nie ma co komentowac zle im nie zycze tak z 1.5 metra snieguWczoraj kiepski under to co moze dzisiaj jakis [email protected] wpadnie?Roar klatwa kolegi qowalsky6 mysle ze ma ochote powalczyc maja wiecej doswiadczenia od beniaminka to doloze Roar over [email protected].
Wiesz to był soccer, nie widziałeś meczu footballu australijskiego, tam się dzieje. A widzisz może on tam też sedziuje?Sędzia Chris Beath to prawdziwy jajcarz. Piłkarze szarpią się, kopią i bija, a on nie przydziela żadnego kartonika. On chyba całe życie spędza, tam gdzie taki sposób argumentacji jest właściwy i typowy. Nie lubię Australii coraz bardziej.
Maclaren na 1-0 ale Var nie po naszej stronie więc mamy nudne 0-0... Takiego przebiegu właśnie nie chciałemHej,
Gram LIVE w STS wynik 1 polowy MV kurs 3.6 - 23 Minuta
Szkoda, że bts-a brak, chociaż jedną mogła odmienić to spotkanie, bo początek do WU należał...Czegoś więcej się po City spodziewałem ale ok over 1 wszedł czekamy na Sydney
Jeszcze nigdy w historii a-league zespół z 6 miejsca nie wygrał play-offow. "Ostatnio" Perth napsulo krwi Blues Sky (wygrali finał dopiero po karnych) , ale dla mnie Glory wtedy byli "lepsi". Miałem Januszowego dubla, gdzie brałem dnb Sydney, ale teraz (bts nie wypalił w pierwszym meczu) muszę poczekać na live... Może coś dam...Ja mam Januszowe zwycięstwa city i sydney plus over w eliminacjach ligi mistrzów pilzna z Holendrami . Ale chętnie pogram coś tutaj live zobaczymy mecz wielka zagadka ale jakoś nie chce mi się wierzyć tu w awans perh ...