>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Hej Ludzie,
Kursy lecą u wszystkich buków w Europie na City z ok. 2.8 na 2.05
Skok na WU jest z 2.3 na ponad 3 więc załatwicie składy na ten mecz, bo coś jest na rzeczy...

Otrzymane punkty reputacji: +78
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Hej Ludzie,
Kursy lecą u wszystkich buków w Europie na City z ok. 2.8 na 2.05
Skok na WU jest z 2.3 na ponad 3 więc załatwicie składy na ten mecz, bo coś jest na rzeczy...
Jeszcze nie ma składów a że @ wariuja? Idealny mecz do fixow :) bo o nic...
Edit
Dobra, trochę się wyjaśniło. Berisha i Diamanti na ławce rezerwowych... Maclaren jest u City za to, Jamiesona brak.

Ostatnia edycja:
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
Je zbędnego beblania WU over 1.5 myślę że ogarną ten mecz są w gazie MC o nic nie walczy zobaczymy GL wszystkim over po @2.30

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Je zbędnego beblania WU over 1.5 myślę że ogarną ten mecz są w gazie MC o nic nie walczy zobaczymy GL wszystkim over po @2.30
Będzie trudniej bo Besart i Włoch na ławce rezerwowych... Ale GL!
Edit
W City brak Jamiesona (graty, bo został ojcem), jest za to w 11 Maclaren...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +64
dr-joint 36,8K

dr-joint

Użytkownik
No to jo se spróbuje over 5,5 rr MC @1.73 i over 6,5 rr MC @2.38 i nic wincyj bo nie chce kasiory przemarnować na takie byle co XD

No i elegancko siadło.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +121
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Składy na dziś:

Post automatycznie złączony:

WU z Berishą na ławce... Dlatego kursy tak poszybowały.

Ja pobieram delikatnie 1X - @1,89

I skład City:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +113
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No i odezwał się do mnie stary skośny Lis: "jeśli wiesz już wszystko, to znaczy, że zostałes źle poinformowany" - jak zawsze bardzo mi pomogł... :), bo na "odchodnym" rzucił: "pokorne ciele dwie matki ssie...". Bardzo lubię te jego dobre rady... Bardzo. :)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
WU vs City, ht 0-1, zasłużone prowadzenie City, mogło być wyżej, Filip bez zarzutu mimo, że puścił gola. Ciekawe, czy zafixuja w 2 pol?
Edit
I Maclaren zdobył z karnego Złotego Buta :)

Ostatnia edycja:
E 47,2K

emce15

Użytkownik
Niestety nie czekałem do składów i jest jak jest ale może coś w 2 połowie? Ciekawe czy wejdą Berisha z Diamanti?

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
Tragicznie to wyglada wyobraznia mnie poniosla City pokazuje swierzakom gdzie ich miejsce a moze WU woli grac z Glory tylko pan Li wie a moja sakwa ucierpi

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tragicznie to wyglada wyobraznia mnie poniosla City pokazuje swierzakom gdzie ich miejsce a moze WU woli grac z Glory tylko pan Li wie a moja sakwa ucierpi
Raczej z Roar, ale wchodzi Besart i Diamanti, coś w over/bts można ew. jeszcze spróbować, KTF!
Edit
Bts po @ 3,05 za drobne... No i w trakcie zaliczony całkiem niezły @ :)
Edit2
Znowu Pan Li miał rację mówiąc "pokorne ciele itd..."

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +178
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
to jak graja 3z6 a 4z5 czy 3z4 a 5z6?
3 z 6, 4 z 5...
Edit
Mecz się nie skończył ale mamy: Besart gol, Maclaren gol, bts i over + 2 karne... I co fajny (zafixowany) mecz? Brakuje czerwa :)
Edit2
Za to mamy Maclarena na 1-3... Zasłużone brawa dla zdobywcy Złotego Buta...

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No i odezwał się do mnie stary skośny Lis: "jeśli wiesz już wszystko, to znaczy, że zostałes źle poinformowany" - jak zawsze bardzo mi pomogł... :), bo na "odchodnym" rzucił: "pokorne ciele dwie matki ssie...". Bardzo lubię te jego dobre rady... Bardzo. :)
Dziś załapałem :) Stary Żółty Lis jak zawsze miał rację... :)
Ps
Gdy go zapytałem dlaczego tak rzadko dzwoni? Odpowiedzia był krótki tekst: inwestuje w branżę farmaceutyczna w okolicach Wuhan... Tam kręcę lepsze lody :) i jak zwykle na koniec zachichotal, Mandaryn sku... bany. Zdrowia Panie Li...

Otrzymane punkty reputacji: +100
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Witajcie w ciężkich czasach można rzec po zakończeniu sezonu zasadniczego najlepszej ligi świata :) Zaczynamy play-offy i na początek Distance Derby rozgrywane w Sydney:
Phoenix Wellington vs Perth Glory
Patrząc na ostatnie ich wyniki ktoś by powiedział "jakim cudem oni są w top6 a nie np.Jetsi?" Cóż takie są uroki systemu rozgrywek gdzie obie ekipy ostatnio zawodzily. Jednak Nix mogli sobie na to pozwolić natomiast Glory zawdzięcza ten awans po części frajerstwu Adelaidy, która mogła ich z finałów wykopać. Dla mnie to jest przesłanka, że w ekipie z Perth coś jest nie tak. Mają potencjał, piłkarze znani i doświadczeni a wyniki i styl słaby. Plus dla nich, że mieli czas aby się pozbierać, ale czy to wystarczy?
Co do Nix, to mój czarny koń rozgrywek, dobrze prowadzeni ciekawi piłkarze, fajnie się ich ogląda lecz doświadczenia w takich meczach o wszystko może im zabraknąć. Sam jestem ciekawy ich postawy w jutrzejszym spotkaniu, będę im kibicować, bo ich postawa w całym covidowym sezonie bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Oczywiście mecz takiej wagi może spowodować że Glory się przebudzi, Nixom stres zwinie skrzydła, ale ja sportowo obiorę kierunek na zwycięstwo ekipy z Nowej Zelandii po @ 2,40 za miedziaka. Na tym etapie i tak każdy może wygrać z każdym. Ostrozniejsza opcja to dnb po @ 1,80, część ekspertów nie wyklucza też typowego derbowego podziału punktów po @ 3,40. Na ten ostatni scenariusz można zwrócić uwagę kiedy na live będzie "widać", że na boisku mamy piłkarskie szachy, ale co robić wtedy, to fani kangurzego soccera dobrze wiedzą :)
Ps1
Składy optymalne w obu ekipach.
Ps2
Telefon Pana Li milczy...
Ps3
Jak wspomniałem mecz na terenie neutralnym (Sydney), pogoda "zimowa" czyli ze 13 stopni :)
Tradycyjnie GL&KTF!
Edit
Ft 0-1, szkoda Nix, fajnie grali, ale to Glory przechodzi dalej...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +204
dr-joint 36,8K

dr-joint

Użytkownik
A ja spróbuje pograć rzuty rożne Wellington Phoenix. Bardzo dużo rogów Nixi ostatnio nabijali, z drugiej srony w meczach z udziałem Perth tych rogów było dziwnie mało, ale mniejsza z tym. Gram over 5,5 rr Nix po @1.86 i over 6,5 rr po @2.63 .

Szybciochem te cornery ogarnęli:D

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +106
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Pobieram 1 po @2,5

Mimo ostatnich słabszych wyników jak dla mnie Kiwi są mocniejszym zespołem. Na pewno na papierze zespół z Perth wygląda lepiej, ale Nixi mają zgranie i świeżość, która powinna dać im awans do następnej rundy.

Składy:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +100
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom