R
rabatko to, ze nie jechal to wiem. Ale na kuponie nie mam o ktory bieg chodzi.
A
adams235 ? Ty ostatnio cos miales z biegowych h2h.
Niestety nie! Miałem parę Doyl-1 - Przedpełski +1 2 . 7:6 remis?R rabatko to, ze nie jechal to wiem. Ale na kuponie nie mam o ktory bieg chodzi. A adams235 ? Ty ostatnio cos miales z biegowych h2h.
Z tego co pamiętam, to betsson rozlicza przy przynajmniej trzech wyjazdach zawodnika na tor, więc niestety z Przemem nie powalczysz, ale że Miesiąca Ci nie rozliczyli to dziwne. Pisz do supportu.
Dzięki!Jak postawiłeś na Thomsena to kasę masz
a nie u polskiego?u żadnego ,polskie nie pozwalają łączyć
U mnie jego h2h rozliczyli początkowo na minus, a po weryfikacji na plus. Pewno kwestia czasu.Punkty Aspgrena za mecz w Gnieznie wyzerowane bo jezdzil na niezgloszonym silniku. Ciekawe co na to buki , bo mnie na razie rozliczyli na minus jego under 9.5
Ja gralem w bet365. Dopiero po napisaniu na czacie przyjeli zgloszenie i maja dac odpowiedz mailem.U mnie jego h2h rozliczyli początkowo na minus, a po weryfikacji na plus. Pewno kwestia czasu.
1+0+2+3+2 = 8Ktoś obeznany może mi wyjaśnić jakim cudem STS rozliczył poniższy zakład na minus skoro Protasiewicz zdobył 9pkt:
Piotr Protasiewicz - 8+1 (1*,0,2,3,2)
Protasiewicz P. (ZGR)24812/ilość punktów
żużel/polska /ekstraliga
2020-08-16
16:30
1.7
+ 8.5
8:0
Musisz znac zasady punktowania , to nie bedzie problemow na przyszlosc. Zdobyl 8 punktow , a punkt bonusowy nie liczy sie do ogolnej puli.Ktoś obeznany może mi wyjaśnić jakim cudem STS rozliczył poniższy zakład na minus skoro Protasiewicz zdobył 9pkt:
Piotr Protasiewicz - 8+1 (1*,0,2,3,2)
Protasiewicz P. (ZGR)24812/ilość punktów
żużel/polska /ekstraliga
2020-08-16
16:30
1.7
+ 8.5
8:0
wg mnie na 70% 6 razy pojedzieCzyli może ktoś jednoznacznie odpowiedzieć czy Łaguta pojedzie te 6 razy ? Jeśli tak to chyba over 10.5 (na 1xbet liczą wszystkie biegi) wygląda na pewny...
musisz byc nieźle w plecy na tym unibecie skoro masz takie limitySpotkanie rozpoczęło się tragicznie , ale jesli ktos poczeka jak rozliczy 22 to pomimo wiekszosci nietrafionych zakładów dzisiaj szło naprawde znów dobrze zarobić ponieważ można było złapac middle -22,5-27,5 (na dwa zakłady). Za 30/40 minut pokaże jak to wygląda . Grałem wygraną Łaguty w 13 biegu ale zapomniałem zagrać , że druzyna wygra bieg - czy ktoś to może złapał i może pokazać jaki był kurs ?
Panowie pytanie : gra ktoś z Was w podobny sposób i szuka middli i takich wysokich kursów ? pomimo tylu wtop dzisiaj +2k mecz dał