zabrakło do punktu, dobrze spisał się Krasotkin. Torpedo próbowało kasac Ufe ale nic z tego nie wyszło. Dziś będzie zderzenia ofensywy Niżnego z defensywa Sibir i są wg duże szanse na wygraną gości.

Sibir z x kurs 1,81 STS

Otrzymane punkty reputacji: +120
E 44,3K

emce15

Użytkownik
Czerepovec - Ufa
Dzisiaj biorę na tapetę tę spotkanie, a dokładnie zwycięstwo w regulaminowym czasie Ufy. Gospodarze mieli problemy z oslabinym Amurem u siebie, teraz przyjeżdża całkiem inna druzyna. Ufa mimo straty Omarka zagrała całkiem dobrze z przodu. Ktoś napisał, że osłabiona obrona Ufy ale myślę, że nie będzie tak zle. Jedziemy

Czerepovec - Ufa 2 RT

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +93
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ #12 Dynamo Mińsk powyżej 2.0 bramki @1,75 5/10 Unibet Cholera ten Mińsk ma taką paczkę, że jednak zaryzykuję. Dwie pierwsze linie to bez wątpliwości zawodnicy wysokiej klasy i z pewnością wcisną Ortio dwie bramki. Poza tym grają u siebie, a w Mińsku potrafią się postawić najlepszym. Nie wiem jak z formą, ale liczę na mocne wejście w sezon. Skoro Ryga dała radę wcisnąć dwie to Mińsk również sobie poradzi.

18,5 j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +83
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
#12 Dynamo Mińsk powyżej 2.0 bramki @1,75 5/10 Unibet Cholera ten Mińsk ma taką paczkę, że jednak zaryzykuję. Dwie pierwsze linie to bez wątpliwości zawodnicy wysokiej klasy i z pewnością wcisną Ortio dwie bramki. Poza tym grają u siebie, a w Mińsku potrafią się postawić najlepszym. Nie wiem jak z formą, ale liczę na mocne wejście w sezon. Skoro Ryga dała radę wcisnąć dwie to Mińsk również sobie poradzi.
Gratuluję typu bo worek z golami się rozwiązał. Maja fajnych graczy i dobrego golie, niestety typu w kierunku Mińska nie zdążyłem dać. Ale oni jeszcze niejednego przewiozą

P 1,1K

patryk10

Użytkownik
Podaje już dzisiaj bo jutro nie będę miał czasu.

Niżnekamsk -Podolsk - typ 2 z dogrywką 1.66 fortuna -

Wygrana z Kazaniem ok sam tam grałem 1.Bardzo fajne wzmocnienia Yakupov,Danforth,Hultstrom , szybka bramka z Kazaniem ustawiła mecz ,a pózniej szczelna obronna i wygrana. W drużynie gospodarzy ma jeszcze nie grać kilku zawodników wątpię żeby coś ugrali .Podolsk m bardzo fajny początek terminarzu i jest gdzie punktować.

Grałem dzisiaj punktacje kanadyjską 6/7 mi weszło tylko Datsyuk. Gra ktoś z was takie coś ????

Ostatnia edycja:
E 44,3K

emce15

Użytkownik
Podaje już dzisiaj bo jutro nie będę miał czasu.

Niżnekamsk -Podolsk - typ 2 z dogrywką 1.66 fortuna

Wygrana z Kazaniem ok sam tam grałem 1.Bardzo fajne wzmocnienia Yakupov,Danforth,Hultstrom , szybka bramka z Kazaniem ustawiła mecz ,a pózniej szczelna obronna i wygrana. W drużynie gospodarzy ma jeszcze nie grać kilku zawodników wątpię żeby coś ugrali .Podolsk m bardzo fajny początek terminarzu i jest gdzie punktować.

Grałem dzisiaj punktacje kanadyjską 6/7 mi weszło tylko Datsyuk. Gra ktoś z was takie coś ????
Jeszcze w tym roku nie grałem ale już niedługo trzeba się przyjrzeć kanadyjce 🙂 choc to bardziej dla zabawy 🙂

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Jeszcze w tym roku nie grałem ale już niedługo trzeba się przyjrzeć kanadyjce 🙂 choc to bardziej dla zabawy 🙂
Właśnie. Ja dzisiaj chciałem, zagrać punkty Granlunda, bo chłop idzie jak lokomotywa, a dzisiaj wziął i nie zapunktował. Nigdzie nie mogłem znaleźć kursów na punkty graczy Ufy. W poprzednim sezonie nosa do punktacji kanadyjskiej miał M mijon

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom