>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ja przegrywam, Ty wygrywasz!

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 40

Europa/ Liga Mistrzów

Manchester City - Lyon
Data: 15.08.2020 g.21
Typ: dokładna ilość goli HT: 1-3
Kurs: 1,30 (0-1)
--------------------------------------

Puchar Polski

Odra Opole - Lech Poznań
Data: 15.08.2020 g.20:30
Typ: Lech Poznań
Kurs: 1,35 (1-3)

Kurs łączny: 1,76
Stawka: 100j
EWK: 154,44j
Saldo: -2,08

Bukmacher: BetX

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +65
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 41

Szwecja/ Superretan

Degerfors IF - Ljungskille IF
Data: 16.08.2020 g.14:30
Typ: dokładna ilość goli HT: 1-3
Kurs: 1,35 (3-0)
------------------------------------------

Västerås SK - Umeå
Data: 16.08.2020 g.14:30
Typ: dokładna ilość goli Västerås: 1-3
Kurs: 1,30 (2-0)

Stawka: 15j
EWK: 23,23j
Saldo: +6,15j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +161
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 42

Szwecja/ Allsvenskas

Mjälby AIF - Malmö FF
Data: 16.08.2020 g.17:30
Typ: dokładna ilość goli Malmö FF: 1-3
Kurs: 1,30 (2-2)

Norwegia/ Eliteserien

Sandefjord Fotball - Bodø/Glimt
Data: 16.08.2020 g.18:00
Typ: dokładna ilość goli Bodø/Glimt: 1-3
Kurs: 1,35 (1-2)

Stawka: 20j
EWK: 30,89j
Saldo: +17,04j

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 43

UEFA/ Liga Europy

Sevilla - Manchester Utd
Data: 16.08.2020 g.21
Typ: dokładna ilość goli Man Utd: 1-3
Kurs: 1,35 (2-1)

Hiszpania/ Playoff

Real Zaragoza - Elche CF
Data: 16.08.2020 g.22:00
Typ: dokładna ilość goli Real Zaragoza: 1-3
Kurs: 1,35 (0-1)

Kurs łączny: 1,80
Stawka: 15j
EWK: 24,06j
Saldo: +2,04

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 44

UEFA/ Liga Europy

Inter Mediolan - Shakhtar Donetsk
Data: 17.08.2020 g.21
Typ: dokładna ilość goli Interu: 1-3
Kurs: 1,35 (5-0)

Szwecja/ Allsvenskan

IFK Göteborg - IFK Norrköping
Data: 17.08.2020 g.19
Typ: dokładna ilość goli IFK Norrköping: 1-3
Kurs: 1,30 (1-3)
-----------------------------------------

BK Häcken - Varbergs
Typ: dokładna ilość goli BK Häcken: 1-3
Kurs: 1,35 (2-1)

Kurs łączny: 2,37
Stawka: 10j
EWK: 20,85j
Saldo: -7,96

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 45

Belgia/ Pro League

Waasland-Beveren - Standard Liege
Typ: dokładna ilość goli Standard Liege: 1-3
Kurs: 1,30 (1-2)

Norwegia/ 1st Division

Lillestrøm SK - Raufoss
Data: 17.08.2020 g.18
Typ: dokładna ilość goli Lillestrøm SK: 1-3
Kurs: 1,35 (2-2)

Stawka: 5j
EWK: 7,72j
Saldo: -5,24j

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 46

Finlandia/ Veikkausliiga

FC Haka - HJK Helsinki
Data: 18.08.2020 g.17:30
Typ: dokładna ilość goli HJK: 1-3
Kurs: 1,30 (1-4)

Norwegia/ 1st Division

KFUM Oslo - Kingsvinger
Data: 18.08.2020 g.19
Typ: dokładna ilość goli KFUM Oslo: 1-3
Kurs: 1,35 (1-1)

Stawka: 50j
EWK: 77,22j
Saldo: -55,24j

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 47

UEFA/ Eliminacje LM

Legia Warszawa - Linfield FC
Data: 18.08.2020 g.19
Typ: awans: Linfield FC
Kurs: 8,40

Stawka: 2j
EWK: 14,78j
Saldo: -57,24j

Co tu dużo pisać, nie z takimi tuzami europejskiego futbolu odpadały polskie kluby.
A Lienfield?
Może i budżetem nie powala, nie jest to zespół, który notował sukcesy na europejskiej arenie ale grać w piłkę potrafią o czym można się przekonać gdy spojrzy się na wyniki. Skoro potrafili wygrać z Qarabag Agdam u siebie? Równie dobrze mogą wygrać z Legią. Wszystko zależy jak do meczu podejdą Legioniści. Jeśli chociażby z odrobiną nonszalancji to każde rozstrzygnięcie jest możliwe. Szkoda by było nie skorzystać z dobrego kursu.

Edit: Dużo się nie pomyliłam? To nie był mecz, to był koszmar.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +78
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 48

Koszykówka/ NBA

Los Angeles Lakers - Portland Trail Brazers
Data: 19.08.2020 g.3:00
Typ: LA Lakers (handicap z dogrywką: -2,5)
Kurs: 1,45
--------------------------------

Baseball/ MLB

New York Yankes - Tampa Bay Rays
Data: 19.08.2020 g.1:05
Typ: NYY (handicap +2,5)
Kurs: 1,40

Kurs łączny: 2,03
EWK: 89,32j
Saldo: -107,24j

😂😂😂

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 49

Europa/ Liga Mistrzów

Olympique Lyon - Bayern Monachium
Data: 19.08.2020 g.21
Typ: dokładna ilość goli Olympique Lyon : 1-3 (0-3)
Kurs: 1,70

EWK: 149,60j
Saldo: -207,24j

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 50

Europa/ Liga Mistrzów

Olympique Lyon - Bayern Monachium
Data: 19.08.2020 g.21
Typ: Bayern Monachium + BTS
Kurs: 2,40 (0-3)

EWK: 211,20j
Saldo: -307,24j

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
No i proszę, wywaliłam Lyon z finału LM!
Przynajmniej pośrednio bo trzeba przyznać, że Bayern rozegrał mecz koncertowo.
Inna sprawa, że gdybym nie postawiła na gola Lyonu, to piłka nie utknęłaby na słupku i brameczka dla drużyny z Ligue 1 była by wręcz pewna.
Mam nadzieję, że zgodnie z tytułem wątku ktoś skorzystał na moim talencie?
Proponuję obserwować i obstawiać typy przeciwne do moich, sami widzicie, że obstawiam koncertowo.
Jak sądzicie, dlaczego Jankesi w MLB przegrali różnicą trzech punktów ze słabymi RAYS'ami?
Jak to możliwe, że Lakersi w NBA polegli wczoraj w nocy z Portland?

Bywa! 🙃

Otrzymane punkty reputacji: +98
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Jak sądzicie, dlaczego Jankesi w MLB przegrali różnicą trzech punktów ze słabymi RAYS'ami?
W MLB wszystko jest możliwe. Tam faworyt może przegrać nawet różnicą kilkunastu punktów... Czasem jeden inning może rozstrzygnąć cały mecz.
Kilka lat temu było jakieś spotkanie w którym po dziewięciu inningach był wynik 0:0, więc potrzebna była dogrywka. Wiesz jakim wynikiem zakończyło się całe spotkanie? 7:5 :p Jak ktoś w tamtym meczu miał under, to naprawdę współczuję.

Otrzymane punkty reputacji: +30
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
W MLB wszystko jest możliwe. Tam faworyt może przegrać nawet różnicą kilkunastu punktów... Czasem jeden inning może rozstrzygnąć cały mecz.
No pewnie. Nie musisz tłumaczyć ☺ obserwuję każdą kolejkę MLB od bodajże trzech sezonów. Nawet nasz fachura od bejsbolla Gy_Gy_Craveel Gy_Gy_Craveel ma często problemy z trafieniem po analizie.
Ale śmieję się bo zagrałam handicap NYY +2,5, a przerżnęli z Tampą 3:6.
Jak sądzisz 5xharoldx5 5xharoldx5, ile by przegrali gdybym zagrała handi +3,5? 😄 ja wiem!
A Lakersi? Konia z rzędem jak ktoś postawił na wygraną Brazers.
Ja wiem swoje ale dziękuję za dobre słowo 🙃

Otrzymane punkty reputacji: +99
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 51

Chiny/ Super League

Guangzhou - Jiangsu Suning
Data: 20.08.2020 g.12
Typ: dokładna ilość goli Guangzhou: 1-3
Kurs: 1,30 (2-1)

Shenzen - Dalian Pro
Data: 20.08.2020 g.14
Typ: dokładna ilość goli Dalian Pro: 1-2
Kurs: 1,55 (3-2)

Łączny kurs: 2,02
EWK: 177,32j
Saldo: -229,92j

Ostatnia edycja:
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
No i proszę, wywaliłam Lyon z finału LM!
Przynajmniej pośrednio bo trzeba przyznać, że Bayern rozegrał mecz koncertowo.
Inna sprawa, że gdybym nie postawiła na gola Lyonu, to piłka nie utknęłaby na słupku i brameczka dla drużyny z Ligue 1 była by wręcz pewna.
Mam nadzieję, że zgodnie z tytułem wątku ktoś skorzystał na moim talencie?
Proponuję obserwować i obstawiać typy przeciwne do moich, sami widzicie, że obstawiam koncertowo.
Jak to możliwe, że Lakersi w NBA polegli wczoraj w nocy z Portland?

Bywa! 🙃
Wierz mi, że gwiazdy, duchy i metafizyka ma niewielki wpływ na bety... To takie tylko złudzenie... Miewałem tak, że bałem się, że jakiś typ mi nie wejdzie bo ktoś mi na forum źle życzy w sensie typów albo wręcz na odwrót... Czasami myślałem, że dlatego właśnie coś weszło albo nie.. Ale dobrze przeanalizowane bety po prostu wchodzą, a te nie - nie... :D Czasami myślimy, że to metafizyka, a to tylko psychologia, która już jak najbardziej ma wpływ na nasze typowanie... Ważniejsze od tego co grać jest to CZEGO NIE GRAĆ ! Wczoraj przez cały dzień miałem ogromną chęć zagrać Lyon +1,5 ale stwierdziłem, że nie ma co bo Bayern jest bardzo silny i może być różnie... I jak pokazał mecz mogło i by być to +1,5 jak by Lyon nie zmarnował tych setek na początku, ale wyszło jak wyszło... No i cieszyłem się, że nie zagrałem... Prawda jest taka, że wg mojej opinii do grania to jest może z 20% wszystkich zdarzeń w ciągu roku, a w tym kilka betów...

Np proste pułapki buków: zamiast AH dają EH co jest o wiele niekorzystniejsze... Zresztą i cwaniacy z Polski często nie dają najlepszego AH jaki istnieje czyli -1/+1... (Większość w PL nie ma wcale asianów). Dlaczego najlepszy ? Bo załóżmy, że drużyna A chce wygrać... Najważniejsze przecież często jest samo zwycięstwo, a nie rozmiar... Jak tylko wygra jedną bramką mamy zwrot, ale jak więcej mamy niezły zysk... W przypadku EH muszą już być te 2 bramki... Tak samo wszystkie bety na dokładną ilość goli albo przedziały są gorsze niż over/under... Ja grając zawsze skupiam się na tym, żeby pograć bet w którym mieści się jak najwięcej możliwych scenariuszy... Dlatego jak jest dobry kurs gram awans w przypadku pucharów... Wiem, że sporo ludzi gra różne typy na cornery czy faule zawodnika... W pewnych sytuacjach to dobra opcja, ale z reguły też mieści się w mniejszej ilości scenariuszy... Tak naprawdę bukmacherka to test na inteligencję, myślenie, analizowanie... Ale i to nie wystarczy jak się włączają emocje, a włączają się ZAWSZE... I dlatego 90% graczy sponsoruje buki, a 10% zarabia... I przychodzą wciąż nowe pokolenia i powtarzają te same błędy i cyrk się kręci..

Przepraszam za tak długi wpis w Twoim wątku. Dzielę się z Tobą i innymi moimi uwagami nie dlatego, że się wywyższam czy uważam za guru bukmacherki tylko po prostu myślę, że moje spostrzeżenia mogą się przydać...

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
... Tak naprawdę bukmacherka to test na inteligencję, myślenie, analizowanie... Ale i to nie wystarczy jak się włączają emocje, a włączają się ZAWSZE...
Twoje spostrzeżenia są w zasadzie błędne. Dlaczego?
Idąc Twoim tokiem rozumowania i patrząc na moje wyniki śmiało by można stwierdzić, iż iloraz inteligencji jaki posiadam jest poniżej średniej albo jeszcze niższy. Zresztą nie tylko mój, większość ma gorsze wyniki w typowaniu.

A więc należało by założyć, że najczęściej typują ludzie o bardzo niskim stopniu elokwencji, niemyślący oraz mający problemy z właściwą analizą zdarzeń oraz nie zdających sobie sprawy z konsekwencji ponoszonych strat.
Zapewniam Cię, że tak to nie działa.

Co do emocji to już w ogóle mocno przesadziłeś. Gdybym grała za spore pieniądze to być może ale tak się składa, że potrafię doskonale panować nad emocjami ze względu na wieloletnie praktyki związane z pracą umysłu i wpływem na niego przeróżnych bodźców. Więc nie ma mowy o emocjach przy takiej zabawie. Ponadto nawet gdyby założyć, iż człowiek ma z tym problem to powiedz, jakie emocje może wywoływać kupon zagrany za 10 czy 100zł? Nie wygłupiajmy się.

Otrzymane punkty reputacji: +79
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 52

Włochy/ Serie B Playoffs

Spezia - Frosinone
Data: 20.08.2020 g.21:15
Typ: dokładna ilość goli Spezia: 1-3
Kurs: 1,45 (0-1)

Hiszpania/ LaLiga 2 Playoffs

Elche CF - Girona
Data: 20.08.2020 g.22
Typ: dokładna ilość goli Girona: 1-3
Kurs: 1,45 (0-0)

Łączny kurs: 2,10
EWK: 92,52j
Saldo: -279,92j

Ostatnia edycja:
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Twoje spostrzeżenia są w zasadzie błędne. Dlaczego?
Idąc Twoim tokiem rozumowania i patrząc na moje wyniki śmiało by można stwierdzić, iż iloraz inteligencji jaki posiadam jest poniżej średniej albo jeszcze niższy. Zresztą nie tylko mój, większość ma gorsze wyniki w typowaniu.
No cóż... to Ty powiedziałaś... ;) A poważnie mówiąc oprócz inteligencji trzeba mieć spore doświadczenie, intuicję... Nasza praca to coś jak analityk w CIA - a wierz mi - dostaje się tam co 1000 osoba... A mówiąc już zupełnie poważnie - pisałaś, że grasz systemem matematycznym bo i tak gracz nie jest w stanie przewidzieć wszystkiego... Więc Ty po prostu grasz systemem gdzie trzeba posiadać jakąś wiedzę matematyczną i trzymać się zasad - więc tu nie tyle myślenie analityczne jest potrzebne ile wiedza matematyczna

A więc należało by założyć, że najczęściej typują ludzie o bardzo niskim stopniu elokwencji, niemyślący oraz mający problemy z właściwą analizą zdarzeń oraz nie zdających sobie sprawy z konsekwencji ponoszonych strat.
Zapewniam Cię, że tak to nie działa.
Niestety działa, dlatego 90% graczy przegrywa, a tylko 10% wygrywa... Są na to badania socjologiczne w różnych krajach. Natomiast to nie wynika w największej mierze z błędów w analizach tylko z emocji - o czym niżej.

Co do emocji to już w ogóle mocno przesadziłeś. Gdybym grała za spore pieniądze to być może ale tak się składa, że potrafię doskonale panować nad emocjami ze względu na wieloletnie praktyki związane z pracą umysłu i wpływem na niego przeróżnych bodźców. Więc nie ma mowy o emocjach przy takiej zabawie. Ponadto nawet gdyby założyć, iż człowiek ma z tym problem to powiedz, jakie emocje może wywoływać kupon zagrany za 10 czy 100zł? Nie wygłupiajmy się.
Jeśli umiesz panować nad emocjami to już połowa sukcesu w bukmacherce... Bardzo przydatna rzecz...
Ja tam nie wiem jakimi stawkami grasz... ;) Dla jednego to 10zł będzie dużo, dla innego 10k to będą drobne... Wszystko zależy od punktu wyjścia... Oczywiście, że im wyższe stawki tym jest gorzej... Ja pisząc jakieś rady zakładam, że czytelnik gra lub chce grać zawodowo... I tu trzeba mieć pewność, że nie ulega się emocjom np. podwajaniu stawek (bez uzasadnienia bukmacherskiego) żeby odrobić straty lub na falii euforii - straty wypracowanych zysków... Są ludzie dla których to było hobby - grali stawkami po 10 czy 100zł i byli dobrzy... Zwiększyli stawki, rzucili pracę i zaczęli tylko tak zarabiać... Część z nich do dzisiaj leczy się z hazardu... Opowieści takich ludzi jest pełno na forum i w necie... Niestety emocje naprawdę odgrywają wielką jak nie największą rolę i potrafią dopaść nawet osobę grającą na chłodno, zawodowo x lat... Mechanizm nagradzania i kary jest tak głęboko w nas wpisany - w świadomość i podświadomość, że można mieć przeświadczenie, że gra się normalnie, a to już działają tylko emocje... Bardzo ważne żeby to analizować...

Ja mam na grę określone pieniądze i w momencie zagrania traktuję to jako stratę - jak bym zjadł pizzę albo loda, albo poszedł do kina. Takie podejście zaowocowało mi plusami...

Myślę, że sporo osób na naszym forum nie analizuje ani swoich porażek ani zwycięstw... Kilka lat temu nawet nie mogłem po zakończonych zdarzeniach właśnie przeprowadzić takiej analizy bo moderator mi napisał, że skończyło się, koniec i nie ma co analizować... A ja, szczególnie jak się długo przygotowuję do typu analizuję swoje porażki... Za każdym razem... Kiedyś nawet miałem zeszyt gdzie z wykrzyknikami pisałem czego mam nie robić ! :D I wiesz, że nawet, czasami te wykrzykniki nie pomagały !

Skuteczne zarabianie na bukmacherce to dla mnie: emocje - analiza - przygotowanie - doświadczenie - intuicja > Kolejność od najważniejszego czynnika do najmniej ważnego...

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 53

Chiny/ Super League

Hebei China Fortune - Wuhan Zall
Data: 21.08.2020 g.12
Typ: dokładna ilość goli Wuhan: 1-3
Kurs: 1,35 (3-1)

Czechy/ 1.Liga

Victoria Plzeň - Slezký FC Opava