Cześć,STS odradzam liczą się tylko pierwsze 5 startów zawodnika jeśli chodzi o punktację to samo w fortunie . Z tego co widziałem najlepszą ofertę z PL buków majaa iforbety
Dokładnie tak jak napisałeśCześć,
A jak wygląda minimalna ilość biegów do uznania wyniku H2H zawodników w ekstraklasie u polskich ziemniaków? Wystarczy stanąć na starcie min. 1 wyścigu ?
Odnośnie czego liga czy grand prix bo nie kumamWiecie jak rozliczają h2h w fortunie, miałem Pawlickiego z Iversenem i przegrana.Przez to ze ten ma Defekt, a ten 0?... Zamykał mi fajny kupon ????
A od dwóch tygodni pisze w dziale bodaj z Polską ligą żeby nie grac Vacula w chwili obecnej ????Miałem Vaculika, że zakończy w TOP8 dziś, a wycofał się po 1 starcie. Jak to zostanie rozliczone?
cytat z dnia 18 kwietnia 2018 01:54 przez cinas89
STS odradzam liczą się tylko pierwsze 5 startów zawodnika jeśli chodzi o punktację to samo w fortunie . Z tego co widziałem najlepszą ofertę z PL buków majaa iforbety
ZAWODNICY H2H |
- zakład na to, który z wymienionych zawodników zdobędzie więcej punktów w spotkaniu |
Przy równej ilości punktów zakład zostaje rozliczony jako zwrot, po kursie 1,00 |
Według mnie nigdzie, nigdy się nie spotkałem z takimi informacjami oprócz mojego excelaGdzie można zobaczyć kursy meczów już rozegranych: na wynik i linię handi ?